Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie zmianka profesji? Jeżeli tak, to jak bardzo droga w stosunku do dropiących yangów/do którego lvl będzie można użyć?

Pozdrawiam, klient już zassany :D

Jarają mnie wąty i wku*wiają komplementy.

PS

Boje się, że Chylińska chce żebym ją miał.

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja już otwarta !

Zapraszamy do zakładania kont i pobierania klienta.

Start 18:03 o godzinie 18:00 !

Zapraszamy na nasz team speak : ts3.kamelis.pl

Opublikowano

Nie możecie wystartować o 15/16? 

Pozdro

Zaplanowaliśmy start na 18:00. Nie zamierzamy nic zmieniać. 

Ta godzina będzie odpowiednia, akurat każdy zdąży wrócić z pracy/szkoły. ( Powinien )

Opublikowano

No fajnie się prezentuje, wydaje mi się, że zagram. Tylko mam nadzieje, że argin zajmuje się tylko forum i nie jest zamieszany w serwer.

Opublikowano

No fajnie się prezentuje, wydaje mi się, że zagram. Tylko mam nadzieje, że argin zajmuje się tylko forum i nie jest zamieszany w serwer.

Tak, tylko i wyłącznie forum. 

Nie możecie wystartować o 15/16? 

Pozdro

Jak już bastick odpisał, nie ma sensu zmieniać daty startu gdy jest wszystko zaplanowane, jakby to była zapowiedź to może ale to już jest oficjalna prezentacja :) 

I tak jest piątek to nockę każdy może zrobić, przynajmniej bardziej wyrównane szanse będą :P

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Będzie można ulepszać eq w dt jak na poprzedniej edycji?

Nie będzie można.

mam pytanie pelerynki poty sie koncza??

czy beda dodane pety lub sa planowane??

Pelerynki i poty sie nie kończą

Są Pety

Opublikowano

a jak z dropek itemkow typu miecz+1 skasowane??

Tak

jak to nie ma wachlarzy.... to czym healer ma bic? -.-

Dzwonem. DMG dzwonu zostało dopasowane jako dzwon i wachlarz w jednym

Opublikowano

Z tymi sklepami offline to naprawde spore ułatwienie nie trzeba mieć tego 2 konta włączone tym bardziej ja ktoś ma słabszego kompa pomyślcie o tym 

Opublikowano

Up 2 Weź wypierdalaj z tym licznikiem. Obserwuje Cie od kilku dni i prawie pod każdym serwerem który startuje piszesz ze jak nie ma licznika to będą graczy robić w c***a.. Co to ma do gry idioto? Wejdziesz i sam sie przekonasz. Serwer jeszcze nie wystartował a Ty juz negatywne komentarze piszesz. Wyjdź i nie wracaj Pajacu. Serwer jak najbardziej polecam. Oczywiście zagram. Pozdrawiam wszystkich poza Tobą Liczniku...

Tylko sie grzecznie spytałem i nikogo nie wyzywam.Bez tego licznika gracz nie ma mozliwosci oceny serwera.

Jak jest kręcony to i tak to wyjdzie więc w czym problem?.Czepiam sie tego licznika poniewaz ostatnio serwery ktore wychodza (przewaznie bez licznika) są nastawione na szybki hajs a gracz nie ma nawet mozliwosci oceny (pobiera klienta ponad 1Gb w ciemno).

Dobrze się czujesz? Według Ciebie serwer ocenia się po ilości graczy? :D  Puknij się w czoło.. xD

erfgreg.png

Opublikowano

Z tym HP to jest żart? 15k hp w itemach a w IS po 200/300k? A co jeśli ktoś gra kompletnie bez IS-u ? Gra tutaj ma być w stylu P2W?

2Ih6ff4.png

Opublikowano

jak z balansem?

Testowaliśmy, jest wszystko dopasowane

Z tym HP to jest żart? 15k hp w itemach a w IS po 200/300k? A co jeśli ktoś gra kompletnie bez IS-u ? Gra ma tutaj być w stylu P2W?

W grze dropią SM z metinów i bossów :) Można również od graczy skupywać SM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...