Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay:

Brawo! Właśnie sięgnąłeś dna!

Ile graczy (tak na oko) ? :v

Było na starcie 700 online. Maksymalnie było 911 online. Mamy godzine 1 w nocy jest tyle :

http://screenshot.sh/m3y0WfFLoHdC2

A tak wyglądał start :

http://screenshot.sh/mGSDwDNohyCOY

Ps. Jak kupisz kostium i fryz z is to dasz rade expic wszędzie nawet w eq startowym, kumpel właśnie wbija 160 i nawet jeszcze eq nie ulepszal tylko kupił 2 itemy w is...

Czyli pod is serwer ?
Ta, ale przecież sm dropia w grze w ilości aż po 25 gdzie mi ani 11 osobom w gildia jeszcze nie droplo... Wiec tak server jest pod is.

Pod Is? Z tego co słyszałem na Ts ktoś już zarobił samym dropem na kostium i rune na potwory.

ahahahah kolejny kłamca - kto to sprawdzi ile online - on sam?  - nie polecam bo szybki hajs.Będę piętnował każdego kto z wiochą do ludzi wychodzi.

Nie wierzysz? Zapraszam do zakładki pobierz na stronie. Tam jest ilość pobrań klienta. 

K***** h***** p******y C******* o****** licznika sie wystraszył? Co k***** *p**** obiecałes ***ju.Nie zagram bez licznika i nie polecam i h***j. :yay:

Brawo! Właśnie sięgnąłeś dna!

Ile graczy (tak na oko) ? :v

Było na starcie 700 online. Maksymalnie było 911 online. Mamy godzine 1 w nocy jest tyle :

http://screenshot.sh/m3y0WfFLoHdC2

A tak wyglądał start :

http://screenshot.sh/mGSDwDNohyCOY

Ps. Jak kupisz kostium i fryz z is to dasz rade expic wszędzie nawet w eq startowym, kumpel właśnie wbija 160 i nawet jeszcze eq nie ulepszal tylko kupił 2 itemy w is...

Czyli pod is serwer ?
Ta, ale przecież sm dropia w grze w ilości aż po 25 gdzie mi ani 11 osobom w gildia jeszcze nie droplo... Wiec tak server jest pod is.

Pod Is? Z tego co słyszałem na Ts ktoś już zarobił samym dropem na kostium i rune na potwory.

ahahahah kolejny kłamca - kto to sprawdzi ile online - on sam? - nie polecam bo szybki hajs.Będę piętnował każdego kto z wiochą do ludzi wychodzi.

Ty na prawde jestes glupi. Napisales z kilka postów takich samych. Wystarczy jeden i wyjdź z tematu. Nudny jestes i ludzie sie śmieją z ciebie z tego co piszesz. Nikt cie nie trzyma przeciez. Powinnienes miec zakazy pisania postów bo by wszystkim na lepsze wyszlo.

Bedzie ox moze jutro ?

Właśnie planujemy zrobić 3 rundy OX jutro w godzinach ok. 15-16 :)

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje oczy bardziej bolą podczas czytania tych postów tutaj niż spamu na pw :D 

Na starcie graczy było ponad 900 co pisał Bastick, do tej pory jest wysoka aktywność,

nasza dyspozycyjność również, dużo cziterów poleciało, staramy się odpisywać w miarę szybko,

jak ktoś nie zna nicków członków z team to polecam odpalić quest "Kamelis.pl ~ Informacje" który wyświetla się co zmiana mapki. 

W nim są zawarte wszystkie ważne informacje, warto przeczytać. Co do licznika to może się pojawi ale nie wszystko na raz,

ważne było aby serwer wystartował i wszystko było po naszej myśli, teraz można patrzeć na propozycje i resztę. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

nie polecam w av2 brak spotow 10 dzieciakow rzuca sie jak pies na kosc zwykle spierd** nie wystarczt

bez wh na mapie 100+ sie nie da expic przez te silne moby

sam napisalem do gm zeby mnie zbanowal 

NIE POLECAM Z MOJEJ STRONY

Stwierdzasz że to wina Adminów że na spota ci wbijają dzieciaki.Taki los.Każdy to przeżywał, Na mapie 100lvl lajtowo się expi.Zbroja Azreala i jazda łatwiutko .

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Moje oczy bardziej bolą podczas czytania tych postów tutaj niż spamu na pw :D

Na starcie graczy było ponad 900 co pisał Bastick, do tej pory jest wysoka aktywność,

nasza dyspozycyjność również, dużo cziterów poleciało, staramy się odpisywać w miarę szybko,

jak ktoś nie zna nicków członków z team to polecam odpalić quest "Kamelis.pl ~ Informacje" który wyświetla się co zmiana mapki. 

W nim są zawarte wszystkie ważne informacje, warto przeczytać. Co do licznika to może się pojawi ale nie wszystko na raz,

ważne było aby serwer wystartował i wszystko było po naszej myśli, teraz można patrzeć na propozycje i resztę. 

I jak z tym forum.Dostane unbana? :D? Pisałem wczoraj z tobą

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer jak każdy inny nie ma tu nic ciekawego 

Pod każdą prezentacją piszesz to samo... ogarnij się trochę...

Mogę pisać gdzie mi się podoba jak dostanę perma to nie będę pisał proste.

Uczeń
Opublikowano

Kamelis debilu sam pokazałeś, że ten cały Bastecik to ty 

Pozdrawiam naiwnych dzieciaków którzy tam grają 

Opublikowano

Kamelis debilu sam pokazałeś, że ten cały Bastecik to ty 

Pozdrawiam naiwnych dzieciaków którzy tam grają 

Że co proszę? Zapraszam na Ts3, możemy porozmawiać i się przekonać.. Nie porównujcie mnie do tego człowieka.. 

Zapraszamy dzisiaj na event OX :)

Opublikowano

Sa jakieś błędy/bugi?

Nic poważnego nie ma. Ludzie nam coś zgłaszają to staramy się od razu temu zapobiegać. 

Opublikowano

Niby serwer easy ale zabic bossa czy metka na mapie 100 to masakra. Ludzi tam więcej jak mobów na mapie i tylko 2 bossy i 5 metków...oraz do tego jeszcze nie ma zapisu pozycji porażka.

Uczeń
Opublikowano

Piszesz, że zapraszasz na ts ok fajnie tyllko, że poprzedni właściciel (twoje inne oblicze) nie wchodził na ts

skoro jesteś nowym właścicielem to dlaczego nie zrobiłeś innego konta na MPC i ze swojego konta nie zrobiłeś prezentacji na MPC.

Czyżbyś obawiał się bana za multiacc? 

Opublikowano

Piszesz, że zapraszasz na ts ok fajnie tyllko, że poprzedni właściciel (twoje inne oblicze) nie wchodził na ts

skoro jesteś nowym właścicielem to dlaczego nie zrobiłeś innego konta na MPC i ze swojego konta nie zrobiłeś prezentacji na MPC.

Czyżbyś obawiał się bana za multiacc? 

MPCForum nie jest mi potrzebne. Używam je teraz tylko aby udzielać się tu w temacie :)

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo dobry , stabilny , niby easy ale zeby zrobic eq trzeba sie natrudzic ;)

Stabilny ? Jeżeli ten serwer będzie stać dłużej niż 2 tygodnie, to będzie cud, więc nie wiem po co piszesz o "stabilności serwera".

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo dobry , stabilny , niby easy ale zeby zrobic eq trzeba sie natrudzic ;)

Serwera nie mianuje się "Stabilnym" dzień czy dwa po starcie ;)

Opublikowano

bez isa nie ma co grac nawet :) a bez wh to juz wgl drugi dreikon wszystko zajete

Widocznie nie umiesz biologa zrobic na swoj lvl oraz eq do expa na 100. Bo z tym to bez is sie wszystko da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...