Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z hellerem?

Leczenie ma dopasowane względem HP-int? Odbugowany jest? Bije normalnie ze skilli? Chmurka jest odbugowana?

Balans zrobiliśmy, healer leczy +/- 500k z 4,5kk. 

Odbugowaliśmy wszystko i zrobiliśmy balans praktycznie od 0, mamy nadzieje, że Wam się spodoba :) 

WD7IpkZ.png

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up 2 Weź wypierdalaj z tym licznikiem. Obserwuje Cie od kilku dni i prawie pod każdym serwerem który startuje piszesz ze jak nie ma licznika to będą graczy robić w c***a.. Co to ma do gry idioto? Wejdziesz i sam się przekonasz. Serwer jeszcze nie wystartował a Ty już negatywne komentarze piszesz. Wyjdź i nie wracaj Pajacu. Serwer jak najbardziej polecam. Oczywiście zagram. Pozdrawiam wszystkich poza Tobą Liczniku...

Tutaj macie screeny jak komentuje. Nie przejmujcie się tym idiotą. jest tego o wiele więcej ale uwierzcie mi nie chciało mi się tego wrzucać :D

<a href=http://zapodaj.net/57da7eed5a903.bmp.html>jpg.bmp</a>

http://zapodaj.net/57da7eed5a903.bmp.html

erfgreg.png

Opublikowano

jakoś jest 08:11 19.03.16.r   i serwer nie działa

Bo start jest dzisiaj o godzinie 18, czytaj ze zrozumieniem prezentacje.

A dzisiaj jest 18.03.2016 coś chyba zabalowałeś skoro nawet nie wiesz jaki dzisiaj dzień :yay:

Ja baluje codziennie 

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Mam nadzieje, że w tym przypadku zainteresowanie administracji serverem będzie większe bo jak pamiętam na poprzedniej edycji co 3 osoba jechała na wh już nie mówiąc o tym że tak wbiła sobie na spokojnie maxa itp

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie :) Lecz prosił bym o 1. Może co nie która osoba się z tym zgodzi.

Jeśli mogli byście to zmieńcie przed ostatnia broń Mentala na ostatnią, bądź tą 4 od końca..

Rzecz biorąc te ostatnie sety są obłędnie wstrętne. Oczywiście bez urazy :) Czekam na odpowiedź..

Polecam i Życzę Wam Powodzenia :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Up 2 Weź wypierdalaj z tym licznikiem. Obserwuje Cie od kilku dni i prawie pod każdym serwerem który startuje piszesz ze jak nie ma licznika to będą graczy robić w c***a.. Co to ma do gry idioto? Wejdziesz i sam sie przekonasz. Serwer jeszcze nie wystartował a Ty juz negatywne komentarze piszesz. Wyjdź i nie wracaj Pajacu. Serwer jak najbardziej polecam. Oczywiście zagram. Pozdrawiam wszystkich poza Tobą Liczniku...

Tylko sie grzecznie spytałem i nikogo nie wyzywam.Bez tego licznika gracz nie ma mozliwosci oceny serwera.

Jak jest kręcony to i tak to wyjdzie więc w czym problem?.Czepiam sie tego licznika poniewaz ostatnio serwery ktore wychodza (przewaznie bez licznika) są nastawione na szybki hajs a gracz nie ma nawet mozliwosci oceny (pobiera klienta ponad 1Gb w ciemno).

Opublikowano

Grałam troszkę na poprzedniej odsłonie. Według mnie startowanie z taką samą nazwą jest bez sensu, bo serwer mimo, że cieszył się przez pewien czas popularnością to potem został bardzo zaniedbany i opinia pozostała. 

Z tego co widzę w prezentacji nie zaskakujesz niczym nowym, ale może pobiorę i zobaczę jak jest w wewnątrz. Tak czy tak powodzenia z prowadzeniem projektu.

Mam nadzieje, że w tym przypadku zainteresowanie administracji serverem będzie większe bo jak pamiętam na poprzedniej edycji co 3 osoba jechała na wh już nie mówiąc o tym że tak wbiła sobie na spokojnie maxa itp

No poprzedni admin na forum był ostatni raz 29 październik jak się patrzyło np.  w grudniu czy styczniu xD

Opublikowano

Jak z hellerem?

Leczenie ma dopasowane względem HP-int? Odbugowany jest? Bije normalnie ze skilli? Chmurka jest odbugowana?

Tak, szaman został dopasowany odpowiednio jak i reszta klas. W razie czego, jeśli by coś nie odpowiadało graczom, można napisać post na forum. Na pewno się tym zajmiemy.

Is kostiumy 300k hp serio !?

Tak, HP, dmg moobów i wszystko zostało dopasowane pod fabułę serwera.

Opublikowano

No ok zobaczymy jak to będzie a jak bonusy wchodzą max ? i jakie są nie mogę tego znaleźć w prezentacji 

Opublikowano

Dotychczasowe cheaty zostały zablokowane, jak pojawią się nowe będziemy starali się je znowu wyeliminować, tym razem GM będą sprawdzali mapy oraz czytali czat jakby ktoś chciał nas o prawdopodobnym bocie poinformować :)

No ok zobaczymy jak to będzie a jak bonusy wchodzą max ? i jakie są nie mogę tego znaleźć w prezentacji 

Tak wchodzą maksymalne, dokładnie ich nie podam ale bodajże 15k hp i abs 15/20%, wszystko jest dopasowane dobrze :)

Grałam troszkę na poprzedniej odsłonie. Według mnie startowanie z taką samą nazwą jest bez sensu, bo serwer mimo, że cieszył się przez pewien czas popularnością to potem został bardzo zaniedbany i opinia pozostała. 

Z tego co widzę w prezentacji nie zaskakujesz niczym nowym, ale może pobiorę i zobaczę jak jest w wewnątrz. Tak czy tak powodzenia z prowadzeniem projektu.

No poprzedni admin na forum był ostatni raz 29 październik jak się patrzyło np.  w grudniu czy styczniu xD

Karolina, tym razem serwer nie zostanie zaniedbany, zobaczysz ;p 

A tutaj polecam zobaczyć odcinek z widoku osoby będącej w team oraz do wzięcia udziału w konkursie na SM  :) 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

A tutaj polecam zobaczyć odcinek z widoku osoby będącej w team oraz do wzięcia udziału w konkursie na SM  :) 

Ok, skoro tak mówisz to Ci wierzę i jeszcze dziś zasysam klienta xD

Liczę na wygrane OXy, prywatne eventy ZUO, w zamian oferuję pomoc w znalezieniu odpowiedniej szamanki dla Ciebie. :makka:

btw. exp i drop yang dostosowane? Bo nie wiem czy będę bogata, czy nie :(

Opublikowano

Liczę na wygrane OXy, prywatne eventy ZUO, w zamian oferuję pomoc w znalezieniu odpowiedniej szamanki dla Ciebie. :makka:

Tak propo tej odpowiedzi. GM nie może przywoływać Item i Mob. Ma najważniejsze komendy typu ban, pisanie na głównym jako GM i sprawdzanie ilość graczy na serwerze. Teleportacja i tym podobne.

To słabo max 15 k hp    w bonach kostiumy 300 k trochę za duża różnica 

Ten bon 15k jest po to aby na początku pomóc graczowi. Później przy bonowaniu eq wzięliśmy pod uwagę aby wsadzić od razu 5x 15 abs :) 

Opublikowano

No dobrze ale  jednak te 300k hp zrobi różnice :)  w jakiej cenie będzie np 1000 sm przelewem mam nadzieję że będzie trochę drogo żeby odstraszyć ludzi od tych przedmiotów :P 

Opublikowano

Tak jak bastick napisał, nie ma faworyzacji. 

Nawet jakby te komendy były to bym nie używał, poza tym ninje lepsze ;v

Exp jest przyjemny, yang lecą od mapy 100 bo tak to dużo botów było, teraz będzie łatwiej je banować i zapewne mniej ich będzie ;p

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Up 2 Weź wypierdalaj z tym licznikiem. Obserwuje Cie od kilku dni i prawie pod każdym serwerem który startuje piszesz ze jak nie ma licznika to będą graczy robić w c***a.. Co to ma do gry idioto? Wejdziesz i sam sie przekonasz. Serwer jeszcze nie wystartował a Ty juz negatywne komentarze piszesz. Wyjdź i nie wracaj Pajacu. Serwer jak najbardziej polecam. Oczywiście zagram. Pozdrawiam wszystkich poza Tobą Liczniku...

Tylko sie grzecznie spytałem i nikogo nie wyzywam.Bez tego licznika gracz nie ma mozliwosci oceny serwera.

Jak jest kręcony to i tak to wyjdzie więc w czym problem?.Czepiam sie tego licznika poniewaz ostatnio serwery ktore wychodza (przewaznie bez licznika) są nastawione na szybki hajs a gracz nie ma nawet mozliwosci oceny (pobiera klienta ponad 1Gb w ciemno).

1Gb w ciemno, a ileż ten jeden gigabajt sie może pobierać. Daj sobie siana, teraz już prawie każdy ma taki internet że 1Gb to +/- 20minut, jak ktoś ma słabszy internet. Ja osobiscie 1Gb pobieram w około 3minuty :') Więc skończ pisać jakby te pobieranie było aż taką udręką.

Na serwerze zawitam, prezentuje sie fajnie, szkoda że przykładowy set jest taki straszny, mam nadzieję ze inne będą lepsze.

Opublikowano

Klient już się zasysa :D
Czekam na start! :)
Tylko mam pytanko, bo nie mogłem tego doczytać.
Są sklepy offline?
A jak nie to planujecie je wprowadzić?

Opublikowano

Klient już się zasysa :D

Czekam na start! :)

Tylko mam pytanko, bo nie mogłem tego doczytać.

Są sklepy offline?

A jak nie to planujecie je wprowadzić?

Nie ma sklepów offline ze względu na klimat.

Ale zobaczymy, być może dodamy. W któreś z aktualizacji 

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź..

Jako iż te sety widocznie zostaną nie widze tu zbytnio ludzi. Gdyż serwer podobny do Argentus Xenox i tym inne Śmiecie...

Wszystko w chuy.. Hp Miliony Luda itd Sety świecke z przed 5 lat.  0 nowości.. Może kolo 200 osób będziecie mieć. Cius

Jeśli uważacie że Milion Luda Milion HP itp etc. Jest zajefajne To Polecam Argentus Xenox 4death dla zabawy...

Jako że czytam ile hp mają dawać kostiumy to już widzę że to będzie koleiny S**t!. Gdzie max 200 osób zagra.

Sory ale po wypowiedziach  Nie polecam serwera... Kapitalna sklejka Smieci.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź..

Jako iż te sety widocznie zostaną nie widze tu zbytnio ludzi. Gdyż serwer podobny do Argentus Xenox i tym inne Śmiecie...

Wszystko w chuy.. Hp Miliony Luda itd Sety świecke z przed 5 lat.  0 nowości.. Może kolo 200 osób będziecie mieć. Cius

Jeśli uważacie że Milion Luda Milion HP itp etc. Jest zajefajne To Polecam Argentus Xenox 4death dla zabawy...

Jako że czytam ile hp mają dawać kostiumy to już widzę że to będzie koleiny S**t!. Gdzie max 200 osób zagra.

Sory ale po wypowiedziach  Nie polecam serwera...

Teraz startują serwery ciągle z jakimiś nowymi ekwipunkami ( ciągle te same ). To jest dobra odmiana dla ludzi którym już to się nudzi. Jednym się podoba, drugim nie. Mi się osobiście bardzo podoba jak i innym graczom co uczestniczyli na becie też. 

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź..

Sory ale po wypowiedziach  Nie polecam serwera...

Teraz startują serwery ciągle z jakimiś nowymi ekwipunkami ( ciągle te same ). To jest dobra odmiana dla ludzi którym już to się nudzi. Jednym się podoba, drugim nie. Mi się osobiście bardzo podoba jak i innym graczom co uczestniczyli na becie też. 

Ile graczy na Becie? Nikt nie sugerował zmian? Powiem tak serwer na IS zarobisz troche siepy i zlewka na wszystko. Takie jest moje zdanie. Abyś chociaż dodał Coś własnego autorstwa. Ok Innym to sie podoba spoko. Ale powiedz Ilu jest takich osób?? Abyście chociaż normalnie hp zrobili luda kd IS a nie jedna wielka zlepa serwerów które wymieniłem. Bieda, Kaszana, Gówno na gorącym półmisku....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...