Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz tego pliku. W pliku który pobrałeś powinien być. Wyłącz antywirusa i rozpakuj ponownie.

mam wyłączonego i nic nie daje to 

Opublikowano

Nie masz tego pliku. W pliku który pobrałeś powinien być. Wyłącz antywirusa i rozpakuj ponownie.

mam wyłączonego i nic nie daje to 

Masz w głównym folderze plik "a4gamesmt2.bin" ? :v jeśli nie to się w niego zaopatrz - nie wiem. Patcher czy co tam mają .

Opublikowano

Jak z serwerem?

Ludzie grają?

Lagi są (Mam na myśli spadki fps)?

Archer pizda czy da radę?

Dobrze.

Grają - ponad 100 spokojnie.

Czasem są, ale bardzo rzadko.

Daje radę.

Jak serwer? dużo ludzi? warto ściągać? 

Bardzo dobrze. Ludzi ponad 100. Warto ściągać.

image.png

Opublikowano

Nie polecam z powodu MakaveliHS - ten gościu robi fora co 3 tygodnie i nie ma na nich ludzi, jest arogancki, zarozumiały i ma na wszystko wyjebane. Jak coś spierdoli to zwala winę na innych. A serwer to kolejny gotowiec, odradzam gry na tym gównie od idiotów dla idiotów..

Opublikowano

Nie polecam z powodu MakaveliHS - ten gościu robi fora co 3 tygodnie i nie ma na nich ludzi, jest arogancki, zarozumiały i ma na wszystko wyjebane. Jak coś spierdoli to zwala winę na innych. A serwer to kolejny gotowiec, odradzam gry na tym gównie od idiotów dla idiotów..

Dlaczego odradzasz? Na serwerze nie ma IS, więc nie trzeba nić ładować pieniędzy aby móc się pobawić.

image.png

Opublikowano

Do jasnej kur** znerfcie w końcu tego daggera/bodego/mentala i BM'a? Czy ku*** szukać nowego serwera?

Bo balans miałbyć z soboty na niedziele a już sroda prawie :)

Opublikowano

200 ok. W godzinach szczytu, myśle że zamiast stać w miejscu - rośnie.

Miałem 3 fora (w tym przy jednym pomagałem) w ciągu roku, ale nie wiem co to ma do rzeczy. Nie jestem arogancki, lecz taki jaki byłeś Ty - Cwany. 2 dni nieobecności na forum i myślałes, że przejąłeś nad nim władze banując mnie. Idiotą w tym przypadku jesteś Ty, Olafku, porównując jakieś głupie forum do serwera Metin2, coś ci nie wyszło. Bez pozdrowień.

Do jasnej kur** znerfcie w końcu tego daggera/bodego/mentala i BM'a? Czy ku*** szukać nowego serwera?

BM'a, daggera, mentala nie znerfimy, znerfimy jedynie bodego i WP. ;)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

200 ok. W godzinach szczytu, myśle że zamiast stać w miejscu - rośnie.

Miałem 3 fora (w tym przy jednym pomagałem) w ciągu roku, ale nie wiem co to ma do rzeczy. Nie jestem arogancki, lecz taki jaki byłeś Ty - Cwany. 2 dni nieobecności na forum i myślałes, że przejąłeś nad nim władze banując mnie. Idiotą w tym przypadku jesteś Ty, Olafku, porównując jakieś głupie forum do serwera Metin2, coś ci nie wyszło. Bez pozdrowień.

BM'a, daggera, mentala nie znerfimy, znerfimy jedynie bodego i WP. ;)

dziękuje za gre xD. powodzenia dalej 

Opublikowano

Strona nie działa?

Chcesz zabrać ludzi z gówna na większe gówno? Wypierdzielaj mi z tym syfem jakim jest net metin. nigdy nie zagrałem i nie zagram na tym spedalonym syfie. :D

Opublikowano

Strona nie działa?

Chcesz zabrać ludzi z gówna na większe gówno? Wypierdzielaj mi z tym syfem jakim jest net metin. nigdy nie zagrałem i nie zagram na tym spedalonym syfie. :D

Skoncz p******** bo aż się Ciebie słuchać nie chce, pisz im to na PW a nie mi w temacie.

Nie będzie :) Oskarżacie mnie o kradzież plików, które wstawiliście na MPC, więc je wykorzystałem - w czym problem? Zrobiłem serwer o innej fabule, a nie kopie NetMetina. Pozdrawiam.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...