Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawego tutaj u was nie ma.

Tylko ten 300 LvL.

A Tak to syf.

Nie pozdrawiam.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie ON dzisiaj? też bym pograł w sumie :D

Tego nie wiadomo czy będzie czy nie nie wiadomo ile im to potrwa przenoszenie :D 

Już miałem ochotę pograć a tu bang serwer of :D 

Opublikowano

Tego nie wiadomo czy będzie czy nie nie wiadomo ile im to potrwa przenoszenie :D

Ja tylko zdążyłem wybonować eq wojenne :P Robilem 7 mieczy j z 20 um i nic. Pozniej offline. Ja tam czekam bo idzie sie pobawic,porobic pvp i mam nadzieje ze beda wojny gildii. No i administracja postara sie o jakies konkursy w kierunku wojen i pvp ;) Pozdro 600 

Opublikowano

Ja tylko zdążyłem wybonować eq wojenne :P Robilem 7 mieczy j z 20 um i nic. Pozniej offline. Ja tam czekam bo idzie sie pobawic,porobic pvp i mam nadzieje ze beda wojny gildii. No i administracja postara sie o jakies konkursy w kierunku wojen i pvp ;) Pozdro 600 

No jasne zawsze musi być serwer pod zabawy według mnie 

A nie wszystkie serwery 4fun/pvp są pod is'a bez is'a tam nic nie zdziałasz a tutaj to wgl inna bajka :) 

Czekam aż serwer będzie on :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam, na początku mam kilka pytań.

• Czy MPCForum wspiera projekty które kradną pliki serwerowe? Bo ten serwer ewidentnie stoi na kradzionych plikach.

• A może wspiera projekty które stawiają serwery gotowce, bez jakiegokolwiek przerobienia czy modyfikacji?

16. Kopiowanie, modyfikowanie, dystrybucja, wyświetlanie publiczne, przedrukowywanie, licencjonowanie, sprzedaż, wymiana, przekazywanie treści i danych Forum lub jego składników bez pisemnej zgody Administratora – jest bezwarunkowo zabronione.

• Czy Administracja MPCForum wie o tym że w plikach serwerowych są zawarte nazwy Lovisy, Sasoriego, Troiana, Majcher, Znak Netmetina?

Z tego co wiem, Lovisa, Sasori, Majcher, Troian, Administracja Netmetina nie zgadza się na to aby w plikach A4Games były ich nazwy.

Dowody - Screeny:

http://screenshot.sh/n7RrjpO0gYl1E
    http://screenshot.sh/m3AMBglNqFlym
    http://screenshot.sh/m1TWlrat7Zm8a
    http://screenshot.sh/m1OwDYxWHZc8O

Mistrzostwo techika:

Spójrzcie na nazwę nad czatem - nazwę w pasku i nazwę po prawej stronie tam gdzie channele.
    182_obrazek.jpg

Dowody - Obejście:

@echo off
    start a4gamesmt2.bin --uruchom-clienta-tak-nakazuje-troian

Dowody - SYSERR - Żart naszego technika:

SYSERR: Dec 15 18:55:10 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Serwer Zostanie Wyłączony ! Majcher Ogarnij..";

• W plikach serwerowych jest nasza grafika do której posiadamy prawa autorskie, nie wyrażamy zgody na jej publikowanie.

1. Administrator przypomina o obowiązku przestrzegania obowiązującego prawa autorskiego.

• Chyba że MPCForum promuje ludzi którzy nie umieją nic zrobić samemu?

Strona serwera a4 stoi na darmowym hostingu i zakładam się że jest stworzona tylko po to aby trollować i oszkalować nasze pliki serwerowe i markę netmetin.

http://a4gamesmt2. c0.pl/index.php

Zbaczając troche z tematu:

Cytując regulamin:

Ban – stała lub czasowa blokada dostępu do Forum konkretnego Użytkownika czynnego lub biernego albo adresu IP konkretnego komputera, nakładana przez Administratora Forum lub Moderatora Forum za udowodnione notoryczne naruszanie Regulaminu.

Cytując Słownik Języka Polskiego PWN:

notoryczny
1. «stale postępujący w pewien sposób, zwykle niewłaściwy»
2. «o zjawiskach negatywnych: ciągle się powtarzający»

Według tabeli kar w regulaminie globalnym, bana permanentnego można otrzymać za:

• Wirusy / Keylogger
  • SpamBot / Masowe Reklamy
  • Podszywanie się
  • Multikonto
  • Udostępnienie wizerunku / danych użytkowników

Ta sytuacja zdaża się pierwszy raz a acuna8506 został zbanowany (bo jak nazwać słowa "Uśpiony na stałe"?) za umieszczenie filmiku w którym nagrał całą prawdę na temat serwerów które korzystają z naszych plików (bo później ludzie kojarzą zbugowane pliki i serwery z nami) BEZ ŻADNEJ MODYFIKACJI chociaż map, petów czy wyglądu interfejsu graficznego. Filmik ten nie łamie regulaminu więc go publikuje we własnym imieniu jako iż posiadam zgodę na jego umieszczenie w moim poście.

mogę poręczyć za to że wszystkie działania zawarte w filmiku są zgodne z prawem.

Podsumowanie:

• Żądam zamknięcia / skasowania publikacji serwerra A4gamesMT2 i odblokowania konta acuna8506.

Zabraniam edytowania mojego posta przez moderatorów ze względu na uzasadnione podejrzenie jakiejś konotacji, koligacji, powinowactwa. Oczywiście udokumentowałem w jakiej formie umieściłem posta aby mieć ewentualne dowody. Jeżeli którykolwiek z moderatorów / administratorów ma pytanie proszę o kontakt. Tego posta zgłaszam sam na siebie aby moderacja zobaczyła go z pierwszej ręki.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Witam, na początku mam kilka pytań.

• Czy MPCForum wspiera projekty które kradną pliki serwerowe? Bo ten serwer ewidentnie stoi na kradzionych plikach.

• A może wspiera projekty które stawiają serwery gotowce, bez jakiegokolwiek przerobienia czy modyfikacji?

16. Kopiowanie, modyfikowanie, dystrybucja, wyświetlanie publiczne, przedrukowywanie, licencjonowanie, sprzedaż, wymiana, przekazywanie treści i danych Forum lub jego składników bez pisemnej zgody Administratora – jest bezwarunkowo zabronione.

• Czy Administracja MPCForum wie o tym że w plikach serwerowych są zawarte nazwy Lovisy, Sasoriego, Troiana, Majcher, Znak Netmetina?

Z tego co wiem, Lovisa, Sasori, Majcher, Troian, Administracja Netmetina nie zgadza się na to aby w plikach A4Games były ich nazwy.

Dowody - Screeny:

http://screenshot.sh/n7RrjpO0gYl1E

http://screenshot.sh/m3AMBglNqFlym

http://screenshot.sh/m1TWlrat7Zm8a

http://screenshot.sh/m1OwDYxWHZc8O

Mistrzostwo techika:

Spójrzcie na nazwę nad czatem - nazwę w pasku i nazwę po prawej stronie tam gdzie channele.

182_obrazek.jpg

Dowody - Obejście:

@echo off

start a4gamesmt2.bin --uruchom-clienta-tak-nakazuje-troian

Dowody - SYSERR - Żart naszego technika:

SYSERR: Dec 15 18:55:10 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Serwer Zostanie Wyłączony ! Majcher Ogarnij..";

• W plikach serwerowych jest nasza grafika do której posiadamy prawa autorskie, nie wyrażamy zgody na jej publikowanie.

1. Administrator przypomina o obowiązku przestrzegania obowiązującego prawa autorskiego.

• Chyba że MPCForum promuje ludzi którzy nie umieją nic zrobić samemu?

Strona serwera a4 stoi na darmowym hostingu i zakładam się że jest stworzona tylko po to aby trollować i oszkalować nasze pliki serwerowe i markę netmetin.

http://a4gamesmt2. c0.pl/index.php

Zbaczając troche z tematu:

Cytując regulamin:

Ban – stała lub czasowa blokada dostępu do Forum konkretnego Użytkownika czynnego lub biernego albo adresu IP konkretnego komputera, nakładana przez Administratora Forum lub Moderatora Forum za udowodnione notoryczne naruszanie Regulaminu.

Cytując Słownik Języka Polskiego PWN:

notoryczny

1. «stale postępujący w pewien sposób, zwykle niewłaściwy»

2. «o zjawiskach negatywnych: ciągle się powtarzający»

Według tabeli kar w regulaminie globalnym, bana permanentnego można otrzymać za:

• Wirusy / Keylogger
  • SpamBot / Masowe Reklamy
  • Podszywanie się
  • Multikonto
  • Udostępnienie wizerunku / danych użytkowników

Ta sytuacja zdaża się pierwszy raz a acuna8506 został zbanowany (bo jak nazwać słowa "Uśpiony na stałe"?) za umieszczenie filmiku w którym nagrał całą prawdę na temat serwerów które korzystają z naszych plików (bo później ludzie kojarzą zbugowane pliki i serwery z nami) BEZ ŻADNEJ MODYFIKACJI chociaż map, petów czy wyglądu interfejsu graficznego. Filmik ten nie łamie regulaminu więc go publikuje we własnym imieniu jako iż posiadam zgodę na jego umieszczenie w moim poście.

mogę poręczyć za to że wszystkie działania zawarte w filmiku są zgodne z prawem.

Podsumowanie:

• Żądam zamknięcia / skasowania publikacji serwerra A4gamesMT2 i odblokowania konta acuna8506.

Zabraniam edytowania mojego posta przez moderatorów ze względu na uzasadnione podejrzenie jakiejś konotacji, koligacji, powinowactwa. Oczywiście udokumentowałem w jakiej formie umieściłem posta aby mieć ewentualne dowody. Jeżeli którykolwiek z moderatorów / administratorów ma pytanie proszę o kontakt. Tego posta zgłaszam sam na siebie aby moderacja zobaczyła go z pierwszej ręki.

Ojojoj nie ładnie tak kraść pliki ;) i stawiac badziewny serwerek na nich :)

To nie pierwsza kradzież na tym forum i administracja powinna coś z tym zrobić, widać że A4 nic tu nie zmieniło nawet nazw netmetina i loga nie usuneli.

Na miejscu Majch3ra już dawno wysadził bym to w powietrze.

Opublikowano

Strona nie działa?

Chcesz zabrać ludzi z gówna na większe gówno? Wypierdzielaj mi z tym syfem jakim jest net metin. nigdy nie zagrałem i nie zagram na tym spedalonym syfie. :D

Skoncz p******** bo aż się Ciebie słuchać nie chce, pisz im to na PW a nie mi w temacie.

Nie będzie :) Oskarżacie mnie o kradzież plików, które wstawiliście na MPC, więc je wykorzystałem - w czym problem? Zrobiłem serwer o innej fabule, a nie kopie NetMetina. Pozdrawiam.

Zamknij mordę k**afli*cu, pytam się czy strona nie działa. ;)

Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.

/a dobra, bo to c0.pl, już bez znaczenia, nie odpisuj. ;)

Opublikowano

Panie Boże Święty powiedz mi kiedy nadejdą czasy w których powstanie dobry serwer w którym nie będą admini tylko kraść i karmić nas bugami, kiedy ?! :(

Opublikowano

Wiadomo czy kiedykolwiek zostanie uruchomione chociaż FORUM serwera? Bo tak to nic k***a nie idzie zdziałać, ani nawet się dowiedzieć o dacie włączenia serwera.

1z67dxt.png

Opublikowano

Jako, że mielismy nieproszonych gości, serwer od wczoraj godziny 21 do dzisiaj 14:20 był wyłączony. Już wszystko poprawnie działa, zapraszam do gry! :)

Liste zmian będzie ujawniona wieczorem na forum.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

@Modako czy masz świadomość jak bardzo twój umysł jest ociężały?

Czy Administracja MPCForum wie o tym że w plikach serwerowych są zawarte nazwy Lovisy, Sasoriego, Troiana, Majcher, Znak Netmetina?

Czy ty wiesz skarbie, że to jakie znaki są w plikach netmetina można chujem o kant rozbić?

Czy posiadaliście licencję? Jeśli nie, to wasze niezgody są warte tyle co gówno na ziemi.

Używacie nielegalnie plików Ymir, beż żadnych licencji, bez zgody. Przychodzisz tu i płaczesz, że pliki "kradzione"?

Jest to chyba najwyższy poziom hipokryzji, jaki doświadczyłem kiedykolwiek na tym forum.

Wy swoim gównem szkalujecie pracę Ymira. Macie w ogóle zarejestrowany znak towarowy, że tak pierdolisz o marce, która nie istnieje?

Też będziesz mieć ból pizdy, jak skopiujesz ajfona i nazwiesz go gruszka a ktoś podjebie i nazwie banan?

Jak już tak walczysz o własność intelektualną i prawa autorskie, to apeluj o usunięcie całego działu z serwerami prywatnymi,

j****y hipokryto.

Nie pozdrawiam

@4sweet przepraszam. Drobny błąd logiczny, ponieważ napisałem wszystko na szybko

Z resztą się chyba zgadasz, bo jedyne co wypatrzyłeś, to błąd. :)

Opublikowano

@Modako czy masz świadomość jak bardzo twój umysł jest ociężały?

Czy Administracja MPCForum wie o tym że w plikach serwerowych są zawarte nazwy Lovisy, Sasoriego, Troiana, Majcher, Znak Netmetina?

Czy ty wiesz skarbie, że to jakie znaki są w plikach netmetina można chujem o kant rozbić?

Czy posiadaliście licencję? Jeśli nie, to wasze niezgody są warte tyle co gówno na ziemi.

Używacie nielegalnych plików YMIR, beż żadnych licencji, bez zgody. Przychodzisz tu i płaczesz, że pliki "kradzione"?

Jest to chyba najwyższy poziom hipokryzji, jaki doświadczyłem kiedykolwiek na tym forum.

Wy swoim gównem szkalujecie pracę Ymira. Macie w ogóle zarejestrowany znak towarowy, że tak pierdolisz o marce, która nie istnieje?

Też będziesz mieć ból pizdy, jak skopiujesz ajfona i nazwiesz go gruszka a ktoś podjebie i nazwie banan?

Jak już tak walczysz o własność intelektualną i prawa autorskie, to apeluj o usunięcie całego działu z serwerami prywatnymi,

j****y hipokryto.

Nie pozdrawiam

Nielegalne pliki ymira

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ja czekam, aż zaczną pozywać się do sądu o kradzież kradzionych plików :v

Modako napisał, że wszystkie działania na filmiku są zgodne z prawem. Śmiechłem

Opublikowano

Ja czekam, aż zaczną pozywać się do sądu o kradzież kradzionych plików :v

Modako napisał, że wszystkie jego działania są zgodne z prawem. Śmiechłem

Ustanowil sobie prawo w domu i liczy, ze wszyscy beda je respektowac. Dorzuce od siebie:

Gdzie i w ktorym dokladnie miejscu w temacie z plikami i opisem co z nimi robic jest napisane, ze zakazujecie uzywania wlasnych znakow (towarowymi ich nie nazwe, bo na wlepke TM nie zasluguja) oraz uzywania waszych nickow, ktore naw3,14erdalaliscie gdzie popadnie w tych plikach? No wlasnie, nigdzie. Wiec o co problem i rozwalanieserwera? Nie mogliscie od razu dorwac gdzies kulturalnie Makavelego i powiedziec mu jak sie sprawa ma i ze mozecie mu pomoc? Zapewne wtedy by was nie unikal, tylko skorzystal z pomocy, obydwie strony byly by zadowolone, a netmetinowi i jego technikom oszczedziloby to antyreklamy, bo na serwie jak na serwer pp gra troche osob wkurzonych o to, ze ktos im to utrudnia. Ale coz, tak bym to zrobil bezkonfliktowy ja, ktory nie ma w zwyczaju roz3,14erdalac ludziom zabawy, jak to robia 'profesjonalisci' mamy przyklad na bazie tego serwa :)

Opublikowano

G***o wam działa bo serwer na pewno nie haha xD

Coś lipa u Was panowie z tym serwerem ;)

Do 23 serwer będzie działał, jednak byliśmy zmuszeni wgrać kopie z dnia 1 marca godziny 21:30, to było jedyne wyjscie. Serdecznie zapraszam!

Ps. Co do pana Majchera i jego kolegów - przestańcie bawić się w straszenie, że wyłączycie mi serwer na dobre, bo jak widać nie wychodzi wam to :) I możecie próbować dalej, ale nie odpuszcze wam. Jeśli bolą was grafiki NetMetina to zostaną usunięte w weekend (przy aktualizacji), a jeśli po prostu macie ból du*y, że ktoś kto korzysta z waszych plików ma więcej graczy na serwerze niż Wy, to już wasz problem (napisałbym że polecam maść na ból dupy, ale to już nie modne).

Pozdrawiam.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Słaby jak barszcz 

nie polecam,szkoda czasu -.-

NIC ciekawego a to pvp więc powinien zachęcać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...