Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc czytając post wyżej.. nie polece tego serwera skoro wiecej wyłaczony niz właczony..

szkoda czasu na takie serwery.

wiec do zobaczenia na innym :)

całł. :):D

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem całe 50 min i serwer OFF...

heh trudno ocenic czy sie oplaca grac.. Nie wiem jak było wcześniej z przerwami..

server jako 4fun może być żeby pograć godzine dziennie, bo częściej jest off niż on, ale żeby sie za to na poważnie zabierać to nie polecam, jak na każdym 4fun po miesiącu będzie 20 online zacznie sie sprzedawanie navi i serv pójdzie w niepamięć.

Więc czytając post wyżej.. nie polece tego serwera skoro wiecej wyłaczony niz właczony..

szkoda czasu na takie serwery.

wiec do zobaczenia na innym :)

całł. :):D

Z tego co sie dowiedzialem, to jest off bo technik z pomoca innego, bardziej doswiadczonego technika wzmacnia zabezpieczenia serwera, wiec nie macie sie o co martwic, przerwa bardziej na plus dla serwa :)

Opublikowano

Serwer jest wyłączony ponieważ zmienamy maszynę :) Jeśli już wszystko zrobimy - dam wam znać, żebyście uruchomili patcher aby gra działała poprawnie. Zapewniam was, że to już ostatni taki długi off.

Co do panów wyzej - Na serwerze nigdy nie będzie sprzedawane navi, bo nie jesteśmy gimbusami którzy bawią się w serwery dla kasy i zrobimy wszystko, aby na serwerze nei było nudy :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Co, 3h wyłączają server żeby go ulepszyć i dupa z tego... Takie wymówki to dla gimbazy powodzenia.

Sadzac po interpunkcji, to do ciebie powinno trafic :yay:

Serwer ostatnio mial zbyt czesto nieproszonych gosci w postaci administracji NetMetina, przez co byl off. Teraz jest off, bo technik chce sie postarac, zeby wiecej nikt sie nie wpierdzielal i nie pomagal w podejmowaniu decyzji w stylu 'serwer ma byc wlaczony, czy nie?'. Z tego co sie dowiedzialem, to te pliki troche waza, a internet technika dupy nie urywa, wiec trwa to troche dlugo kosztem poprawienia stabilnosci, taka marna cena? Podziekowac za wszystko mozecie tym, przez ktorych wyniklo cale to zamieszanie, bo bez ich pomocy serwer caly czas by chodzil bez problemu :)

Opublikowano

Dziś cały dzień serwer był offline ponieważ była przerwa techniczna, już wszystko poprawnie działa. Nalezy uruchomić patcher.

Team A4gamesMT2

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Pytanie za 100 pkt, uwaga:

Jakim cudem gracz o nicku " Pogodynka " bije 370k chmurkę gdy mam eq klasowe na ninje a inni dagerzy biją max 110k XDD  xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jakim cudem gracz o nicku " Pogodynka " bije 370k chmurkę gdy mam eq klasowe na ninje a inni dagerzy biją max 110k XDD  xD

xD chyba "Sprzedawanie navi " poszło w ruch :D

1 mnie dziwi , skoro na serwerze jest tylko 4/5 mapek i nie jest on bardzo rozbudowany to czemu client waży 1,3 gb ?

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

1 mnie dziwi , skoro na serwerze jest tylko 4/5 mapek i nie jest on bardzo rozbudowany to czemu client waży 1,3 gb ?

Bo po prostu pozostale mapy sa zablokowane ale psychometafizycznie istnieja, tylko nie da sie na nie wejsc. Co do navi to zes zaebał ;) Obstawiam, ze gosc zbugowal rosy albo cos w tym stylu, bo ktos cos na ten temat wspominal dzis na sb na forum. Navi raczej odpada, bo technik nie jest niedorobiony, zeby sie w cos takiego bawic

Opublikowano

Bo po prostu pozostale mapy sa zablokowane ale psychometafizycznie istnieja, tylko nie da sie na nie wejsc. Co do navi to zes zaebał ;) Obstawiam, ze gosc zbugowal rosy albo cos w tym stylu, bo ktos cos na ten temat wspominal dzis na sb na forum. Navi raczej odpada, bo technik nie jest niedorobiony, zeby sie w cos takiego bawic

okeeeej :D a można tak na szybko ss z m1 prosić ? 

Opublikowano

Aa, już wiem.. Dało się zbugować KD jakoś, ale już tego nie ma chyba xp

up #

Po Jinno m1 aktualnie biegają 23 osoby xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

up #

pobiorę i zobaczę co to za cudo :D

Opublikowano

Ponieważ na serwerze był bug z kd, został zniwelowany.

Na serwerze nie ma i nie będzie navi, nawet jeśli ktoś miałby "dziwną" broń to do pierwszego wylogowania/tepnięcia się :) Dlaczego klient tyle waży wyjaśnił LB, schudnie troche po aktualizacji.

up #

Na serwerze jest aktualnie 150 osób (nie, licznik nie jest podkręcony), a w jinno 73 osoby. Swoją drogą to pojedynczo każdą postać liczyłes?

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

kiedy ta aktualizacja? bo wieje nuda

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Dziś w nocy prawdopodobnie, lecz na razie konkurencja nie śpi i atakują nam serwer

~Wiadomość~

Serwer aktualnie jest wyłączony, ponieważ konkurencja nie śpi i nas atakuje. Czekamy aż ataki ustąpią, a tym czasem zajmiemy się aktualizacją, która wejdzie najprawdopodobniej dziś w nocy lub jutro. 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Dziś w nocy prawdopodobnie, lecz na razie konkurencja nie śpi i atakują nam serwer

~Wiadomość~

Serwer aktualnie jest wyłączony, ponieważ konkurencja nie śpi i nas atakuje. Czekamy aż ataki ustąpią, a tym czasem zajmiemy się aktualizacją, która wejdzie najprawdopodobniej dziś w nocy lub jutro. 

Konkurencja  ? szkoda im bylo by maszyny używać na taki serwer ... 20 osób w m 1  xD

Opublikowano

~Wiadomość~

Konkurencja  ? szkoda im bylo by maszyny używać na taki serwer ... 20 osób w m 1  xD

Ale jednak ktoś się boi o Swoją dupę, 20 osób w m1 to jest w nocy ^^

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

i co z updatem ? :D jest? Bedzie? :v ?

Tak, prawdopodobnie będzie dziś w nocy ew. Jutro wieczorem z powodu ataków na serwer. Dziś zdradzę wam wygląd nowych setów.

CG1V827.jpg  yXfgsk9.jpg

Zapraszam do gry na serwerze, szykuje się dawka dobrej rozgrywki! :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...