Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca się grać? 30 online..

Zauwaz, ze 13 minut przed twoim postem admin informuje o zakonczeniu przerwy, zazwyczaj jest ok/ponad 100 online i jest sie z kim bic

Btw, 8 minut po twoim poscie liczba online zwiekszyla sie o 66% ;)

Opublikowano

Sporo osob jest !

Polecam

PS.

Violet co robiliscie w przerwie :) ?

Piszcie co robicie itp. jak sa przerwy i dajcie jakies wiadomosci co i jak planujecie dodac

Proponuje dodac nowe ladne sety itp.

Pousuwać pliki netmetina nazwy itp.

:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Pousuwać pliki netmetina nazwy itp.

Nazywajmy śmieci po imieniu, te chuje wpierw wrzucają pliki z dokładną instrukcją jak je instalować a potem włamują się i rozpierdalają konkurencję bo sami mają zjebany serwer na którym nikt nie gra .

Opublikowano

Zróbcie możliwość robienia wojenek gildii, bo chyba się nie da (?) - O ile potraficie  :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak tu jest dedyk to ja jestem Smokiem. Strona, domena darmowa. Forum na xxa. Rozumiem że serwer to Easy PvP ale bez przesady... 

Serwra nie można polecić bo jest to grzechem... Brak strony, brak forum ... nie ma nic.

Opublikowano

Jak tu jest dedyk to ja jestem Smokiem. Strona, domena darmowa. Forum na xxa. Rozumiem że serwer to Easy PvP ale bez przesady... 

Serwra nie można polecić bo jest to grzechem... Brak strony, brak forum ... nie ma nic.

Taa piszesz tak bo reklamujesz jakiś syf Altaris czy coś tam, serwer jest 4fun, ciekawe czy ty byś postawił ze swoich pieniędzy na Dedyka za 400 zł/..

Średnia osób ok 130 do 200, wieć można się pobawić :) 

Polecam i Zapraszam  :)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Kiedyś ludzie cieszyli się z rozrywki na serwerach hamachi. Nikt nie narzekał o brak dedyka.

Nie ma nic. Poza nawet sporą ilością graczy. Nie ma nudy, można się tłuc z innymi. Takie jest chyba założenie.

Opublikowano

To nawet nie jest Easy / PvP tylko po prostu serwer 4fun = dla zabawy. Nie wiem, po co ten hejt w ich stronę, jak dają nam możliwość pobicia się w m1 dla zabicia czasu.

Lepiej się zajmij swoim serwerem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

To nawet nie jest Easy / PvP tylko po prostu serwer 4fun = dla zabawy. Nie wiem, po co ten hejt w ich stronę, jak dają nam możliwość pobicia się w m1 dla zabicia czasu.

Lepiej się zajmij swoim serwerem.

Bo własnie po to jest stworzony ten serwer - dla zabaway.

Aktualna strona: http://a4gamesmt2.eu

Aktualne forum: http://a4gamesmt2.eu/forum/

Te domeny sa już stałe, zapraszam do gry! :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Serwer jest ON? bo na stronie pisze ze jest 90 online 94 online do 100 dochodzi... a ja mam ciagle "serwer nie został jeszcze otwarty".... powie mi ktos o co chodzi?

Opublikowano

Serwer jest ON? bo na stronie pisze ze jest 90 online 94 online do 100 dochodzi... a ja mam ciagle "serwer nie został jeszcze otwarty".... powie mi ktos o co chodzi?

Off jest.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Witajcie gracze! Serwer miał dzisiaj lekki upadek, lecz wszystko zostało ustabilizowane i serwer będzie już stabilny :)

Wystarczy włączyć patcher aby gra działała bez problemu.

Link:

http://a4gamesmt2.eu/patcher.rar

po co ten patcher ? skoro i tak nie dziala :)

Opublikowano

Witajcie gracze! Serwer miał dzisiaj lekki upadek, lecz wszystko zostało ustabilizowane i serwer będzie już stabilny :)

Wystarczy włączyć patcher aby gra działała bez problemu.

Link:

http://a4gamesmt2.eu/patcher.rar

po co ten patcher ? skoro i tak nie dziala :)

Spatchuje Ci pliki, a potem odpalasz normalnie za pomocą #A4gamesMT2_Client.bat i wszystko działa.

image.png

Opublikowano

boze patcher z dreikona podjebany czy cos :D ? xD

Dodajcie jakies zmiany sety itp. Bo nuda powoli 

Zapytaj się najpierw tych z dreikona skąd pobrali patcher, a potem pisz głupoty :) Aktualizacja wchodzi w sobote, więc będą nowości.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

server jako 4fun może być żeby pograć godzine dziennie, bo częściej jest off niż on, ale żeby sie za to na poważnie zabierać to nie polecam, jak na każdym 4fun po miesiącu będzie 20 online zacznie sie sprzedawanie navi i serv pójdzie w niepamięć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...