Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dodacie żeby wchodziły bony tylko PVP to wbije.... Po c**j orki,diably?

Dziś będą usunięte.

Co do balansu postaci - Dziś/jutro będzie wszystko wyrównane :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZNERFCIE DAGGERA ma za duzy dmg -.-

I bma ochronke bo hity 7-12 k na 250k hp + poty wez takie gowno ubij ;..;

Mam 185k HP z full EQ i kostiumem i fryzem. Jak tu 250k wbić? 

Poza tym na BMie z hita więcej mnie kroją :(

Opublikowano

Generalnie to balans jest conajmniej zerowy. Ninja bije 85k z chmury (kryt) podczas gdy BM ze Sfery 40k (kryt). Już nie wspomnę, że z wyłączoną Ochronką dostaje 130k z chmury. 

Duch bije 9k (bez kryta) a Ninja odbija we mnie wtedy 6k :) (Nie wiem dlaczego Duch zalicza się do odbicia ciosu, no ale nie ważne)

Z innych skilli po 20k z krytem.

Dagger bije 50k z szybkiego (kryt) i po 10k z hita.

Pomijam fakt, że lagi są nieziemskie, bo biegam tym BMem i unikam skilli, ale to nie daje nic. Bo lagi są takie, że stojąc bardzo daleko od przeciwnika, taki Dagger wbija Zasadzkę w powietrze (lub Body Wira/Trzystronne itp) a ja z 50 metrów dostaję DMG :D

Poprawcie lagi to może będzie dało się grać, a jeśli maszyne macie za słabą to zróbcie balans postaci, bo na razie jest kiepsko :)

Opublikowano

Generalnie to balans jest conajmniej zerowy. Ninja bije 85k z chmury (kryt) podczas gdy BM ze Sfery 40k (kryt). Już nie wspomnę, że z wyłączoną Ochronką dostaje 130k z chmury. 

Duch bije 9k (bez kryta) a Ninja odbija we mnie wtedy 6k :) (Nie wiem dlaczego Duch zalicza się do odbicia ciosu, no ale nie ważne)

Pomijam fakt, że lagi są nieziemskie, bo biegam tym BMem i unikam skilli, ale to nie daje nic. Bo lagi są takie, że stojąc bardzo daleko od przeciwnika, taki Dagger wbija Zasadzkę w powietrze (lub Body Wira/Trzystronne itp) a ja z 50 metrów dostaję DMG :D

Poprawcie lagi to może będzie dało się grać, a jeśli maszyne macie za słabą to zróbcie balans postaci, bo na razie jest kiepsko :)

Na zmniejszenie lagow maja zmienic animacje skilli, bo sa faktycznie niezle doyebane i laguja, co do balansu, to ma byc jutro zrobiojy (dzis inne zmiany, np usuniecie niepotrzebnych bonusow)

Opublikowano

Na zmniejszenie lagow maja zmienic animacje skilli, bo sa faktycznie niezle doyebane i laguja, co do balansu, to ma byc jutro zrobiojy (dzis inne zmiany, np usuniecie niepotrzebnych bonusow)

Niech usuną te bony to będę grać :Do.O

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

boże co się dzieję na tym zerwie dosłownie balans 0 bm prawie wcale nie ma dmg nincha dagger bez komentarza a body to miazga po 30k z ciecia w bm z full eq nie wsponiajac o chitach. Wrócę na serwer razem z gildią jak to się wkońcu ogarnie bo w m1 tylko widac ninje dagger i woja body czasami mental smiech...

\

Opublikowano

boże co się dzieję na tym zerwie dosłownie balans 0 bm prawie wcale nie ma dmg nincha dagger bez komentarza a body to miazga po 30k z ciecia w bm z full eq nie wsponiajac o chitach. Wrócę na serwer razem z gildią jak to się wkońcu ogarnie bo w m1 tylko widac ninje dagger i woja body czasami mental smiech...

Jakbyś był na bieżąco cały czas starają się wyrównać balans. Wczoraj w nocy administrator zwołał każdą klasę i testował. Dziś o 19 odbędzie się kolejna przerwa w celu, wiesz jakim? Dokładnie. W celu poprawy balansu.

Nie od razu Kraków zbudowano ;)

image.png

Opublikowano

Jakbyś był na bieżąco cały czas starają się wyrównać balans. Wczoraj w nocy administrator zwołał każdą klasę i testował. Dziś o 19 odbędzie się kolejna przerwa w celu, wiesz jakim? Dokładnie. W celu poprawy balansu.

Nie od razu Kraków zbudowano ;)

Dziwne bo za czasów Promt2 1 czesci gdzie reje bylo platne bez is bylo ciagle ponad 1k osob i tam nie potrzebowali żadnych przerw na balans i było idealnie tak ciężko zrobić nawet 2 dniową bete przed startem i wszystko dopracowac ???

\

Opublikowano

Serwer PVP to cos, czego ostatnimi czasy bardzo brakuje, a jak juz ktos postawi to stoja ok 12/24 godziny ._. Jezeli ten sie utrzyma dluzej niz jego poprzednicy to juz bedzie jakis progres. Wbijam i mam nadzieje, ze bede tu mogl posiedziec dluzej :v

O tym samym pomyślałem ;)

93240497497637605478.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...