Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko nie dopracowane.

Logując się na konto nie moge wejśc na serwer :) Cały czas wyrzuca do ekranu logowania 

Spróbuj pobrać na nowo klienta, innym działa ;)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Aktualnie nie zagram nie będę pobierać klienta po 130KB może jak dodacie dobry hosting

jeśli z mega ci nie działa, to ktoś wrzucił na google, poszukaj na forum serwera :)

Opublikowano

Powiem tak, patrząc po stronie głównej która była/jest na darmowym hostingu - teraz tym bardziej (zastępcza na jeszcze gorszym syfie) - myślałem, że serwer postawili 14-15 latkowie, którzy chcieli pocieszyć się "władzą" na serwerze. Nie ukrywam, że gra się dość przyjemnie dla relaksu, odstresować się - tylko zniechęca mnie kilka błędów.

1. Skille jak na serwerze PVP, które używane są dość często nie powinny być tak efektywne - powodują cholerne lagi.

2. Bony powinny wchodzić po 5/10 min, a nie jak mi teraz bonuje się 1 item ponad 1.5h.

3. Nie powinny znajdować się bony do expa, bo po co?

Trzy najbardziej zniechęcające rzeczy. Nie wspominając o hostingu forum/strony bo to jest kompletna porażka. Jeżeli nie zepsujecie serwera jakimiś ulepkami, dungami, czy innym gównem będzie mega spoko.

Na dzień dzisiejszy (27.02.2016 - 22:33) - POLECAM.

image.png

Opublikowano

strona nie dziala. zrobilem konto wczesniej nie moge wbic na server.. a kolega co wyzej napisal ze lagi od skilli to bedzie ciezko..

Opublikowano

Powiem tak, patrząc po stronie głównej która była/jest na darmowym hostingu - teraz tym bardziej (zastępcza na jeszcze gorszym syfie) - myślałem, że serwer postawili 14-15 latkowie, którzy chcieli pocieszyć się "władzą" na serwerze. Nie ukrywam, że gra się dość przyjemnie dla relaksu, odstresować się - tylko zniechęca mnie kilka błędów.

1. Skille jak na serwerze PVP, które używane są dość często nie powinny być tak efektywne - powodują cholerne lagi.

2. Bony powinny wchodzić po 5/10 min, a nie jak mi teraz bonuje się 1 item ponad 1.5h.

3. Nie powinny znajdować się bony do expa, bo po co?

Trzy najbardziej zniechęcające rzeczy. Nie wspominając o hostingu forum/strony bo to jest kompletna porażka. Jeżeli nie zepsujecie serwera jakimiś ulepkami, dungami, czy innym gównem będzie mega spoko.

Na dzień dzisiejszy (27.02.2016 - 22:33) - POLECAM.

Wszystkie wypisane problemy mają zostać naprawione w ciągu najbliższych dni, więc pozostaje z niecierpliwością czekać :) Co do bonusów to nie jest aż tak źle, zwłaszcza, że na dzwony i wachlarze działa ten sam ABS, przez co mixowania jest o wiele mniej :yay:

Opublikowano

Mam pytanie o wojownika bodego

Wiec nigdy nie gralem Wojem bodym i nwm jakie bony do miecza 

-Sila,zreka,lud,szycie,omdlenie/zaklecia

-sila,kryt,szycie,lud,zaklecia/omdlenia

I mam pytanie czy powinno sie z P berka do G1 zmniejszyc ?

I pytanie gdzie moge takie cos kupic :)

z gory dzieki

Opublikowano

Mam pytanie o wojownika bodego

Wiec nigdy nie gralem Wojem bodym i nwm jakie bony do miecza 

-Sila,zreka,lud,szycie,omdlenie/zaklecia

-sila,kryt,szycie,lud,zaklecia/omdlenia

I mam pytanie czy powinno sie z P berka do G1 zmniejszyc ?

I pytanie gdzie moge takie cos kupic :)

z gory dzieki

Nie ma po co się bawić w schematy, rób eq w taki sposób, jak według ciebie a nie innych będzie najlepsze, ale z tych dwóch chyba bardziej skłaniałbym się do drugiego. Co do zmiany na G1 to powinien być taki niebieski gostek, widziałem go w M1 Jinno, u niego się cofa :)

Opublikowano

xD bylem u mnicha i nie przeczytalem dobrze zamiast chce berka na g1 wybralemchce skile na g i mam wszystko na g1 xD 

Co moge zrobic zeby znowu miec na P ?

uzywalem tego zwoju zeby zmieniac dalej mam na g1 xD

Opublikowano

xD bylem u mnicha i nie przeczytalem dobrze zamiast chce berka na g1 wybralemchce skile na g i mam wszystko na g1 xD

Co moge zrobic zeby znowu miec na P ?

uzywalem tego zwoju zeby zmieniac dalej mam na g1 xD

Skile na P możesz wziąć u kowala :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Ciezko jest kogos ubic w pvp 1v1 z potami gdy ktos sie pota ja wojem bodym full eq perf z mieczem klasowym bije powiedzmy wpkowi po 8-12k z hitow skile 20-30 a ma sie 250k hp -.-

nie da sie ubic typa na potach

WP/BM 

WP ma za mocna ochronke za malo sie mu bije jak  na 250k hp 8-12k to malo 

bm tez ma cos zbugowanego

bo mentala daggera leje na pyre jak tylko chce :)

PVP ZACNE

Ale sura bm ochronke powinien miec znerfiona 

Opublikowano

Wojownikiem body z klasowym eq i kd szycia w mieczyku z bojowca bije o ponad połowe mniej z wirka/szarzy niż taki mental do mnie z duchowego..

Padam na serie XDD.. Smieszne

Mieliście balans zrobić a z tego co widze body nic nie dostał a mental podobno nerfy miał dostać których jakoś nie widać. 

Nie polecam bo balansu brak,aczkolwiek jak komuś się nudzi niech sobie pogra :)

@ jedynie po daggerze widać nerfy lecz po BM i Mentalu nic sie nie zmieniło ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...