Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

co ty typie pierdolisz, kto udostepnia pliki do reklamy do c***a?

Nikt mu nie kazał udostępniać plików, a teraz piszczeć i płakać o to że ktoś zrobił na nich serwer wtf ( Bo przecież kto by się mógł spodziewać bo WYBITNYCH UŻYTKOWNIKACH MPCFORUM, że ktoś zrobi gotowca xD )

ehh, ta jakbyście rozdawali telefony na ulicy a potem posądzali ludzi o to że wam je ukradli  :santa:

albo, jakbyście rozdawali KRADZIONE TELEFONY i posądzali ludzi o to że wam je dodatkowo zajebali XDD

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BlackEndWhite przeczytaj mój post wyżej i przestań się poniżać.

Pliki nie są kradzione, ponieważ netmetin, to nie jest żadna zarejestrowana marka, nie posiada licencji.

Majch3r udostępnił pliki tylko i wyłącznie na reklame. Od kiedy może on decydować, czy kradzione pliki mogą być udostępnione? Litości.

Użyjcie trochę mózgu i później płaczcie. Jeśli pliki są "kradzione", niech zgłosi to do sądu ;)

Chyba, że się mylę, to pokaż my jakikolwiek dowód, że Majch3r może sobie rościć jakieś prawa do nich.

Musicie się ogarnąć w świecie metina. Napisałeś, że administracja to przeciętne 15latki. Robiąc takie wywody, sam nie ukazujesz się w lepszym świetle.

Bardzo ładnie się starałeś, ale niestety na staraniu zakończyłeś.

Nie możecie kraść plików od ymir i później płakać, że ktoś wam ukradł. Nie tędy droga dzieci.

Na koniec. Czytając mój post uniknąłbyś robienia sobie wstydu. Sądzę, że moja wcześniejsza wypowiedź zamknęła co poniektórym mordy.

Jakby nie patrzeć, każdy serwer stoi na kradzionych plikach. Idź robić burdę w każdym temacie, że kradną pliki ymir.

Edit. W ogóle szybko zmieniasz zdanie, wręcz szybciej niż kobieta. Wytaczasz tu jakiś stek bzdur, a wcześniej:

"Czekam aż serwer będzie on  :) Pozdrawiam "

"Już miałem ochotę pograć a tu bang serwer of  :D"

Twoje zdanie nie powinno być tu w ogóle brane pod uwagę. W każdym temacie  z serwerami jedyne co piszesz, to polecam/nie polecam bez żadnego uzasadnienia.

Tutaj w swojej wypowiedzi skopiowałeś, to o czym napisał @Mokado. Co nie zmienia faktu, że jego argumenty zostały zmieszane z błotem.

Opublikowano

pliki netMetin dla zielonych krazyly po forum bardzo dlugo i typowy Janusz mogl je pobrac i zrobic z nimi co chce :) nie posadzajcie ich o to ze zrobili podrobke. kazdy z nas mogl ja zrobic a predzej czy pozniej te pliki by ktos wykorzystal

Opublikowano

:lenny: To ja już nie wiem sam czy ten serwer będzie działał,niby kradzione pliki i wgl,strona mi nie działa jak i forum. Violet więc jak ? Czekać czy spadać bo mam taki sam serwer lecz Niemiecki.  :((

Opublikowano

Jak na razie to 0, bo serwer jest wyłączony. Ale praktycznie pod rybakiem Shinsoo ciągle coś się dzieje nawet w godzinach 13-14 (jak serwer działał) więc raczej no-problemo.

@Gandalf777

1z67dxt.png

Opublikowano

NetMetin moze sobie zaorac swoj serwer ktory zrobili, majch3r to grubas zakompleksiony ktory juz sam nie wie co robic, jak beda sie bardzo upierac by zniszczyc ten serwer to z mila checia im w tym przeszkodze. Oczywiscie pozglaszam tych popier doli na mpc ze probowali zaszkodzic temu serwerowi :)

ps. Pozdrawiam wszystkie multi konta i wszystkich przydupasow netmetina ktory jest gownem?

ban.gif

Opublikowano

NetMetin moze sobie zaorac swoj serwer ktory zrobili, majch3r to grubas zakompleksiony ktory juz sam nie wie co robic, jak beda sie bardzo upierac by zniszczyc ten serwer to z mila checia im w tym przeszkodze. Oczywiscie pozglaszam tych popier doli na mpc ze probowali zaszkodzic temu serwerowi :)

ps. Pozdrawiam wszystkie multi konta i wszystkich przydupasow netmetina ktory jest gownem?

Po twojej wypowiedzi widzę że nie jesteś zbytnio dojrzały , wyzywająć Majch3r'a od "GRUBASÓW" chuY Cię to boli ziomek jak on wygląda i pilnuj swojej mordy :v

Nie było by problemu z tymi ludzmi od Netmetina tzn. Majch3rem i itd gdybyś pod prezentacją napisał że pliki serwerowe są własnością serwera NetMetin

­

Opublikowano

Po twojej wypowiedzi widzę że nie jesteś zbytnio dojrzały , wyzywająć Majch3r'a od "GRUBASÓW" chuY Cię to boli ziomek jak on wygląda i pilnuj swojej mordy :v

Nie było by problemu z tymi ludzmi od Netmetina tzn. Majch3rem i itd gdybyś pod prezentacją napisał że pliki serwerowe są własnością serwera NetMetin

­

Pilnuje ale jego tez bede pilnowac bo niestety on ma cos z glowa :) Wracaj wchodzic mu w dupsko lewaku

Serwer i strona off @Zamknięcie

Jest off 1 dzien a nie kilka:) 

ban.gif

Opublikowano

­

Pliki serwerowe nie są własnością "NetMetin". Szukałem ich w KRS, szukałem ich TMview. Nigdzie o nich nie słychać, poza mpcforum.  Napisz do [email protected] z zapytaniem, czy NetMetin wykupił licencję. Wątpie, żeby odpowiedzieli na to pytanie. Pszypadek?

Opublikowano

Serwer i strona off @Zamknięcie

ten serwer to w ogóle jeszcze bedzie działać czy co?

Serwer online, wiec mozecie swoje zale i przypierdzielanie sie wsadzic do tornistra :)

Opublikowano

Serwer jest już online, zapraszam do gry!

Aktualna strona: http://a4gamesmt2.ct8.pl

Napisałem chyba w pierwszym poście. I szczerze mogą sobie próbować dalej niszczyć mi serwer, będę szedł w zaparte aż im się to znudzi :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

­

Pliki serwerowe nie są własnością "NetMetin". Szukałem ich w KRS, szukałem ich TMview. Nigdzie o nich nie słychać, poza mpcforum.  Napisz do [email protected] z zapytaniem, czy NetMetin wykupił licencję. Wątpie, żeby odpowiedzieli na to pytanie. Pszypadek?

Chlopie te pliki byly na Mpc forum. co Ty gadasz wgl? ja rowniez te pliki posiadam i wielu moich znajomych ktorzy postawili na nim server edytujac go bardzo

Opublikowano

Znowu serwer atakuje jakaś banda rozwydrzonych, niedowartościowanych bachorów, stąd te problemy techniczne. Wszystko powinno się z czasem unormować, miejmy taką nadzieję. W końcu im się znudzi. ;)

1z67dxt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...