Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4gamesMT2 [PvP] [Dedyk]

VioletMiszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą "nie polecam bo pewnie padnie po tygodniu". Nie rozumiem, jaka jest podstawa tego, że nie polecacie i skąd macie pojęcie ile będzie stał, a ile nie...banda fachowców. 

Osobiście zawitam, zobaczę i DOPIERO WTEDY zdecyduję się na ocenę :)

Pozdro

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serdecznie Maka­veli kumplu.

PS: kto robił forum?  :((

Ja. Wiem, nie postarałem się  <.<

gdyby to miał być mój wymarzony serwer to musiałbym tu zmienić dosłownie wszystko o 360°

osobiście nie zagram ale życzę powodzenia

"Wymarzony serwer PvP...", jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje.

/Strona zastępcza jest już gotowa (link w prezentacji). Na dniach pojawi się oficjalna strona A4gamesMT2, a tym czasem zapraszam do pobierania klienta. :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Tyle nowości!

Wyczuwam 50 online. Po co robić taki serwer?

Prezentacja brzydka, powodzenia.

Hmm, więc według Ciebie najlepszy jest serwer na którym błyszczą się jak psu jajca pierdyliardy nowości?

The past has gone

Opublikowano

w końcu coś pvp zawitam na serwie;] Nie doczytałem albo nie znalazłem jak ze skilami?? czy są automatyczne czyli np. aura co 1 sek bez czekania i czy chmurka u daggera odbugowana ;)?? czy standardowo dagger bd sadzil z chmurki po 1mln?

\

Opublikowano

Tyle nowości!

Wyczuwam 50 online. Po co robić taki serwer?

Prezentacja brzydka, powodzenia.

50Online - Robisz dwie Gildie po 25 luda i masz co robić.. :) 

Serwer polecam, wbiję na start i raczej zostanę na trochę. :) 

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano

Boooże rozumiem brać pliki serwerowe jako podstawke, ale żeby od razu bez żadnej edycji na nich startować ? Toć to wiadomo, że na start jest skazany na porażkę .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

to jest serwer pvp ta ? czyli lvl itp. eq mixowac i pvp tylko ?

level na start jest 250 a exp do 300 to 5 minut (jest to po to, żeby hracze mogli rywalizować o topke) i tak - mixujesz eq i sie bawisz :)

w końcu coś pvp zawitam na serwie;] Nie doczytałem albo nie znalazłem jak ze skilami?? czy są automatyczne czyli np. aura co 1 sek bez czekania i czy chmurka u daggera odbugowana ;)?? czy standardowo dagger bd sadzil z chmurki po 1mln?

Tak, jest toogle skill. Chmurka bije normalnie :)

Czy tu są ulepki ? Coś tu trzeba dropić itp?

Nie, nie ma ulepek i nic nie trzeba dropic poza yangami :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Przecież to świetna sprawa.Gościu wam daje serwer gdzie możecie się napierdalać do woli ile wlezie choćby przez miesiąc a wy narzekacie?

Opublikowano

Przecież to świetna sprawa.Gościu wam daje serwer gdzie możecie się napierdalać do woli ile wlezie choćby przez miesiąc a wy narzekacie?

Zrobimy wszystko, żeby nie trwało to tylko miesiąc :)

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

"Widzisz i nie grzmisz" - nawet 2 dni nie postoi. Na pewno serwer o ktorym marze, robiony na syfiastych plikach w 30min...

Opublikowano

"Widzisz i nie grzmisz" - nawet 2 dni nie postoi. Na pewno serwer o ktorym marze, robiony na syfiastych plikach w 30min...

Stary ty zapewne nie pograłeś na żadnym privie dłużej niż 2 tygodnie a masz problem do serwera na którym każdy ma równe szanse i chodzi tylko o to żeby się dobrze bawić

Opublikowano

Padnie tak jak inne serwery np. demonmt2 , teraz na jego stronie pisze : http://demonmt2.pl/

Tak cie podnieca to, ze jeden serwer sprzedal sie 4funowi? Ten sie raczej nie sprzeda, wlasciciel juz troche temu chcial zalozyc serwer pod napierdzielanke + nie jest sprzedajny wiec twoj argument odpada. I jesli wszyscy beda wychodzic z zalozenia, ze nie wejde bo padnie, to faktycznie ma na to szanse, bo nikt nie wejdzie 'bo zaraz padnie'.

Opublikowano

Nie rozumiem was ;)

Nie podoba się zostawiacie komentarz "Nie mój klimat" i wynocha a nie jakieś płacze że bedzie stał max 2 dni jeśli  chcecie serwer na długie lata postaw go sam i będziesz miał na lata :)

A jak się podoba "Zawitam" i tyle. 

Ja osobiście z nudów zawitam :) widzę tutaj tylko i wyłączenie zabawę a nie męczarnie w robieniu eq :) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ale pytanko, bo chyba nie doczytałem, czy itemy będę miały takie same bonusy wbudowane na każdy poziom, czy po ulepszeniu będą się on zmieniały ?­

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ale pytanko, bo chyba nie doczytałem, czy itemy będę miały takie same bonusy wbudowane na każdy poziom, czy po ulepszeniu będą się on zmieniały ?­

Ulepszanie to kwestia z broni 65 na +9 do +9 epika za jednym zamachem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...