Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@harry22 

Marmurki Ci nie będą potrzebne do niczego. Postaciami bijesz takie krytyki, że nie opłaca się przemieniać w marmur.

Oczywiście serwer godny polecenia, przez swoje innowacyjne wykonanie w stosunku do dropienia jak na medium/hard.

Opublikowano

@harry22 

Marmurki Ci nie będą potrzebne do niczego. Postaciami bijesz takie krytyki, że nie opłaca się przemieniać w marmur.

Oczywiście serwer godny polecenia, przez swoje innowacyjne wykonanie w stosunku do dropienia jak na medium/hard.

To już wiem :) Ogolnie server bardzo dobry ostatni uptade na + dla low dropków. Niby medium ale exp do tego 101lv nie był jak żadną katorgą a bony wbijają w miarę szybko.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jak ktoś gra mógłby szepnąć? Bo chciałbym zapytać się o ceny Ku?
Mój nic w grze - eQadore
I jeśli ktoś gra tu sam i nie ma z kim pograć to pisać pw.

Opublikowano

Gram na tym serwie z 2-3 dni i powiem szczerze że nie mam pojęcia jak tu zarobić. Tyle metków zbiłem że szok, zmianki nie chcą schodzić, z dropa tyle co aure na m4 wbiłem i berka na m4. Ma ktoś jakieś sposoby na zarobek? Po ile zmianki wystawiać po ile aure kupować itp? Za odpowiedzi z góry dziękuje i nagradzam +

Opublikowano

Gram na tym serwie z 2-3 dni i powiem szczerze że nie mam pojęcia jak tu zarobić. Tyle metków zbiłem że szok, zmianki nie chcą schodzić, z dropa tyle co aure na m4 wbiłem i berka na m4. Ma ktoś jakieś sposoby na zarobek? Po ile zmianki wystawiać po ile aure kupować itp? Za odpowiedzi z góry dziękuje i nagradzam +

Aury 900k zmianki po 3.8-3.9, ja po około 3-4h dropu na metkach 45 w dolinie miałem już aure na g.

Opublikowano

@harry22 i jak Ci te zmianki schodzą bo mi po 3 dniach wystawionego shopka zeszło tylko 200x zmianek za 3,6kk xD

@PaDmO

Szybko schodziły, zmianki za 3.6kk ciężko znaleźć na rynku sam osobiście skupuje od wczoraj wszystkie zmianki poniżej 3.8kk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki zarobek polecacie na 7-75?

Ska dropia Roski?

Drop zmianek w dolinie/lesie/ognistej ziemi. Na dolinie też ładnie można zarobić na egzo i radach.

Roski sam tworzysz z roślin. A białe rosy są u handlarki.

Opublikowano

liczba graczy chyba spadła w porównaniu z tym co było 2/3 miesiące temu, czy mi sie zdaje?

Tak, moim zdaniem o spokojnie 30% mniej graczy jest, gdy dziś się zalogowałem do m1 jinno.

Opublikowano

@Mogonex

Oczywiście, w królestwie Jinno znajdziesz gildie Ravens. Jedna z większych polskich gildii. Z tego co wiem, to sporo tam +90 Lv. więc bardzo łatwo o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...