Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która postać jest mocna w PVP ?

Jakie na Wiekszym LVL sa mozliwości zarobku ? 75+

Które ku dla likana sa coś warte ? i ile ?

Czy sklepy offline działaja?

REF
  • Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Która postać jest mocna w PVP ?

Jakie na Wiekszym LVL sa mozliwości zarobku ? 75+

Które ku dla likana sa coś warte ? i ile ?

Czy sklepy offline działaja?

REF

1 - nie mam pojecia.

2 - bossy na mapach 90+, dt ( smierc, rip ), dungi.

3 - purpura ok. 500k szt. reszta tanio.

4 - tak.

Opublikowano

Jak dużo graczy utrzymuje się dziennie? Jak jest z zarobkiem? Bardzo trzeba przydusić klawiaturę i myszkę żeby coś więcej osiągnąć?

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Próba wybicia sie na tym serwerze bez ISU graniczy zeru. By kupic zwykla trute +0 musisz ubic 370 metinów z ktorych leci po 20 zmianek innej opcji zarobku nie ma.

Opublikowano

Próba wybicia sie na tym serwerze bez ISU graniczy zeru. By kupic zwykla trute +0 musisz ubic 370 metinów z ktorych leci po 20 zmianek innej opcji zarobku nie ma.

Bo to nie jest serwer easy gdzie wszystko robisz w tydzień ;)

A sposobów zarobku jest troche więcej, wystarczy użyć mózgu.

Opublikowano

Client jest calkowicie przetlumaczony na jezyk angielski ?

Wliczajac w to misje etc.

Polski mnie nie interesuje az tak. ;P

Tak cały.

/

Opublikowano

Logowanie off? czy o co chodzi? Mam problem z zalogowaniem a dopiero co pobralem klienta.

Opublikowano

Sm za vote dostaje się dopiero po 18 godzinach spędzonych w grze tak ? 

Wątpię, bo mimo że gram chwilę, to nie przesiedziałam aż tyle czasu na grze a mam już 200 sm za te głosowania.

Wydaje mi się, że co 18 godzin, bo wchodziłam dziś koło 11/12 i pisało, że 6 godzin, teraz wchodzę i 1 godzina a na grze nie byłam od wczoraj także chyba o to chodzi.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Hmm kd +4 coś są warte, jeśli tak to dajcie ceny tego i aury np :)

Zależy jakie kd +4 kryta chodzą jakoś do 1kk, a inne sprawdź sobie w sklepie tym online co szuka sam przedmioty, aury po 800-900k :)

Opublikowano

Ten amulet albo pet za vote coinsy to czas leci jak je używamy czy jak ? :)

Jak kupisz to nie leci, jak już użyjesz to leci cały czas. Chyba działa tak samo jak te ze skrzynki na 30 lvl.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Jest anty exp?

Już mam.

Co do zarobku famirc zmianki na metkach 45lv czy jest coś opłacalniejszego na początek?

Jeszcze jakby ktoś mógł napisać ceny zmianek droższych ku i kd to bd wdzięczny :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jest anty exp?

Już mam.

Co do zarobku famirc zmianki na metkach 45lv czy jest coś opłacalniejszego na początek?

Jeszcze jakby ktoś mógł napisać ceny zmianek droższych ku i kd to bd wdzięczny :)

Bij metki 45, bo rady/egzo w cenie są, a na dolinie najszybciej ku wydropisz.
Opublikowano

Jest anty exp?

Już mam.

Zbieraj księgi buffa, aure, ostrze i purpure tego likana, te szybko schodzą :)

Opublikowano

Mam problem bo zagłosowałem na serwer w tym vote4coins juz chyba 4 razy i na tej stronie z serwerami pisze ze vote sucessfully a zadnych cionsow nie mam jak wchodze w zakladke skelpu ;/ 

monitor-5-full.png

Opublikowano

Jest anty exp?

Już mam.

Metki bd bił nie mam zamiaru iść dalej aż nie wbije skili sobie i buffowi na p.

Jest anty exp?

Już mam.

Ceny jakbyś mógł mi podać tych ku rad egzo i zmianek bd wdzięczny ;)

/edit

Te lagi i wywalanie to częstą sprawa?

Opublikowano

Mam problem bo zagłosowałem na serwer w tym vote4coins juz chyba 4 razy i na tej stronie z serwerami pisze ze vote sucessfully a zadnych cionsow nie mam jak wchodze w zakladke skelpu ;/ 

monitor-5-full.png

Opublikowano

Grałem wcześniej likanem ale jakoś mnie znudziło, wbiłem dziś z nudów i jak na razie jest dobrze 1dzien gry aura p buffy prawie g fajnie idzie na tych zmiankach i metkach 45 zarobić :)

Opublikowano

Jak zagłosujesz musisz wrócić do okna ze strony i wcisnąć to samo jak Ci karta wyskoczyła z tym vote :D Chyba dobrze wytłumaczyłem :P

Jest anty exp?

Już mam.

Metki bd bił nie mam zamiaru iść dalej aż nie wbije skili sobie i buffowi na p.

Jest anty exp?

Już mam.

Ceny jakbyś mógł mi podać tych ku rad egzo i zmianek bd wdzięczny ;)

/edit

Te lagi i wywalanie to częstą sprawa?

Hmm lagi nie wiem czasem mam ale to chyba wina mojego neta.. ;/

Egzo i rady nie sellam więc Ci nie powiem sprawdź w m1 :)

Aura do 1kk no tak 900k

Ostrze 500-600k

Purpura do 1kk

To są moje ceny, które ja wystawiam, schodzą mi i tak te ku :)

Opublikowano

Z tych metkow 45 szykować się potem na dt czy eq exp i mape 90?

/edit

Jak ktoś ma zamiar zaczynać i grać likanem to mam bron 30lv+9 sr 41 12inta na zbyciu pw "Shiv".

Opublikowano

Z tych metkow 45 szykować się potem na dt czy eq exp i mape 90?

/edit

Jak ktoś ma zamiar zaczynać i grać likanem to mam bron 30lv+9 sr 41 12inta na zbyciu pw "Shiv".

To zarabianie na mapie 90 nie jest aż tak dobre jak sie wydaje... Mam woja body 95 lvl i bije w te metki po 12k, schodzą w jakieś 45-50 sek. Jak wezme pas i szarfe na bodego 35 lvl, to metki 45 bije 10 sek, więc lepiej wychodzilem ze zmiankami, a do tego dropia rady i egzo, ktore na mapach 90 nie dropia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...