Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer jest off ziomus, strona nie dziala, maja problemy.,..  w czym mamy ci pomoc?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info co i jak z tym serwerem? bo wczoraj był off dziś już nawet patcher nie chce startować;/ na ich fb nic nie ma.

Edit: dobra działa już-_-, ale jak ktoś ma stronkę, gdzie administracja wrzuca info o tych ich off''ach itd. to niech podeśle bo, ani na fb, ani forum nic tam nie ma.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info co i jak z tym serwerem? bo wczoraj był off dziś już nawet patcher nie chce startować;/ na ich fb nic nie ma.

Edit: dobra działa już-_-, ale jak ktoś ma stronkę, gdzie administracja wrzuca info o tych ich off''ach itd. to niech podeśle bo, ani na fb, ani forum nic tam nie ma.

Jeżeli patcher nie działa, usuń clienta i wypakuj go ponownie :P Sam miałem ten problem i pomogło :)

­

Opublikowano

Fajnie się mi grało ale skończyłem bo nudno trochę. Trudność zaczyna się od 75lvla, do 75 łatwo się expi i wgl.

Polecam serwer.

xyz

Opublikowano

Też macie czasami tak, że serwer normalnie działa, a Wy nie możecie się zalogować? Często jest tak, że zaczyna działać dopiero po paru godzinach...

Pytam się admina o to czy logowanie działa to on odpisuje, że wszystko działa jak należy...  

Opublikowano

Też macie czasami tak, że serwer normalnie działa, a Wy nie możecie się zalogować? Często jest tak, że zaczyna działać dopiero po paru godzinach...

Pytam się admina o to czy logowanie działa to on odpisuje, że wszystko działa jak należy...  

Czasem też tak mam, ale wtedy szybki restart routera i wszystko śmiga :P

­

Opublikowano

Jakieś sugestie dla osoby zaczynającej tutaj grę ?

na 35 lvl drop w m2/dolinie dopoki nie wytasujesz broni 30 40sr+ i nie wbijesz glownych skilli g

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jest w ogóle sens robienia tu dropa 75 lvl Sure WP zamiast  Bodego? ogólnie zamierzam robić DT/Metki. Body, gdzieś nie da rady?

Opublikowano

Jest w ogóle sens robienia tu dropa 75 lvl Sure WP zamiast  Bodego? ogólnie zamierzam robić DT/Metki. Body, gdzieś nie da rady?

Jeżeli potrafisz grać bodym i zrobisz dobre eq na niego, to jest najlepszy dropek :P WP jest tylko dla tych, którzy słabo ogarniają bodziaka i mają słabsze eq, wtedy dzięki ochronce bd mogli dłużej ustać. 

­

Opublikowano

JAK SIE TU ZALOGOWAC?!?!?!

Nijak logowanie im pada kilka razy dziennie, jak widać od 30 minut padło i nadal chuy.

Opublikowano

Na głównej Admin poinformował [jak dobrze wszystko google mi przetłumaczył :D ], że nawiązali jakąś tam współprace z typem XXX bo najlepiej ogarnia [chyba te jebiące się logowanie itd.] Wczoraj/przedwczoraj  [czyt. Weekend] dali dupie siania i wyłożyli lachę na serwer, ale od dziś[czyt. Poniedziałek itd.] lecą z tematem na ostro. W środę wraca chyba ich główny technik i będzie brał dupe w troki i kleił serwer i wiele więcej.

Więc jeśli ktoś chciał zacząć grę/lub grał chwilę, ale zniechęcił się przez to zjebane logowanie[i kilka innych rzeczy] to niech da drugą szansę bo warto. Też nie odpuszczam bo na razie warto póki na serio czegoś nie odjebią. Administracja sama się przyznała w tym poście w/w, że są błędy bo nie sprawdzają wszystkiego na 100%, a to się ceni.

Osobiście nie grało mi się tak dobrze od czasu pierwszej Tiverii.

Także Polecam,

~Piotr Fronczewski

Opublikowano

Na głównej Admin poinformował [jak dobrze wszystko google mi przetłumaczył :D ], że nawiązali jakąś tam współprace z typem XXX bo najlepiej ogarnia [chyba te jebiące się logowanie itd.] Wczoraj/przedwczoraj  [czyt. Weekend] dali dupie siania i wyłożyli lachę na serwer, ale od dziś[czyt. Poniedziałek itd.] lecą z tematem na ostro. W środę wraca chyba ich główny technik i będzie brał dupe w troki i kleił serwer i wiele więcej.

Więc jeśli ktoś chciał zacząć grę/lub grał chwilę, ale zniechęcił się przez to zjebane logowanie[i kilka innych rzeczy] to niech da drugą szansę bo warto. Też nie odpuszczam bo na razie warto póki na serio czegoś nie odjebią. Administracja sama się przyznała w tym poście w/w, że są błędy bo nie sprawdzają wszystkiego na 100%, a to się ceni.

Osobiście nie grało mi się tak dobrze od czasu pierwszej Tiverii.

Także Polecam,

~Piotr Fronczewski

Po tym failu z patchem i tak ładnie to ogarneli. Polecam serwer, mimo to padające logowanie, ponieważ stoi na wysokim poziomie. W Polsce na tą chwilę takiego nie znajdzie się.

j/w od czasu pierwszej Tiverii nic mnie tak nie wciągnęło.

Opublikowano

Czy na metkach w Dt dropi wiecej zmianek niż w dolinie ? Oplaca tam zacząć zarabiać?

Która postać jest mocna w PVP ?

Jakie na Wiekszym LVL sa mozliwości zarobku ? 75+

Które ku dla likana sa coś warte ? i ile ?

Czy sklepy offline działaja?

Opublikowano

Czy na metkach w Dt dropi wiecej zmianek niż w dolinie ? Oplaca tam zacząć zarabiać?

Która postać jest mocna w PVP ?

Jakie na Wiekszym LVL sa mozliwości zarobku ? 75+

Które ku dla likana sa coś warte ? i ile ?

Czy sklepy offline działaja?

W dt nie dropia zmianki.
Opublikowano

nie chce mi sie czytac 14 stron więc zapytam jest jakaś polska gildia bo właśnie zacząłem grę tutaj w jinno

Opublikowano

nie chce mi sie czytac 14 stron więc zapytam jest jakaś polska gildia bo właśnie zacząłem grę tutaj w jinno

Tak jest kilka, popisz na ogólnym to zaraz ktoś do Cb napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...