Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurza juz mnie to ;/ tym razem ZNOW pisze ze tylko dla niemieckiej wersij ;////////!!

P:S : chodzi mi o easymt2

Edit@ moze jednak by sie przydal nowy installer ;/

Edit2@@ Omg teraz wlaczam metka przez obejscie i mi odrazu wychodzi nawet sie metek nie wlacza.. ;p

Edit3@ Buhahahah :D wlaczam patcher i sie normalnie wlacza metek z najgorsza rozdzielczoscia itd nie taka jak ja ustawilem -.-

Specjal dla Ciebie nie czytałem czy Ci pomogli ale też to miałem więc tak

1. Pobierz tego EM z mh

2. Usuń all zaistalowane metiny i Em 2 z kompa

3. Zainstaluj EM i metina

4. Powinno działać

5. Jak będzie działać wejdź na stronkę i daj +

Jeśli pomogłem daj + !

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj mam problem gdy uruchamiam xAB FishBot Launcher to wszystko jest ok do czasu powiedzmy ze bot połowi 10min i zawsze wywala błąd ???????? tak jest zawsze po parunastu minutach użytkowania mam Windows 7 64 bity co mam zrobić aby uniknąć tego błędu za pomoc daje + i 5*

Opublikowano

Witaj mam problem gdy uruchamiam xAB FishBot Launcher to wszystko jest ok do czasu powiedzmy ze bot połowi 10min i zawsze wywala błąd ???????? tak jest zawsze po parunastu minutach użytkowania mam Windows 7 64 bity co mam zrobić aby uniknąć tego błędu za pomoc daje + i 5*

Masz patha ściągniętego? gre uruchamiasz przez xAb launchera? Uwaga wszystkim:

Jeżeli będziecie uruchamiać metka normalnie tzn. klikająć 2 x na ikone metin2 i włączając bota to nie ma prawa wam zadziałać

Wystarczy włączać bota przez xAB Launchera i gra wszystko.

Opublikowano

mam problem z tym botem jest tak:

-zainstalowalem xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL oraz wrzucilem do folderu z metin2 xAngelBot 2.6 PL by me

-odpalam ikonka xAB FishBot Launcher

-wyskakuje czy odpalic bota czy nie, wybieram tak

- wyskakuje okno z metin2 i sie loguje

- po zalogowaniu nic sie nie dzieje, nie wyskakuje okno z botem

a jak odpalam noramlnie metin2 i potem xAB FishBot Launcher to wyskakuje bład:Sytem windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadznie, sciezki lub pliku....

PS: mam net framework 3.5 sp2 i windows XP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrałem tego pacza zainstalowałem i mi się wyświetla taki błąd co mam zrobić :

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego uradzenia ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do elementu.

Z góry dziękuje za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wczoraj mi działało na US (metin2.com) a dzisiaj gdy włączam to wyskakują słynne "????????"

Przeinstalowałem, spatchowałem jeszcze raz i za każdym razem jest to samo ;/

masz nasrane z metkiem albo był lag ja miałem to samo dzisiaj ale tylko raz i znowu działa a dla ( wielkiego andrzejt17 ) 5 i + gram na jednym z serwerów co małże chodzą po 1kk a eq lepiej się nie pytać ale tera to i ja jestem xD dzięki andrzejt17

Opublikowano

mam problem z tym botem jest tak:

-zainstalowalem xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL oraz wrzucilem do folderu z metin2 xAngelBot 2.6 PL by me

-odpalam ikonka xAB FishBot Launcher

-wyskakuje czy odpalic bota czy nie, wybieram tak

- wyskakuje okno z metin2 i sie loguje

- po zalogowaniu nic sie nie dzieje, nie wyskakuje okno z botem

a jak odpalam noramlnie metin2 i potem xAB FishBot Launcher to wyskakuje bład:Sytem windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadznie, sciezki lub pliku....

PS: mam net framework 3.5 sp2 i windows XP

1pawel1 ty debilu!ludzie skad sie biora tacy debile??? jak zainstalowales samego launchera to !!!ON JEST TYLKO DO WLACZENIA METKA!!!musisz sciagnac jeszcze bota i dopiero wtedy wlaczyc!!!

PS. (DLA DEBILI I NIEKUMTYCH :P)

bota uruchamiamy stojac z wedka nad woda

PPS.

za wulgi nie dawajcie mi ostrzezen czy czegos tam ;)

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

Thx stary ;P przyda sie na monka bo tam malze po 2kk chodza xDDDDD

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Witam u mnie śmiga jak należy twój fish bot ale mam problem gram na zagranicznym servie a tam co 2 dni dostaje bana za fish booting już 3 bany dostałem w ciągu 1 tygodnia trochę głupie jest robić nowa postać na 2 dni, masz możne jakiś pomysł aby można było wejść do wody aby nikt nie widział mnie albo stać się nie widzialnym. Prosił bym o odpowiedz i ewentualne linki pozdrawiam

no i dzisiaj znowu ban

Opublikowano

Siema, przedstawiam wam mojego patcha na Metin2 PL dzięki któremu możecie bezproblemowo zacząć łowić rybki na xAngelBocie. Po zainstalowaniu tego patcha nie ma prawa Ci wyskoczyć błąd ze znakami zapytania czy też zamknąć się gra. Co najfajniejsze - patch w żaden sposób nie koliduje z KamerModem EasyMetin2 i innymi modyfikacjami do M2. Działa zupełnie niezależnie! :) Patch umożliwia granie z FB na Metin2 PL, na innych globalach nie testowałem ale jak znajdę chwilkę to zobaczę (a może wy zobaczycie? ;)).

Pamiętajcie, że to co tutaj pobierzecie to wyłącznie patch. xAngelBota musicie pobrać osobno. FishBot ten działa po aktualizacji z dnia 21 maja 2010.

xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL

Download: http://hotfile.com/dl/52983580/ed7d453/xAngelBot_patch__Ver_1.1__Metin2_PL_setup.exe.html
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/df37442ea8de61a04d1a1e86b7007629a9ace9291bf91fa4c5ae77abc88d03c6-1274632915

xAngelBot 2.6 PL by me

Download: http://www.megaupload.com/?d=BQWNYZGQ
Mirror: http://hostuje.net/file.php?id=efdd9f0ea96611d356cff62cdd786cc6 
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/5d90fe3d4accad7f6b18e9a04c8075f0a3da6cd223d4d806c005866149a30bba-1274853338

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

Jeśli masz jakiś problem, napisz. Postaram się pomóc ;)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Opublikowano

Może nie działa przez to że post był napisany 3 miesiące temu ? Ale ja jednak sprawdzę :)

Andrzej oczywiście masz +'ika

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

a ja jak z kolei probuje właczyc fish bota to wyświetla mi bład : nie znaleziono pliku devIL.dll. i bot sie zamyka ....pomocy .....

Opublikowano

Otóż mam pewnie problem z Fish botem. Gdy postępuje z godnie z instrukcją (uruchamiam Angel bota daje ok później wchodzę w okno metina daje ponownie ok) i nice się nie pokazuje to znaczy konsola bota ;p proposto nic się nie dzieje. Czy możesz mi pomóc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...