Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie perfekt bony dla WP w mieczu tutaj?

Do PvP lepszy tutaj bojowy czy egzorcysty?

Nadal jest tyle ludzie na mapach, że ciężko o cokolwiek?

Int, siła, kryt, lud, zaklęcia

PvP obojętnie z obu się robi ten sam miecz.

Na niskolvlowych mapach już nie jest tak trudno ;)

czyli jak jest? postanowiłem wrócić jak już będzie "easy" najlepiej screeny z respow bro

Masz dodany dung na 100, więc już dla tych płaczków jest to idealne rozwiązanie. Metin polega na rywalizacji, a gdy była tutaj to ludzie chyba zapomnieli o podstawie tej gry, ale co poradzić, że niektórzy są suuuuaaaabi ;)

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś stary Dreikon bardziej przypadł mi do gustu :>

Co do rywalizacji zawsze spoko ale 160lvle kampiące na mapie 100lvl no to chyba lekka przesada ;d

Przez pewien czas drop z mapki 100 (bossy) był nawet na 160 lvlu i to było wtedy zrozumiałe, bo hajs się z zgadzał, ale teraz na szczęście to usuneli wraz dodaniem dungu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dungi są solo?

Ta

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ile gra tak średnio osób? :)

Około 2000

Jest możliwość cofnięcia skila do G ?

Oczywiście, robi się to zwojem cofnięcia skilli od Handlarki ;)

Opublikowano

Bardziej serwera pod is nie widziałem, serio xD. Typ z IS'em robi co chce, nie da się go zabić bez kostiumu/fryzy/peta/obroży itp. itd... ­

Opublikowano

Bardziej serwera pod is nie widziałem, serio xD. Typ z IS'em robi co chce, nie da się go zabić bez kostiumu/fryzy/peta/obroży itp. itd... ­

za chwile wpadna obroncy syfu i powiedza Ci ze wszystko mozna z IS zdobyc w grze :D

a to gowno prawda :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

za chwile wpadna obroncy syfu i powiedza Ci ze wszystko mozna z IS zdobyc w grze :D

Nie gram tu, ale na poprzedniej edycji wszystko było do zdobycia podczas eventów tematycznych, dla przykładu Wielkanoc :)

Opublikowano

Nie gram tu, ale na poprzedniej edycji wszystko było do zdobycia podczas eventów tematycznych, dla przykładu Wielkanoc :)

Tutaj spotkać jakiś Event to chyba cud nad cudami :D

To prawda posiadasz Is-a jesteś nie tykalny ;)

Opublikowano

Ile gra tak średnio osób? :)

W porownaniu do startu ? Malo.

W 1 noc, majac 120 level uzbieralem na kostium i fryzure. 2.5kkk. Da rade, ale jest ciezko. SORRY ZA DOUBLE POSTA !

Opublikowano

Bardziej serwera pod is nie widziałem, serio xD. Typ z IS'em robi co chce, nie da się go zabić bez kostiumu/fryzy/peta/obroży itp. itd... ­

Nie rozumiem, handel przedmiotami z ISu jest zablokowany że nie można zdobyć z gry? xD

Co do ISu. Jest stały, można BĘDZIE go zdobyć z eventów. Chociaż ostatnio na ox tez był do zdobycia.

Z drugiej strony, gdzie nie daje przewagi?

Wiadomo, jak ktoś ma is ale drewniane eq to mało mu to pomoże. Na wymaxowanej postaci wygląda to całkiem inaczej ;)

Czy bronie ISa? Po prostu wyprowadzam was z błędu ;)

Ulepszacz z bossa z mapki od 100 = 40kk

10x boss lub dung i juz 400kk. Skin na bron kolo 100/200kk. Nie wiem jak z resztą ale kostium ponad 1kkk stoi. Dodatkowo ulepek z metka z 30kk.

Wystarczy trochę chęci i czasu.

Opublikowano

Bardziej serwera pod is nie widziałem, serio xD. Typ z IS'em robi co chce, nie da się go zabić bez kostiumu/fryzy/peta/obroży itp. itd... ­

Nie rozumiem, handel przedmiotami z ISu jest zablokowany że nie można zdobyć z gry? xD

Co do ISu. Jest stały, można BĘDZIE go zdobyć z eventów. Chociaż ostatnio na ox tez był do zdobycia.

Z drugiej strony, gdzie nie daje przewagi?

Wiadomo, jak ktoś ma is ale drewniane eq to mało mu to pomoże. Na wymaxowanej postaci wygląda to całkiem inaczej ;)

Czy bronie ISa? Po prostu wyprowadzam was z błędu ;)

Ulepszacz z bossa z mapki od 100 = 40kk

10x boss lub dung i juz 400kk. Skin na bron kolo 100/200kk. Nie wiem jak z resztą ale kostium ponad 1kkk stoi. Dodatkowo ulepek z metka z 30kk.

Wystarczy trochę chęci i czasu.

Stać może sobie stać na sklepie, ale nikt tego nie kupuje bo lepiej samemu się pofatygować, niż dawać 40kk za 1 ulepszacz. 

­

Opublikowano

Potwierdzenie rejestracji kont wam padlo .2 konta na 2 maile i nic

Nie musisz potwierdzać kont, bez też tego można grać ;)

Opublikowano

Konto nie istnieje i nie zaloguje sie gram na starym nowego nie zaloguje . W kliencie bledne dane a na stronie nie istnieje bez potwierdzenia rejestracji

Opublikowano

Ja nie potwierdzałem i działa :)

Ciekawe ze mi nie "konto nie istnieje" a przy probie ponownej rejestracji mail juz zablokowany 

Opublikowano

Z ciekawości zrobiłem nowy mail i założyłem nowe konto i wszystko działa normalnie jak się loguje. Jak widać niektórych przerasta nawet próba zarejestrowania konta :)

Opublikowano

Zmiencie te obroze, bo zeby ja zalozyc musze miec peta z is ktory niczym nie rozni sie od startowego. 2.5kkk w piz de. + Mixowanie bonow.

Powinno byc tak, ze na startowego tez mozna. Wole zaplacic za obroze 3x tyle co jest teraz warta, niz za peta ktory gowno daje.

Opublikowano

Konto nie istnieje i nie zaloguje sie gram na starym nowego nie zaloguje . W kliencie bledne dane a na stronie nie istnieje bez potwierdzenia rejestracji

Napisz do mnie na forum.dreikon.pl na pw, tak będzie łatwiej pomóc.

Zmiencie te obroze, bo zeby ja zalozyc musze miec peta z is ktory niczym nie rozni sie od startowego. 2.5kkk w piz de. + Mixowanie bonow.

Powinno byc tak, ze na startowego tez mozna. Wole zaplacic za obroze 3x tyle co jest teraz warta, niz za peta ktory gowno daje.

W zwykłym pecie wbijesz na Maxa tylko dwie statystyki. Więc tracisz jeden bonus którym może być np. 15 lud, 10 um lub 150 wartości ataku.

Poza tym, za późno juz chyba na takie zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...