Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem chwilę czasu wbiłem 100 lvl i na tym kończę przygodę. od 100 do 115 lvl exp tak leci że szok, nie lubię takich easy Tasiemiastych jak tasiemiec, spróbować spróbowałem serwer zdecydowanie nie dla mnie. Jedynie co mi zostaje polecić serwer zapalonym Easowcą.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób średnio online?

Warto zacząć teraz od 0?

Kto kosi w PvP?

ok 1.5 ale już coraz mniej ludzi nie oszukujmy sie..

Jak masz nerwy i chcesz szukać bossow i nie przeszkadza ci ze wpadnie 160 i cie skosi to zaczynaj ;)

Ogołnie to warto zaczać można pograć ;)

Ten kosi kto właduje w Isa nie ważne jaka klasa :D A tak ogołnie to Mental i Wp ;)

Opublikowano

Pograłem chwilę czasu wbiłem 100 lvl i na tym kończę przygodę. od 100 do 115 lvl exp tak leci że szok, nie lubię takich easy Tasiemiastych jak tasiemiec, spróbować spróbowałem serwer zdecydowanie nie dla mnie. Jedynie co mi zostaje polecić serwer zapalonym Easowcą.

Max jest 160, z full is od 0 do 160 schodzi w 15h. Bez isu około 22h.

Szybciej leci juz chyba tylko na 4 fun :v

Ile osób średnio online?

Warto zacząć teraz od 0?

Kto kosi w PvP?

1.5k/2k

Oczywiście ze że warto ;)

Mental i WP mają największe dmg, ale w pvp inne klasy tez dają radę. Dużo zależy od taktyki.

Opublikowano

Proponuje zwiekszyc ilosc hp w bizuterii na 115 level, tarcza/helm/kolce dlatego, ze roznica miedzy moim 146 levelem a gosciem 160 z calym eq jest 70k. Na wojnach trzeba miec 160 cale eq, bo inaczej splywasz w sekunde, jest lipa bo powinno byc jeszcze bizu na 130, zeby to wyrownac, teraz jest przepasc.

Opublikowano

Serwer fajny do 160lvl.

Na 160 nie ma nic do roboty.

160lvl praktycznie nie zabije drugiej osoby z tym samym eq itd. (Oczywiscie na potach)

Zostaje jeszcze pvp.

Albo nawet i nie bo w pvp sa jakies dziwne lagi.

1#

2#

Ludzi robi się co raz mniej.

Wydaje mi sie ze jesli szybko nie wejdzie jakas aktualizacja z lvl i eq to za jakies dwa tyg bedzie z 800os max.

@Issante   Ty sobie chyba żartujesz...

Rozumiem że nie można tu publikować filmów ale jak inaczej miałem pokazać te lagi? Na ss?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Aktualnie przy większym dmg pvp będzie juz totalnie na 2 skille a już teraz ludzie mówią ze mental i wp za szybko rozwalają.

PS. Na s1 było jeszcze mniejsze dmg i więcej hp. A poza tym, nikt nie odbija spota solo. Każdy myśli o tym jak będzie solo, a gdy zmienimy coś to wojny będą baaardzo szybkie. Głównie wojny i zadymki ostatnio na serwerze są. A w sumie o to nam chodziło.

Co do aktualizacji, tak jak już wspominaliśmy będziemy dodawać na bieżąco. Akurat mamy weekend może uda nam się coś dodać ;)

Balans jest prawie idealny. Archer będzie jeszcze i tak lekko zmieniany i może dmg tych klas które za dużo biją, ale więcej będzie wiadomo gdy to wszystko sprawdzimy ;)

Także o spadek graczy bym się nie martwił.

Porównywanie serwera który rozwijał się przez 2.5 roku - co głównie wpłynęło na jego żywotność z Nowa Edycją która ma ledwo 2/3 tygodnie. Nie ma sensu.

Dodamy wszystko na starcie a później nudne aktualki z niczym? Nie o to nam chodzi.

Opublikowano

Nie rozumiem tylko dlaczego są tak kurewskie lagi na serwerze...

Dziwne jest to, że jedyne kiedy nie ma lagów to na wojnie xD

No nic, trzeba się tylko napierdalać ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Moge zapytac o to jaki sens ma gra na tym serwerze ?  Polega na kampieniu na bossy i metiny na okrągło gdzie na jednego bossa czeka 3/4 osoby na kazdym ch ?  nie wiem jak wyzsze dungeony ale na 100lvl jest tak beznadziejny ze drop z niego nawet za przepustke nie wraca a do tego robi sie go 15 minut. Chciałem pograć na nim juz nie jedneokrotnie , ale nie ma sensu gra na nim

Opublikowano

Chcecie nerfić archera? Wolne żarty. Zanim archer zdąży wycastować kolejną animacje skilla to przeciwnikowi zdąży się hp zrespić. Polecam na archera zwiększyć dmg albo jakoś zmniejszyć długość castowania skilli.

Mental to jest op gówno teraz, potrafi na 1 duchowe z kryta zabić przeciwnika mając full eq - wiem z własnego doświadczenia. 

Polecam również zmniejszyć regeneracje hp. 

Opublikowano

Moge zapytac o to jaki sens ma gra na tym serwerze ?  Polega na kampieniu na bossy i metiny na okrągło gdzie na jednego bossa czeka 3/4 osoby na kazdym ch ?  nie wiem jak wyzsze dungeony ale na 100lvl jest tak beznadziejny ze drop z niego nawet za przepustke nie wraca a do tego robi sie go 15 minut. Chciałem pograć na nim juz nie jedneokrotnie , ale nie ma sensu gra na nim

Przepustka 7-10kk a drop z dungeona to cory ( 3kk ) medal / znak  (40kk schodzi aktualnie) do tego dochodzą Ci dopalacze ;)

Nie ma sensu chodzić? - Chyba tylko Twoim zdaniem. Moim zdaniem jest to nadal zarobek nawet na 160'tych levelach gdzie na mapie 145 jest sporo osób i dużo osób obstawia bossy ;)

Opublikowano

Aktualnie przy większym dmg pvp będzie juz totalnie na 2 skille a już teraz ludzie mówią ze mental i wp za szybko rozwalają.

PS. Na s1 było jeszcze mniejsze dmg i więcej hp. A poza tym, nikt nie odbija spota solo. Każdy myśli o tym jak będzie solo, a gdy zmienimy coś to wojny będą baaardzo szybkie. Głównie wojny i zadymki ostatnio na serwerze są. A w sumie o to nam chodziło.

Co do aktualizacji, tak jak już wspominaliśmy będziemy dodawać na bieżąco. Akurat mamy weekend może uda nam się coś dodać ;)

Balans jest prawie idealny. Archer będzie jeszcze i tak lekko zmieniany i może dmg tych klas które za dużo biją, ale więcej będzie wiadomo gdy to wszystko sprawdzimy ;)

Także o spadek graczy bym się nie martwił.

Porównywanie serwera który rozwijał się przez 2.5 roku - co głównie wpłynęło na jego żywotność z Nowa Edycją która ma ledwo 2/3 tygodnie. Nie ma sensu.

Dodamy wszystko na starcie a później nudne aktualki z niczym? Nie o to nam chodzi.

gdzie masz te wojny? 3 wojny dziennie albo nawet nie , nie wspomne o zadmykach, na zadnej jeszcze nie bylem niestety bo jak latam po mapach to widze tylko ludzi czekajacych na resp lub expiacych

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Kiedy będzie normalna strona serwera? Bo z tego co się orientuje to obecna jest zapasową. 

Nowa strona miała być po starcie, trochę chyba już minęło :) 

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Kiedy będzie normalna strona serwera? Bo z tego co się orientuje to obecna jest zapasową. 

Wciąż brak kontaktu z bombworkiem :/

pIOuQ29.png

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

@pieczara22

Ten Pan powinien udzielić Ci odpowiedzi na te pytanie! :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

czyli nie opłaca się grac? wbije 160 ile czasu zajmuje ? jest jakis zarobek zeby ogarnac isa w grze?

Opublikowano

Wbilem 145 i nawet na tym levelu jest nuda, bo na wojne nie pojde, bo splyne w umalku sekundy, pvp nie wezme, bo splywam w sekunde.

Dziwny jest ten serwer.

Opublikowano

strona stroną ile luda na servie?

Bardzo malo, dzis 5 nad ranem w chunjo nie bylo nikogo. Gdzie kilka dni po starcie bylo pierdyliard osob nawet w chunjo.

Nic sie nie dzieje na tym serwerze.

http://zapodaj.net/0b27d3dd096fb.jpg.html

Masz chunjo 16:36. Te sklepy robia sztuczny tlok.

:v  :v  :v

W godzinach szczytu jest ponad 1600 osób. Jeszcze na starcie był płacz, że za dużo osób, teraz nagle jest bardzo mało  :yay:  :yay:  :yay: .

Już zrobiło się luźniej, przy 6ch można coś zdziałać. Niektórzy wbijają całe eq i lvl w 3 dni więc naprawdę jest łatwo.

+ to oczywiste, że na mniejszym lvlu nie możesz podskoczyć tym większym, tak jest chyba wszędzie?

Dodatkowo ruszył turniej pvp, do 3 dni pojawi się system rang, później czeka aktualizacja z górnictwem i rybołówstwem, na serwerze jest naprawdę sporo wojen i zadym.

Jako administracja aktywnie bierzemy udział w życiu serwera, naprawdę aż chce mi się śmiać gdy czytam te śmieszne hejty  :v

pIOuQ29.png

Opublikowano

Co ty pierdolisz ludzi jest nadal sporo. Faktycznie trochę ludzi odeszło, lecz bez przesady nadal jest dosyć dużo :)

Macie zamiar coś z tym zrobić z tymi lagami,  bo nawet nie można spokojnie przeglądnąć sklepów w m1 na ch1. 

W godzinach szczytu jest ponad 1600 osób. Jeszcze na starcie był płacz, że za dużo osób, teraz nagle jest bardzo mało   :yay:   :yay:   :yay: .

Już zrobiło się luźniej, przy 6ch można coś zdziałać. Niektórzy wbijają całe eq i lvl w 3 dni więc naprawdę jest łatwo.

+ to oczywiste, że na mniejszym lvlu nie możesz podskoczyć tym większym, tak jest chyba wszędzie?

Dodatkowo ruszył turniej pvp, do 3 dni pojawi się system rang, później czeka aktualizacja z górnictwem i rybołówstwem, na serwerze jest naprawdę sporo wojen i zadym.

Jako administracja aktywnie bierzemy udział w życiu serwera, naprawdę aż chce mi się śmiać gdy czytam te śmieszne hejty   :v

Górnictwo jak na poprzedniej edycji 2 uderzenia kilofem i mamy?

W końcu zobaczę przetopy w swojej biżuterii :)

Później? Następny miesiąc? Rok? 

Trochę lipa że dodajecie tak późno takie rzeczy, które powinny być od startu. 

Swoją drogą zrób stacki pd, monetek, lizaków i pierścieni. To jest podstawa :)

Opublikowano

Co ty pierdolisz ludzi jest nadal sporo. Faktycznie trochę ludzi odeszło, lecz bez przesady nadal jest dosyć dużo :)

Macie zamiar coś z tym zrobić z tymi lagami,  bo nawet nie można spokojnie przeglądnąć sklepów w m1 na ch1. 

Chodzi Ci o ogólne lagi, czy o takie co występują co cyklicznie?

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...