Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Wchodzi gracz na ts dreikon zadaje pytanie czy za oszustwa/kradzież jest ban odpowiedz Pada Nie Ma regulamin wskazuje na cos innego ?

TABELA KAR
1. Omijanie cenzury na czacie: blokada chatu 3h-8h
2. Spam lub proszenie o itemki/eventy na PW do GMa: blokada chatu 1-5h 
3. Obraza gracza*
pierwsze wykroczenie: blokada chatu 3h- 30h lub konta 1-3 dni
drugie wykroczenie: banicja konta 3-7 dni
trzecie wykroczenie: banicja konta 7-30 dni
czwarte wykroczenie: banicja konta 30-365 dni 
4. Groźby do życia realnego/obraza rodziny: banicja konta 4-7 dni
5. Straszenie atakami DDos: banicja konta 4-7 dni.
6. Przeszkadzanie podczas eventów: banicja konta 4-7 dni.
7. Działanie na szkodę serwera: banicja konta 1 dzień - perm.
8. Nabijanie pkt. gildii na ustawionej wojnie: banicja konta 3-7 dni.
9. Próba oszustwa: banicja konta 7 dni - perm dni.
10. Manipulacja klientem gry, bot*: banicja konta 25 lat - banicja kont powiązanych.
11. Podszywanie się pod Administracje: banicja na adres IP oraz kont powiązanych.
12. Reklamy: banicja na adres IP oraz kont powiązanych. 
13. Oszustwa w grze: banicja na adres IP oraz kont powiązanych.
14. Korzystanie z bugów gry: banicja na adres IP oraz kont powiązanych.

To jest cała tabela kar 

Slepy to jak jest ? za kradzieże jest ban czy go nie ma 

Niema mozna krac do woli na tym niby Dreikonie !!!

Opisalem na forum jak ziomki kradna wraz z SS itp to sprzedajne pseudo mody typu Algade pokasowaly moje tematy i wypowiedzi !!!!!!1

Na forum panuje jedno wielkie kolesiostwo i pewnie w grze jest to samo .

Lizesz dupalka to jestes kims :) piszesz prawde to i tak Ci wykasuja wszystko :D

Serwer dalej polecam jak ktos lubi stac w m1 i sie nudzic w max eq .

edit : dodam ze ZLODZIEJE dalej maja swoje temety na forum z wymianami no ale spoko ziomki z forum to i tak napisza ze nie okradli ... :D

Wypraszam sobie, nie jestem tam modem od jakiegoś czasu, nie USUWAŁEM ani nie UKRYWAŁEM żadnego tematu związanego z kradzieżą, to co nie było zgodne z regulaminem to wyrzucałem, ale nie musisz pier*olić że coś źle zrobiłem, poza banami dla jakiejś patolki która potem spinała i groziła że mnie dorwie na IEMie xD xD xD xD xD

//////

Serwer bardzo dobrze zrobiony, administracja sie stara bla bla bla

Polecam zagrać

Opublikowano

Cały Dreikon ! 

Dodajecie jakieś powalone blokady eq, a nie chcecie dodać zapisywania pozycji :)

Sami chcecie sobie utrudnić życie, ale dobra ;)

Ankieta na forum: http://forum.dreikon.pl/index.php?/topic/21694-zapisywanie-pozycji/

Utrudnić życie? Mi ta opcja nie będzie utrudniała życia, bo fala graczy ubywa z dnia nadzień. Serwer ma tylko kilka dni, więc stąd tyle ludzi. 

Nie zaszkodziła by tu opcja zapisu chociaż trzech pozycji no, ale cóż, Ci którzy zrobili sobie eq, głosują przeciw i stąd te wyniki ankiety.

Również dobrze mogę Ci powiedzieć, że sklepy offline NAJBARDZIEJ mi utrudniają "życie" na Dre, bo wchodzę na CH1, kilka minut i trzeba włączać od nowa klienta. Za nim myśleć o tym jak rozwiązać problem z sklepikami to nic z tym nie robicie, bo po co? jest dobrze, nie?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

1. oplaca sie ogolnie tu grac?

2. dlugo perfy trzeba bonowac?

3. isa kupie w grze?

4. ciezko exp leci?

5. ile osob online?

1 - wedlug mnie nuda dlatego juz nie gram ;d

2 - to akurat lajcik

3 - kupisz ale jako nowy gracz watpie ze na niego zarobisz na tym etapie bo praktycznie niema na czym zarobic duzego hajsu 

4 - 2x pd plus is leci ladnie inaczej koncowe lvl mozolnie

5 - ludzi o chu..  ale strasznie ubywa

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Kto zaczyna tutaj gre pisać PW :) Szukam właśnie takich osób ;)

Cały Dreikon ! 

Dodajecie jakieś powalone blokady eq, a nie chcecie dodać zapisywania pozycji :)

Sami chcecie sobie utrudnić życie, ale dobra ;)

Ankieta na forum: http://forum.dreikon.pl/index.php?/topic/21694-zapisywanie-pozycji/

Nie dodawajcie nawet takiego czegoś.. Ludzie to dopiero wtedy będzie z tymi metkami i Bossami. Jak to dodacie to serwer spitolony po całości..

Opublikowano

1. oplaca sie ogolnie tu grac?

2. dlugo perfy trzeba bonowac?

3. isa kupie w grze?

4. ciezko exp leci?

5. ile osob online?

1. nudno straszne

2. nie

3. tak ale drooogo

4. nie

5. 1500-1800

79160594027661829163.png

Opublikowano

ja tam zarobiłem na całego isa (oprócz peta) i mam full eq do 132 na razie nie wbijam wyżej bo mapa 100 to elegancki zarobek, jak jest pusto to 2kkk w nocke da się wyciągnąć.

alee oprócz tego że mam zrobionego biologa i pełen ekwipunek serwer mi się już znudził bo ostało mi w sumie do wbicia 160 i zrobienie eq które też jest nudne do robienia

dodajcie może coś co urozmaici tą grę..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Cos ta liczba graczy spadłą wam nawet gildia została tylko 1 z lepszych Co sie stało ? 

160 Widze tylko sprzedam sprzedam Wymienie Wymienie radziłbym sie obudzić 

Opublikowano

Mozę pora urozmaicić serwer, i ruszyć z jakimiś eventami? Bo powoli się to robi nudne, rozumiem prawdziwych wojen jeszcze nie ma bo ludzie jeszcze eq robia-ok. Ale 2ga sprawa jest 2 GM'ow a jeszcze ani jednego eventu nie było, trochę śmieszne. Nie spierdolcie dobrego serwera..

giphy.gif

Opublikowano

Cos ta liczba graczy spadłą wam nawet gildia została tylko 1 z lepszych Co sie stało ? 

Wystarczy popatrzeć na te oferty a nie pisać bez sensu.

Dodatkowo zauważyłem jedną charakterystyczną cechę pod tą prezentacją-Wypowiedzi znajdujące się pod nią to ciąg narzekań przez grupę ok.10 osób które mimo wszystko narzekają ale w takim razie po co piszą 15 komentarzy i ciągle grają? :)

Tego nie potrafie zrozumieć.

Co do ofert sprzedaży-Jak widać albo gracze sprzedają max.lv za yang i chcą za to stworzyć nową postać lub są gracze którzy sprzedają postacie po 200-300zł chcąc na tym zarobić i założyć nową postać :D

Dodatkowo co do liczby graczy aktualnie minęły ferie oraz mamy środek tygodnia a liczba graczy o dziwo utrzymuje się na poziomie 1800-2000+ (zależności od pory).

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na te oferty a nie pisać bez sensu.

Dodatkowo zauważyłem jedną charakterystyczną cechę pod tą prezentacją-Wypowiedzi znajdujące się pod nią to ciąg narzekań przez grupę ok.10 osób które mimo wszystko narzekają ale w takim razie po co piszą 15 komentarzy i ciągle grają? :)

Tego nie potrafie zrozumieć.

Co do ofert sprzedaży-Jak widać albo gracze sprzedają max.lv za yang i chcą za to stworzyć nową postać lub są gracze którzy sprzedają postacie po 200-300zł chcąc na tym zarobić i założyć nową postać :D

Dodatkowo co do liczby graczy aktualnie minęły ferie oraz mamy środek tygodnia a liczba graczy o dziwo utrzymuje się na poziomie 1800-2000+ (zależności od pory).

Pozdrawiam,

True!

Oj myslisz sie gram na serwerze i z Oka gracza całkiem inaczej to wygląda po Wbiciu 160lvl Jest całkowita Nuda jeszcze 3 dni temu Byly Gildie   z którymi było mozna brać Wojny ale teraz? To została 1 Gildia Pozostaje tylko czekac na jakieś wydarzenia 

Przed startem byly informacje ze bd dodawane Questy/Bedzie masa eventów no jak narazie to 20% expa było :D Serio polecam rozpisać Wydarzenia Turnieje pvp/Turnieje Gildii Jezeli tak dalej bedzie to przewiduje  to co było na S1 

Opublikowano

dobrze, że ogarneliście tego dunga na 145 że kluz leci na ziemie a nie do eq, bo blokowało się cały ekwipunek, wtedy klucz nie leciał do eq i się farmiło kase, z monetkami+monetka z ISU leciało przez całą noc po 5kkk na expbocie <3

Opublikowano

dobrze, że ogarneliście tego dunga na 145 że kluz leci na ziemie a nie do eq, bo blokowało się cały ekwipunek, wtedy klucz nie leciał do eq i się farmiło kase, z monetkami+monetka z ISU leciało przez całą noc po 5kkk na expbocie <3

Jaki to dungeon ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Jest z kim brać PVP na każdym lvl czy już maxy weszły i srają baryłkami w m1?

2.Która profesja najlepsza? BM coś działa w pvp?

Uczeń
Opublikowano

1. Jest z kim brać PVP na każdym lvl czy już maxy weszły i srają baryłkami w m1?

1. wiekszosc to sprzedaje konta zeby za is sie zwrocilo i uciekaja z servera, ale do pvp zawsze kogos znajdziesz :p

2. mental>wp>smok>dagger>body>bm>healer>archer

Opublikowano

Szczerze? Jak mas zgrać od Zera to nawet nie zaczynaj bo to bez sensu ;)

Opublikowano

1. wiekszosc to sprzedaje konta zeby za is sie zwrocilo i uciekaja z servera, ale do pvp zawsze kogos znajdziesz :p

Aż tak źle jest? Jakieś przekręty czy jak, że ludzie uciekają? Szkoda bo miałem ochotę na takim czymś zagrać(wspomnienia z początku reworka), a teraz to cały mistery plan też w pizdu :(

Uczeń
Opublikowano

Aż tak źle jest? Jakieś przekręty czy jak, że ludzie uciekają? Szkoda bo miałem ochotę na takim czymś zagrać(wspomnienia z początku reworka), a teraz to cały mistery plan też w pizdu :(

ogólnie na serverze gdzie jest tak spierdolony balans postaci jeszcze nie gralem, a ludzie uciekaja dlatego ze na 160 nie ma co robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...