Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzenie rejestracji kont wam padlo .2 konta na 2 maile i nic

Nie musisz potwierdzać kont, bez też tego można grać ;)
Konto nie istnieje i nie zaloguje sie gram na starym nowego nie zaloguje . W kliencie bledne dane a na stronie nie istnieje bez potwierdzenia rejestracji

Napisz do mnie na forum.dreikon.pl na pw, tak będzie łatwiej pomóc.

Zmiencie te obroze, bo zeby ja zalozyc musze miec peta z is ktory niczym nie rozni sie od startowego. 2.5kkk w piz de. + Mixowanie bonow.

Powinno byc tak, ze na startowego tez mozna. Wole zaplacic za obroze 3x tyle co jest teraz warta, niz za peta ktory gowno daje.

W zwykłym pecie wbijesz na Maxa tylko dwie statystyki. Więc tracisz jeden bonus którym może być np. 15 lud, 10 um lub 150 wartości ataku.

Poza tym, za późno juz chyba na takie zmiany.

Za pozno bo ? Niech bogole maja pety z isa z 3cim bonusem. 2.5kkk-3kkk musze teraz wyjebac zeby miec ten "WYPAS"

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego gdy pobrałem clienta następnie go spachowałem patcherem i próbuję się zalogować to pokazuje na każdym channelu "Błąd poczas połączenia z serwerem"?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potwierdzenie rejestracji kont wam padlo .2 konta na 2 maile i nic

Nie musisz potwierdzać kont, bez też tego można grać ;)
Konto nie istnieje i nie zaloguje sie gram na starym nowego nie zaloguje . W kliencie bledne dane a na stronie nie istnieje bez potwierdzenia rejestracji

Napisz do mnie na forum.dreikon.pl na pw, tak będzie łatwiej pomóc.

Zmiencie te obroze, bo zeby ja zalozyc musze miec peta z is ktory niczym nie rozni sie od startowego. 2.5kkk w piz de. + Mixowanie bonow.

Powinno byc tak, ze na startowego tez mozna. Wole zaplacic za obroze 3x tyle co jest teraz warta, niz za peta ktory gowno daje.

W zwykłym pecie wbijesz na Maxa tylko dwie statystyki. Więc tracisz jeden bonus którym może być np. 15 lud, 10 um lub 150 wartości ataku.

Poza tym, za późno juz chyba na takie zmiany.

Za pozno bo ? Niech bogole maja pety z isa z 3cim bonusem. 2.5kkk-3kkk musze teraz wyjebac zeby miec ten "WYPAS"

Trudne życie wojownika.

Mogłeś przeczytać co pisze w opisie zanim coś kupujesz  :(( 

­

Zajebisty.

Opublikowano

Dlaczego gdy pobrałem clienta następnie go spachowałem patcherem i próbuję się zalogować to pokazuje na każdym channelu "Błąd poczas połączenia z serwerem"?

Odpal przez patchera.

Przy okazji zapraszam na nowy odcinek

Opublikowano

No spróbuję moich sił, grałem na pierwszej odsłonie i byłem zadowolony. Może pora znów spróbować? Do zobaczenia na serwie! :D

Co do samego serwera to polecam!  :yay:

Opublikowano

Odpal przez patchera.

Chłopie ja Cie tylko prosze o jedną rzecz.. Nie nagrywaj filmików na Yt bo to jest porażka.. Moim zdaniem to zaśmiecanie yt takimi filmami i Youtuberami. Przecież ty nawet podstaw nie masz w tej grze. załamałem się po obejrzeniu 3 minut.. Masakra. Pozdro ;)

Opublikowano

Odpal przez patchera.

Chłopie ja Cie tylko prosze o jedną rzecz.. Nie nagrywaj filmików na Yt bo to jest porażka.. Moim zdaniem to zaśmiecanie yt takimi filmami i Youtuberami. Przecież ty nawet podstaw nie masz w tej grze. załamałem się po obejrzeniu 3 minut.. Masakra. Pozdro ;)

Dobrze pisze, nie nagrywac nic na youtube po zasmiecia. Wiecie ile pradu idzie na obejrzenie jednego badziewnego filmu typu Metin2? 

Opublikowano

Bardziej serwera pod is nie widziałem, serio xD. Typ z IS'em robi co chce, nie da się go zabić bez kostiumu/fryzy/peta/obroży itp. itd... ­

Na wszystko jesteś w stanie zarobić poprzez dropienie, więc pierdolenie, że serwer pod IS'a jest dosyć śmieszne, bo teraz każdy serwer jest pod IS'a, bo za posty pod prezentacją to on się nie utrzyma.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Server pod IS'a jest każdy, ale tu trzeba trochę pomyśleć i IS'a można mieć w moment. 

Pustynne monety 5 szt 25kk.

Kryształy mroku 5 szt 25kk.

Schodzą jak bułeczki.

Jeden z lepszych serverów na których przyszło mi grać, polecam & zapraszam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

serwer off?

Dla ciebie off.

Jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze, zmieniło się coś od startu?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Odpal patcherem przy wyłączonym antywirusie.

serwer off?

Dla ciebie off.

Jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze, zmieniło się coś od startu?

Wszystkie zmiany na głównej zapisujemy.

A o co konkretnie ci chodzi? :D Co było nie tak?

serwer off?

Działa już, możliwe że przerwa była.

Opublikowano

Ja bym tego serwera nie nazwał " Nową Edycja " tylko Uboższą edycja poprzedniej wersji :) 

Serwer spoko, lecz szybko się nudzi :( 

Opublikowano

Ja bym tego serwera nie nazwał " Nową Edycja " tylko Uboższą edycja poprzedniej wersji :)

Uboższą? Od razu mieli dać wszystko na start by potem nie robić żadnych updatów? Pomyśl trochę..

nlUSIa9.png

Opublikowano

Uboższą? Od razu mieli dać wszystko na start by potem nie robić żadnych updatów? Pomyśl trochę..

Faktycznie lepiej dodawać update co 2 miesiace jak ludzi bedzie coraz mniej,ty to masz zayebiste myslenie ....

Liczyłem na coś więcej,jest tyle serwerów bardziej rozbudowanych  z ktorych mozna brac przyklad.Szkoda bo mógl byc spoko serwer.

Opublikowano

Faktycznie lepiej dodawać update co 2 miesiace jak ludzi bedzie coraz mniej,ty to masz zayebiste myslenie ....

Administracja pisała jasno, że nie będą chcieli robić często update poziomowych tylko systemowe. Update poziomowe na serwerach easy kończą się po 2 dniach i dalej nie ma co robić, a update systemowe jednak zajmują więcej czasu. Jedynie ten system rang, który zapowiadają wg mnie jest denny, ale zobaczymy czy go zmienią i może wtedy pyknie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zebym cie kiedys spotkal w nocy.

Eq na 115 level jest ciezej zrobic niz na 130 i 145 razem.

Opublikowano

Faktycznie serwer który stoi 2/3 tygodnie jest bardziej ubogi od s1 które stało 2.5 roku. Powoli wprowadzamy nowości, na starcie było już kilka takich których na s1 nie było.

Jak ktoś nie zagląda na forum to:

Mapka pod turniej pvp jest juz wgrana. Start turnieju jest juz bardzo bliski.

27 Wielkanoc, też coś przygotujemy na tą okazję ;)

System rang jest rozpisany, trwa nad nim dyskusja. Więc wszystko nadal można zmienić, lecz musi się on kręcić wokół pvp. Innego wyjścia nie ma.

Dziś wbiła mała poprawka na serwer. Wszystko to idzie powoli bo ciężko pogodzić czas poświęcony na pomoc graczom z czasem nad pracą nad serwerem. Jednak robimy co w naszej mocy żeby serwer stale się rozwijał.

Mimo wszystko jeszcze przed aktualizacja levelową chciałbym zrobić Wielki Turniej Gildii. Która chcąc, niechcąc musi być w planach.

Opublikowano

ee tam niby nowsza wersja a zadnych nowości, tylko zmiany które od dawien dawna są na innych serwerach.

bieda po prostu. niby hard to jest + ale kurde nie czuj atmosfery jak na s1

Opublikowano

Faktycznie serwer który stoi 2/3 tygodnie jest bardziej ubogi od s1 które stało 2.5 roku. Powoli wprowadzamy nowości, na starcie było już kilka takich których na s1 nie było.

Jak ktoś nie zagląda na forum to:

Mapka pod turniej pvp jest juz wgrana. Start turnieju jest juz bardzo bliski.

27 Wielkanoc, też coś przygotujemy na tą okazję ;)

System rang jest rozpisany, trwa nad nim dyskusja. Więc wszystko nadal można zmienić, lecz musi się on kręcić wokół pvp. Innego wyjścia nie ma.

Dziś wbiła mała poprawka na serwer. Wszystko to idzie powoli bo ciężko pogodzić czas poświęcony na pomoc graczom z czasem nad pracą nad serwerem. Jednak robimy co w naszej mocy żeby serwer stale się rozwijał.

Mimo wszystko jeszcze przed aktualizacja levelową chciałbym zrobić Wielki Turniej Gildii. Która chcąc, niechcąc musi być w planach.

Aktualizacja lvl'owa? Mam nadzieje, że będzie po świętach, albo nawet i później :v 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...