Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze, że ogarneliście tego dunga na 145 że kluz leci na ziemie a nie do eq, bo blokowało się cały ekwipunek, wtedy klucz nie leciał do eq i się farmiło kase, z monetkami+monetka z ISU leciało przez całą noc po 5kkk na expbocie <3

TO PRAWDA K***A ?!?! BYŁO COŚ TAKIEGO!?!?!

@True990

Tak  było :D Potwierdzam,kto wiedzial ten natrzepał hajsiwa

-

-

-

W takim razie odradzam server :) (0)

Słuchaj sie dalej dzieci 9 letnich

Gdy tak było ceny by sie raczej nie utrzymywały 

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobrze, że ogarneliście tego dunga na 145 że kluz leci na ziemie a nie do eq, bo blokowało się cały ekwipunek, wtedy klucz nie leciał do eq i się farmiło kase, z monetkami+monetka z ISU leciało przez całą noc po 5kkk na expbocie <3

@True990

-

-

-

Zesrało nie było ;)

Klucz po dropnięciu nawet przy całym pełnym ekwipunku automatycznie usuwał moby, bez względu czy klucz był na ziemi czy w eq.

Nie słuchajcie baranów o tym, że ktoś wydropił  321838123kkk na jakichś botach bo to jest fake.

Serwer kozacki, cały czas coś nowego. Niebawem turniej pvp zapraszam do gry - 2/2.5k osób online lajtowo. :O)\

Opublikowano

Kocham te wymysły dzieci jezeli sie pisze takie bzdury to sie to popiera dowodami taka rada mała mysle ze temat jest wyjaśniony 

Opublikowano

@True990

na dungonie 145 mozna bylo grubo zarobic :>

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

@True990

-

-

-

Zesrało nie było ;)

Klucz po dropnięciu nawet przy całym pełnym ekwipunku automatycznie usuwał moby, bez względu czy klucz był na ziemi czy w eq.

Nie słuchajcie baranów o tym, że ktoś wydropił  321838123kkk na jakichś botach bo to jest fake.

Serwer kozacki, cały czas coś nowego. Niebawem turniej pvp zapraszam do gry - 2/2.5k osób online lajtowo. :O)\

sluchaj tak było poźniej,ale nie od samego począku :)

@@Gandalf777 ale najlepsze jest to, ze taki szczyl jak ten nad tobą zapewne ledwo 120 pozuiom wbił a tak się wypowiada

Opublikowano

@True990

-

-

-

Zesrało nie było ;)

sluchaj tak było poźniej,ale nie od samego począku :)

Gram od samego początku serwera, próbowali sposobu na dungu (jednym i tym drugim co jest raz na jakiś czas ) nic takiego nie było. (typ pisał, że działa a po testach okazało się, że jednak nie. )

Jeżeli nadropiłeś czy ktoś +5kkk to zaraz ss i by się ktoś chwalił... ;)

Dziwne, że ktoś niby natrzepał 5kkk a tylko nieliczni mają full eq wraz z is'em na serwerze. ( wiem kto bo widać kto po prostu siedzi i dropi na mapie 145).

Coś chyba ludzie w to nie uwierzą ;>

Opublikowano

koledzy wierzyc nie musicie, ale domyślcie sie dalczego ludzie po 1-2 dniu mieli już full eq alchemie i wszysrko :)

Oni i tak wiedza lepiej stoja na 115 lvl bo nei maja eq ...

A ci co grali od poczatku jakos na najcie nadropili ulep i wszystkiego ;d na mapie 130 i 145 metki staly odlogiem jak wiekszosc graczy czekala godzinami a nawet nocami na metka na mapie 100.

Sorry ale noby byly sa i beda dalej koczowac na mapie 100 majac 500kk w ekwipunku bo jak to mozna miec 5kkk

Pozdrawiam tych 145+ :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Jak sie zarejstrowac na Dreikon.pl ,, jakis regulamin jest i niema zeby przejsc do next dzialu.. OMFG

Użyj innej przeglądarki :D ja tez to miałem na firefoxie musiałem użyć IE.

@True990 BS mi nie działa, grę patchowałem. Co robić?-   to już nie ważne, ale dlaczego np. zbrojka sura na 61lv jest niewidoczna?

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jak z zarobkiem?

Iść powoli lvlem i robić EQ/Misje czy lecieć na pełnej do maxa?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam,

Gram na serwerze od samego startu po kilka godzin dziennie, posiadam 160lv, full eq 160lv, całą alchemie runy itd.

Myślę że mogę się wypowiedzieć troszkę o serwerze, tak więc jazda :)

Jeśli chodzi o samą rozgrywkę jest ciekawa, od poziomu 145 można już robić ciekawe PVP, jeśli chodzi o misje nie ma nic ciekawego prócz biologa, którego można oddawać co jedną sekundę jak na każdym serwerze easy. Dużo szumu było o ekwipunek na 115 poziom, ale to nie jest nic ciężkiego, wystarczy expić na spocie gdzie respi się metin z PD i od 100 do 115 poziomu na lajcie wydropicie ok. 15-20 ziel. medali które potrzebne są właśnie na ten ekwipunek, potem tylko obstawiać bossy można z gildią lub kumplem i w 1/2 dni zrobicie cały ekwipunek na 115poziom, zabawa rozpoczyna się na mapce 145 aby wykonać eq trzeba się namęczyć ponieważ respy obstawiane są całymi gildiami po kilkanaście osób i ciężko cokolwiek wyłapać nawet o godzinie 3/4 nad ranem - serio.

Jedynymi pieniążkami jakie wydałem w IS to sms 6zł na PD 3dni żeby dobić szybko 160 poziom, kostium oraz fryz kupiłem za yang, ze sprzedaży KD +6, ulepszaczy z mapy na 115/130 poziom, oraz run - wykonanie jednego dunga na runy to max 4min a jedną runę możesz na lajcie sprzedać za 30kk :) Więc ile w godzine można zarobić, sami obliczycie :)

Jedyną rzeczą która jest do zmiany do sura WP który jest kompletnym czołgiem na tym serwerze nie do rozwalenia, ale i na niego znajdą się sposoby.

Jeśli chodzi o ilość online to na moje oczko 2k+ przez dzień jest na pewno, masa graczy w każdym królestwie, nawet w chunjo które rzadko jest wybierane przez graczy, kolejnym minusem małym z mojej strony jest brak eventów, mogli by chociaż raz na weekend zorganizować OX dla czystego funu, na serwerze są także dobre gildie i wojny są w prawie każdy wieczór, tak więc jest się gdzie bawić.

To by było na tyle, Pozdro mordeczki i zapraszam na serwer.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Witam,

Gram na serwerze od samego startu po kilka godzin dziennie, posiadam 160lv, full eq 160lv, całą alchemie runy itd.

Myślę że mogę się wypowiedzieć troszkę o serwerze, tak więc jazda :)

Jeśli chodzi o samą rozgrywkę jest ciekawa, od poziomu 145 można już robić ciekawe PVP, jeśli chodzi o misje nie ma nic ciekawego prócz biologa, którego można oddawać co jedną sekundę jak na każdym serwerze easy. Dużo szumu było o ekwipunek na 115 poziom, ale to nie jest nic ciężkiego, wystarczy expić na spocie gdzie respi się metin z PD i od 100 do 115 poziomu na lajcie wydropicie ok. 15-20 ziel. medali które potrzebne są właśnie na ten ekwipunek, potem tylko obstawiać bossy można z gildią lub kumplem i w 1/2 dni zrobicie cały ekwipunek na 115poziom, zabawa rozpoczyna się na mapce 145 aby wykonać eq trzeba się namęczyć ponieważ respy obstawiane są całymi gildiami po kilkanaście osób i ciężko cokolwiek wyłapać nawet o godzinie 3/4 nad ranem - serio.

Jedynymi pieniążkami jakie wydałem w IS to sms 6zł na PD 3dni żeby dobić szybko 160 poziom, kostium oraz fryz kupiłem za yang, ze sprzedaży KD +6, ulepszaczy z mapy na 115/130 poziom, oraz run - wykonanie jednego dunga na runy to max 4min a jedną runę możesz na lajcie sprzedać za 30kk :) Więc ile w godzine można zarobić, sami obliczycie :)

Jedyną rzeczą która jest do zmiany do sura WP który jest kompletnym czołgiem na tym serwerze nie do rozwalenia, ale i na niego znajdą się sposoby.

Jeśli chodzi o ilość online to na moje oczko 2k+ przez dzień jest na pewno, masa graczy w każdym królestwie, nawet w chunjo które rzadko jest wybierane przez graczy, kolejnym minusem małym z mojej strony jest brak eventów, mogli by chociaż raz na weekend zorganizować OX dla czystego funu, na serwerze są także dobre gildie i wojny są w prawie każdy wieczór, tak więc jest się gdzie bawić.

To by było na tyle, Pozdro mordeczki i zapraszam na serwer.

Nie wiem ile Ci zapłacili za ten post "youtuberze dla Fun'u" ;) I Ja się dzisiaj trochę rozpisze. Pomijając już drop ulepek co jest banalne- dla chcącego i upartego nic trudnego, przejdę od razu do sedna tego co jest największa porażka tego serwera- BALANSU POSTACI, który jest chorą wizja administracji. Opisze po trochu każda klase postaci, a na wstępie tego podzielę się taka uwaga ;) Na max lvl HP to +160k, hity z broni (oczywiście oprócz body, heallera i wp) to ok 5-8k, a skille jakie wchodza (bez krytyków) to 11-17k (tu nie uwzględniam Mentala, ktory ze skilli bije 2 razy więcej niż inne postacie, a duchowym robi dywam z graczy (na krytyku ok 100k). Pvp z Hellerem to coś pieknego ;) pamiętajcie o obrażeniach jakie opisalem wyżej, nasz szaman leczy sie co 5s ok 30k hp. Wp nie lepszy absorbując obrazenia mieczykiem, a np. jego skille mimo ze uderzone obok zbijają hp niemiłosiernie (o paluchu nie mówię bo to absurd co z nim zrobili). Teraz Archer - jedna z trudniejszy, ale zawsze świetna w pvp postaci. Tutaj zeby nie bylo jak wszedzie jest "autorsko' ;) czyli porazka. Nie dość ze strasznie dlugie amimacje skilli podobnie jak u BM, to przy takiej ilosci blokow jakie nabijemy z bonow nic nie wchodzi ze strzal "miss. miss, miss". Co do BM, się nie wypowiem, bo pierwszy raz widzę coś takiego, uśmiech sam rysuje sie na twarzy kiedy o tym myślę ;)Body jak body "jak się udo, to sie udo" rewelacji w pvp nikt się nie spodziewa. Jeszcze tylko coś o Daggerze względem innych postaci jest po środku, nie wiem tylko dlaczego wirek nie bierze tutaj na "buta" a dmg zadaje *3. 

PS. Sorki za literówki i brak polskich znaków w niektórych słowach, ale edytować już mi się nie chciało.

PS.2. Z mojej strony to już ostatni post na temat Dreikon.pl. Jeśli miałbym jakoś wypunktować to dałbym dobre 6/10, aczkolwiek może moje oczekiwania od serwera typu easy mogą mijać się z oczekiwaniami innych. 

PS.3. xyz

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Amigo.Gatuno

Jestes Amatorem jakl widze mozesz mi napisać od kiedy Blok działa na strzały w metin.pl ? 

3 postacie sa juz zrobione został jeszcze 1 bug z wp posiada 110% uniku na strzały  co powoduje ze archer nic nie bije mam nadzieje ze zostanie to poprawione 

Opublikowano

nie wiem co wy macie do mentala?XDDD

jak klade ludzi z takim samym eq co ja to jest ok, nie wyobrazam sobie ze z full isem i odpałem do 140 levela jakiś 130 mnie rozłoży szczególnie że mental to postać typowo pod pvp...

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

nie wiem co wy macie do mentala?XDDD

jak klade ludzi z takim samym eq co ja to jest ok, nie wyobrazam sobie ze z full isem i odpałem do 140 levela jakiś 130 mnie rozłoży szczególnie że mental to postać typowo pod pvp...

WP na tym serwerze to tez postac typowo pod PvP :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Mam pytanko ( nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć ) np. jak mam teraz sztylety na 145 lvl to jaki skin mam do tych noży dobrać ? ( jak będę przerabiać na next noże , to muszę znów kupić nowy skin do sztyletów na 160 ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ch1 i ch5 off ?

Mam pytanko ( nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć ) np. jak mam teraz sztylety na 145 lvl to jaki skin mam do tych noży dobrać ? ( jak będę przerabiać na next noże , to muszę znów kupić nowy skin do sztyletów na 160 ? 

Nie musisz. Skin masz na stałe. Możesz go ściągać i zakładać kiedy chcesz

Opublikowano

ch1 i ch5 off ?

ta za chwile padnie odpowiedz jest was tylu ze ch padają :D/

Prawda jest taka ze od startu sa problemy z ch 

Opublikowano

Skiny do sztyletow mozesz zakladac na kazdy lvl sztyletow i zawsze wygladaja tak samo :)

nawet na koziki mozesz zalozyc .

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Skiny do sztyletow mozesz zakladac na kazdy lvl sztyletow i zawsze wygladaja tak samo :)

A czy dany skin jest na jakieś sztylety ? Bo widzę w shopie np. jakiś tam skin na sztylety , to mogę go ubrać na każdy lvl sztyletów ? W shopie np. są po 120kk/ 250 , to jaka to różnica ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy dany skin jest na jakieś sztylety ? Bo widzę w shopie np. jakiś tam skin na sztylety , to mogę go ubrać na każdy lvl sztyletów ? W shopie np. są po 120kk/ 250 , to jaka to różnica ? 

Możesz założyć na byle jakie sztylety, nawet na 1lvl. Rożnicą się ceną, bo jedne są ładniejsze drugie brzydsze   :D

Kiedy zostanie naprawione ch1, 5 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...