Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Mam pytanko ( nie wiem za bardzo jak to wytłumaczyć ) np. jak mam teraz sztylety na 145 lvl to jaki skin mam do tych noży dobrać ? ( jak będę przerabiać na next noże , to muszę znów kupić nowy skin do sztyletów na 160 ? 

Skiny do sztyletow mozesz zakladac na kazdy lvl sztyletow i zawsze wygladaja tak samo :)

nawet na koziki mozesz zalozyc .

A czy dany skin jest na jakieś sztylety ? Bo widzę w shopie np. jakiś tam skin na sztylety , to mogę go ubrać na każdy lvl sztyletów ? W shopie np. są po 120kk/ 250 , to jaka to różnica ? 

Możesz założyć na byle jakie sztylety, nawet na 1lvl. Rożnicą się ceną, bo jedne są ładniejsze drugie brzydsze   :D

Kiedy zostanie naprawione ch1, 5 

o 18.30,. przerwa na naprawe ch i potem raty

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowała mi się postać na dungu. Nie mogę się zalogować, bo  wyskakuje twoje konto jest już połączone. Da się coś z tym zrobić ?

Zróbcie na stronie, aby dało się odbugować, bo nie chce mi się czekać do przerwy technicznej...

Opublikowano

Ty True wódkę chciałeś pic, jbc o 10 jestem na dworcu w Katowicach i walimy wódkę.

@Endymion

Stary kurde ja właśnie do Warszawki wróciłem ;>

Nie mogłeś być w piątek lub sobotę...:/

1 odcinek od...NoPerfecta :)

https://www.youtube.com/watch?v=XVo10uvscfs

Na zaległe tickety na supporcie postaram się odpowiedzieć jak najszybciej :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

gram na tym servie 2 dzien i moge śmiało powiedzieć że większość osób na tym servie to k***y które nie umieją sie zachować 

stoje k***a 30minut nie ma nikogo zaczynam bić bosa albo metka i leże przyjdzie szmata i ubije 

powinniście coś z tym zrobić

powinna być mapa specjalna dla każdego królestwa

i na którym nie można wlaczyć wolnego 

jest 04:18 a tyle pedałow jest o tej godzinie i ksuje że wpizdu 

tak to server fajny 

gdyby nie te k***y 

Pozdro dla normalnych 

Jones pierdolo.na pała

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

gram na tym servie 2 dzien i moge śmiało powiedzieć że większość osób na tym servie to k***y które nie umieją sie zachować

stoje k***a 30minut nie ma nikogo zaczynam bić bosa albo metka i leże przyjdzie szmata i ubije

tak to server fajny

gdyby nie te k***y

Pozdro dla normalnych

Jones pierdolo.na pała

Myślisz że się będą patrzyć jak ubijasz bossa ? Prawo dżungli silniejszy wygrywa
Opublikowano

tak to server fajny

gdyby nie te k***y

Pozdro dla normalnych

Jones pierdolo.na pała

Myślisz że się będą patrzyć jak ubijasz bossa ? Prawo dżungli silniejszy wygrywa

No tak, ale przy tym pasowało by chociaż zachować najmniejszy stopień kultury, a nie zaraz wyzywanie, sam miałem kilka takich przypadków, gdzie dostałem pocisk po rodzicach, głównie przez to nie gram tutaj, nie będę się z dziećmi użerać, jest wiele innych serwerów ( nie twierdzę, że lepszych).

Opublikowano

tak to server fajny

gdyby nie te k***y

Pozdro dla normalnych

Jones pierdolo.na pała

No tak, ale przy tym pasowało by chociaż zachować najmniejszy stopień kultury, a nie zaraz wyzywanie, sam miałem kilka takich przypadków, gdzie dostałem pocisk po rodzicach, głównie przez to nie gram tutaj, nie będę się z dziećmi użerać, jest wiele innych serwerów ( nie twierdzę, że lepszych).

Tak jest na każdym serwerze bez wyjątków.

Serwer polecam, przyjemna rozrywka dodatkowo mnóstwo rywalizacji - a nie braku kultury jak to ujmujecie. 

Jest się z kim bić źle, nie ma też źle heh

­

Opublikowano

mapy 100-130 to easy bo łatwo da sie odbić spota, nawet te gildie które są "w c**j mocne" a padają na kilka skilli ^^

ja wbilem 147 i mi sie znudziło bo nie chce  mi sie znowu na mapie 145 odbijac spota ludziom którzy mają eq na 160 klasowe 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Balans jest dobry zróbcie eq a później oceniajcie jedyne co to lekko zmniejszone dmg u mentala będzie o 5-6k ze skilli

Nie pogrążaj sie, mam 160 lv, full eq & odpał, 307 luda, 55 um i moim zdaniem balans na tym serwerze jest tragiczny, ty sobie pewnie pogrywasz mentalem daggerem, albo wp, to dla ciebie balans jest dobry, ale reszta klas jest pokrzywdzona, zwłaszcza magiczne, które jak zwykle nic nie znaczą. A w dodatku żałosne jest to, że balans na tym serwerze tworzyła jakaś śmieszna gildia HTBG, która dostała wolną rękę do ustaleń na ten temat na becie. Wiadomo, że taka gildia zrobiła ten balans pod swoje postacie, no bo czego więcej można się spodziewać po ludziach, którzy szczekają, obrażają i pyskują na prawo i lewo. Może jeszcze pomyśleliście, że kierowali się dobrem ogółu? :v Nic bardziej mylnego. I dodam jeszcze, że ludzie, którzy sądzą, że mental powinien mieć 2/3x większe dmg ze skilli od innych postaci, ponieważ "ciężko nim trafić" są po prostu niedoje*ani. Ogarnięty mental trafi wszystkim, kiedy chce i jak chce. A to, że jakieś niedorajdy umysłowe z drewnianymi komputerami i internetem z biedronki walą skillami na ślepo i potem płaczą, że nic nie mogą wskórać, gdyż niczym nie trafiają nie powinno Was w ogóle interesować (mówie tutaj do administracji), bo to jest prywatna sprawa tych płaczków, a Wy ulegacie tym płaczom i ingerujecie przez to w rozgrywkę, której tak drastyczna zmiana krzywdzi inne postacie. A wiadomo, że takim wojem gra większość bachorów, bo zostało im to w nawyku z PL'a i przez to zawsze tylko ta postać góruje, gdyż jest wokół niej najwięcej szumu i zainteresowania, a powinno się to tyczyć każdej postaci, czego na tym serwerze w ogóle nie widać. 

A co do dmg mentala, to zmniejszenie duchowego o 5/6k i tak gówno da, moim zdaniem mental powinien dostac nerfa minimum po 10k na duchowe i walniecie, wtedy może miałoby to jakikolwiek sens, choć i tak byłby dalej OP. 

Opublikowano

Balans jest dobry zróbcie eq a później oceniajcie jedyne co to lekko zmniejszone dmg u mentala będzie o 5-6k ze skilli

Nie pogrążaj sie, mam 160 lv, full eq & odpał, 307 luda, 55 um i moim zdaniem balans na tym serwerze jest tragiczny, ty sobie pewnie pogrywasz mentalem daggerem, albo wp, to dla ciebie balans jest dobry, ale reszta klas jest pokrzywdzona, zwłaszcza magiczne, które jak zwykle nic nie znaczą. A w dodatku żałosne jest to, że balans na tym serwerze tworzyła jakaś śmieszna gildia HTBG, która dostała wolną rękę do ustaleń na ten temat na becie. Wiadomo, że taka gildia zrobiła ten balans pod swoje postacie, no bo czego więcej można się spodziewać po ludziach, którzy szczekają, obrażają i pyskują na prawo i lewo. Może jeszcze pomyśleliście, że kierowali się dobrem ogółu? :v Nic bardziej mylnego. I dodam jeszcze, że ludzie, którzy sądzą, że mental powinien mieć 2/3x większe dmg ze skilli od innych postaci, ponieważ "ciężko nim trafić" są po prostu niedoje*ani. Ogarnięty mental trafi wszystkim, kiedy chce i jak chce. A to, że jakieś niedorajdy umysłowe z drewnianymi komputerami i internetem z biedronki walą skillami na ślepo i potem płaczą, że nic nie mogą wskórać, gdyż niczym nie trafiają nie powinno Was w ogóle interesować (mówie tutaj do administracji), bo to jest prywatna sprawa tych płaczków, a Wy ulegacie tym płaczom i ingerujecie przez to w rozgrywkę, której tak drastyczna zmiana krzywdzi inne postacie. A wiadomo, że takim wojem gra większość bachorów, bo zostało im to w nawyku z PL'a i przez to zawsze tylko ta postać góruje, gdyż jest wokół niej najwięcej szumu i zainteresowania, a powinno się to tyczyć każdej postaci, czego na tym serwerze w ogóle nie widać. 

A co do dmg mentala, to zmniejszenie duchowego o 5/6k i tak gówno da, moim zdaniem mental powinien dostac nerfa minimum po 10k na duchowe i walniecie, wtedy może miałoby to jakikolwiek sens, choć i tak byłby dalej OP. 

Przecież specjalnie była udostępniona beta z DMG. Co do balansu więcej dowiemy się przy turnieju PvP, ponieważ teraz każdy może wejść i napisać, że jego postać jest słaba ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Przecież specjalnie była udostępniona beta z DMG. Co do balansu więcej dowiemy się przy turnieju PvP, ponieważ teraz każdy może wejść i napisać, że jego postać jest słaba ;)

To raczej była pseudo beta, na której 1 gildia zrobiła balans dla swoich postaci, a dużo osób testowało i wypowiadało sie na forum na temat balansu i przedstawiało swoje propozycje odnośnie zmian, które mogłyby rzeczywiście wnieść coś dobrego, np. obniżenie absu na magie, gdyż jest go zdecydowanie za dużo, a administracja miała to w dupie i nie liczyła sie z opinią nikogo prócz htbg. 

A tak na marginesie, to wcale nie trzeba turnieju, żeby wiedzieć ile aktualnie bije poszczególna postać, wystarczy po prostu wejść na grę.

Opublikowano

To raczej była pseudo beta, na której 1 gildia zrobiła balans dla swoich postaci, a dużo osób testowało i wypowiadało sie na forum na temat balansu i przedstawiało swoje propozycje odnośnie zmian, które mogłyby rzeczywiście wnieść coś dobrego, np. obniżenie absu na magie, gdyż jest go zdecydowanie za dużo, a administracja miała to w dupie i nie liczyła sie z opinią nikogo prócz htbg. 

A tak na marginesie, to wcale nie trzeba turnieju, żeby wiedzieć ile aktualnie bije poszczególna postać, wystarczy po prostu wejść na grę.

Posta postaci nie równa, przecież nie ustawię wszystkim postaciom takie samo DMG. Dopiero turniej wyłoni dobrych graczy, z którymi będzie można dyskutować na temat balansu. Teraz każdy może wejść na forum/gre i pisać, że jego postać jest słaba, a tak naprawdę nie potrafi nią grać. Oczywiście nie chce tutaj nikomu ubliżać - po prostu postawcie się w mojej sytuacji. Już nie raz była sytuacja na TS, że przy kilku osobach, każdy miał inną wizję na ta postać. Dla jednych była za słaba, dla innych za mocna, a nawet zdarzali się tacy co mówili, że jest okej. Nie da się słuchać opinii wszystkich ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

kbsnx3.jpg

Witajcie!
Informujemy że dziś około 20:30 na serwerze odbędzie się Konkurs OX na który serdecznie zapraszamy!

Dodatkowo zachęcamy do obejrzenia 1 odcinka z naszego serwera od TrueorFalse. 

Zaczyna od dopiero swoją przygodę z YouTubem dlatego zachęcamy do subskrypcji jego kanału 

https://www.youtube.com/watch?v=PT5jNdMUF4I

Pozdrawiamy,
Team Dreikon.pl!

Opublikowano

kbsnx3.jpg

Witajcie!

Informujemy że dziś około 20:30 na serwerze odbędzie się Konkurs OX na który serdecznie zapraszamy!

Dodatkowo zachęcamy do obejrzenia 1 odcinka z naszego serwera od TrueorFalse. 

Zaczyna od dopiero swoją przygodę z YouTubem dlatego zachęcamy do subskrypcji jego kanału 

https://www.youtube.com/watch?v=PT5jNdMUF4I

Pozdrawiamy,

Team Dreikon.pl!

@True990 ox od 1lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...