Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem troche i stwierdzam że:
1.Wyższe lvle na mapie 100 zbijają metiny , kiedy próbuje podejść dostaje po 15k z hita na marmurze :). Miło. ani ja nie dropne , ani nikt inny, gośc zabiera drop robi tak w kółko..
2.Exp jest mega monotonny , przez to że sie długo expi można sie szybko znudzić , dropią podczas niego jakieś tam ulepszacze i to wszystko, zero szkatułek , nic ciekawego.
3.Lagi na serwerze , animacja zadawanych obrażen pojawia sie z opoznieniem , często nie moge spotować bo jest taki lag.
4.Za dużo ludzi 
5.Nuda nieziemska , nie ma miejsca w którym można sie troche pobić. Wcześniej można by było pod Baronka , teraz ten dungeon jest do usuniecia. Cóż wiecej moge powiedziec. Nie tego sie spodziewałem :C

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na +. 

Dzisiaj zostałem okradziony na tym serwerze z całego eq i is. Okazało się że jakiś posiadacz dostępu do bazy danych innego serwera chciał sobie zagarnąć trochę eq od graczy którzy używają tych samych loginów i haseł na różnych serwerach. Pech chciał że trafiło na mnie. 

Jednak napisałem na support jaki jest problem i zwrot ekwipunku i is dostałem po kilku godzinach. Nie sądziłem że w ogóle dostanę jakiś zwrot. Widać że team nie olewa problemów graczy. 

Team na +

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Co z tymi promocyjnymi kodami SM, które miały przyjść na telefon?

Mieliśmy również dostać kody od youtuberów, w ogóle nie ma możliwości wpisania tych kodów....

Kiedy w końcu strona Dreikona? - nie gadaj, że przy grasz w h*ja jak ten bomb, czy jak mu tam i zostawisz tą z Idanis?

@True990

Ponawiam pytanie do @True990

Smsy promocyjne-Sobota będą wysyłane.

Kody YT-Data nieznana

Strona Dreikona-Data nieznana-->Brak kontaktu z jej wykonawcą nawet na prywatny numer telefonu dzwoniąc kilkukrotnie razy dziennie.

Pozdrawiam

True!

+/- ile osób jest online ? 

Ciągle utrzymuje się na poziomie 2500 graczy online :)

Lecz po weekendzie liczba ta powinna urosnąć za co trzymamy kciuki :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Dlaczego nie ma zapisu pozycji?... :((

wanna 69 save>? lel

ktoś podexpi? 

Wykwintny żart Krzysztofie zapiszę go sobie w moim kajeciku.

Co do serwera polecam lecz czekam również na lekką poprawę niektórych postaci. 

Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

W sumie, zrobiłem sobie przerwę od metka bo miał wejść dung 100lvl w srodę, czwartek, a dalej go nie ma.

Zrezygnowaliście z wprowadzenia go?

Osobiscie polecam, przyjemny server. :P 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jak najszybciej zablokujcie możliwość dropnienia lvl'om +115 na mapie 100. Propozycja tyczy się nie tylko tej mapy ale ogólnie aby próg dropienia został wprowadzaony na wszystkich mapach. 

Opublikowano

Co z tym dungeonem na 100 lev ? tylko popatrzcie na to skoro zrobicie dung na 100 lev to tak samo będziecie musieli zrobić na 115 130 i 145 bo na tych mapach będzie się robiło tyle bałaganu co na mapie 100  ;)

Opublikowano

wanna 69 save>? lel

ktoś podexpi? 

Ty buffasz, ja expie, CH2.

Serwer polecam najmocniej! :lenny:  

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Jak najszybciej zablokujcie możliwość dropnienia lvl'om +115 na mapie 100. Propozycja tyczy się nie tylko tej mapy ale ogólnie aby próg dropienia został wprowadzaony na wszystkich mapach. 

Wpada 120 lvl na marmurku z eq 115+ i nawet nie da Ci podejść , od razu sie odpala i po 15k z HITA .. żenada , jak ja mam coś wydropić? a jak sie zejda z gildii w 3 i obstawiają metina+ bossa to nawet nie mam szans na najmniejszy drop.

Opublikowano

Wpada 120 lvl na marmurku z eq 115+ i nawet nie da Ci podejść , od razu sie odpala i po 15k z HITA .. żenada , jak ja mam coś wydropić? a jak sie zejda z gildii w 3 i obstawiają metina+ bossa to nawet nie mam szans na najmniejszy drop.

To szukaj gildii ^_^  Na tym chyba polega gra,że gildia odbija spoty, metki, bossy i wojenki się robi . 

Opublikowano

za 2/3 dni już tak nie będzie

na starcie było dużo ludzi i bossy/metki były ubijane non stop przez co nie wszyscy mieli okazje żeby takiego metka/bossa ubić i dropnąć potrzebne ulepszacze

ja mam 140lv i biżuterię na 54lv :)

ale wiem że za kilka dni kupie sobie ulepszacze za grosze, a na razie eq pvp i tak mi nie potrzebne bo expie :)

Opublikowano

Kamień Antyczny jest czasowy i działa przez 14 dni lecz jego czas można przedłużać o 7 dni za pomocą Olejków 100001.png, które tworzymy u alchemika z jednego szlifowanego kamienia. Olejek ten przedłuża czas trwania naszego kamienia o 7 dni.
W przypadku kiedy czas trwania się skończy, razem z nim przestają działać jego bonusy (do momentu przedłużenia).

Kamienie Smoka i Olejki Czasu tworzymy u alchemika.

Czy można cały czas przedłużać czas tymi olejkami o 7 dni, czy tylko 1x ? 

Opublikowano

To szukaj gildii ^_^  Na tym chyba polega gra,że gildia odbija spoty, metki, bossy i wojenki się robi . 

Tak.. mam specjalnie szukać gildii ,  mnie jak ktoś gildią straszy to mu mówie żeby jeszce matke z ojcem zawołał.  Prosze Was.. rozumiem coś takiego jak jest 800 graczy.. ale nie jak jest 2,5k. nie od razu Rzym zbudowano, dajcie mi możliwość rozwinięcia sie. A nie kur wis z on na 120 mi nie daje podejść do metina 

Opublikowano

Kamień Antyczny jest czasowy i działa przez 14 dni lecz jego czas można przedłużać o 7 dni za pomocą Olejków 100001.png, które tworzymy u alchemika z jednego szlifowanego kamienia. Olejek ten przedłuża czas trwania naszego kamienia o 7 dni.

W przypadku kiedy czas trwania się skończy, razem z nim przestają działać jego bonusy (do momentu przedłużenia).

Kamienie Smoka i Olejki Czasu tworzymy u alchemika.

Czy można cały czas przedłużać czas tymi olejkami o 7 dni, czy tylko 1x ? 

Można przedłużać cały czas (w tym, że nie da się wymaxować energii więcej niż 14 dni).

pIOuQ29.png

Opublikowano

Czy jak założę jedną obrożę do peta premium z is to mogę ją zdjąć i zmieniać w razie potrzeby do pvp albo pvm, czy przypisuje się na do peta? 

Opublikowano

Czy jak założę jedną obrożę do peta premium z is to mogę ją zdjąć i zmieniać w razie potrzeby do pvp albo pvm, czy przypisuje się na do peta? 

Jak najbardziej możesz ją zmienić/sprzedać ;)

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...