Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd bronie 75 ?

Ile ludzi online ? 

av2 Zinki

Baronka 

2-2,5k

­Ja jestem aż zniechęcony do serwera..

Jak na easy może nie być standardowych fryzur.

Może to drobnostka, ale jednak chamstwem jest niedodawanie takiego NPC już.

Bo co? Więcej ludzi kupi fryzury z IS'a jak żadnej nie będą mieć?  :yay:

Widziałem to kilka razy w życiu może na serwerach, ale jest to po prostu tragedia. 

Człowieku tylko się nie pochlastaj, bo nie ma fryzur podstawowych.

Grając od startu zarobiłem sobie na cały is  + zapas 2kkk  drapiąc ulepy  pd, kd monetki perły i inne gunwa. 

Zarób sobie nawet na nowy dom. wiesz gdzie mam twoje osiągnięcia?  :v No właśnie.

­Ja jestem aż zniechęcony do serwera..

Jak na easy może nie być standardowych fryzur.

Może to drobnostka, ale jednak chamstwem jest niedodawanie takiego NPC już.

Bo co? Więcej ludzi kupi fryzury z IS'a jak żadnej nie będą mieć?  :yay:

Widziałem to kilka razy w życiu może na serwerach, ale jest to po prostu tragedia. 

Pisałem o tych fryzurach na forum, może dodadzą. :D 

W każdym razie, server mi się podoba bardzo.

Chodź, jednak mimo wszystko wolałem wcześniejsza wersje. :P 

Polecam i zapraszam! 

W ten sposób się odpowiada. Dzięki tak swoją drogą.

Gram na serwerze niezbyt długo, ale wstępnie mogę polecić.

­

Opublikowano

@ZnowuJa

1.) Kiedy zostanie powiększone okno sklepu? 

2.) Kiedy zostanie naprawione wystawianie przedmiotów w sklepie? Np. wystawiam kostium za 10KK, chce założyć po jakimś czasie ponownie sklep i ten kostium dalej ma tą kwotę, mam np. 30x przedmiotów do wystawienia i za każdym razem muszę zmieniać cene z 10kk na nową cene. Sorry, ale tak nie może być.

Zrobicie to czy znów będą wymówki, jak z zmiana channeli? 

Ponawiam pytanie do Azoom. 

Opublikowano

zróbcie te dungi na ulepy bo tutaj sie normalnie grać nie da np.

wchodze o 8:30 (no ludzie był wtorek!!) 3 osoby mi ksuja, bossy i metiny wybite po 3 minutach 

wchodze okolo 18 (no fakt czas szczytowy) 8 osob zapierdala z cala gildia i czekaja na jednego bossa i metina

byłem około 1:30 w nocy to troche spokoj z SPOTAMI 

eq tutaj sie nie da zrobic chyba ze ktos wyda te 100zl na is bo daje mega przewage w pvp, a zarobic sie na niego nie da (w yangach) bo gdzie skoro nawet grupki mobow sa zajete xddd

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

wchodze o 8:30 (no ludzie był wtorek!!) 3 osoby mi ksuja, bossy i metiny wybite po 3 minutach 

wchodze okolo 18 (no fakt czas szczytowy) 8 osob zapierdala z cala gildia i czekaja na jednego bossa i metina

eq tutaj sie nie da zrobic chyba ze ktos wyda te 100zl na is bo daje mega przewage w pvp, a zarobic sie na niego nie da (w yangach) bo gdzie skoro nawet grupki mobow sa zajete xddd

Ale zaraz i tak ci ktoś przyjdzie napisać, że dla chcącego nic trudnego i że on zarobił na całego IS i jeszcze na inne rzecz + zrobił eq :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ale zaraz i tak ci ktoś przyjdzie napisać, że dla chcącego nic trudnego i że on zarobił na całego IS i jeszcze na inne rzecz + zrobił eq :)

Tylko że ten kto już zdążył to tutaj zrobić nie ma chyba życia prywatnego i nie ma co sie kłócić :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

albo ma łeb na karku i wie jak zarabiac na tym serwerze. po kilkunastu godzinach gry na serwie ziomeczek miał już 200kk , jak? 

Opublikowano

albo ma łeb na karku i wie jak zarabiac na tym serwerze. po kilkunastu godzinach gry na serwie ziomeczek miał już 200kk , jak? 

Na mapce od 100lvla z monetką w 1-1,5h wydropiłem ponad 100kk...

Kasa leci dobrze, problem stanowi bicie metinów i bossów na tej mapie.

Zrobienie dunga na ten lvl rozwiąże ten problem.

Opublikowano

Dlatego ja na razie mam wyebane i nie gram, poczekam te 1-2 tyg i na spokojnie zrobię EQ ;p 

I oczywiście nie ma co winić serwera, bo na każdym serwerze na starcie tak jest, oczywiście gdzie jest tak ilość graczy ;P Co do dungeona, jak najbardziej jestem za ;) 

xD 

Opublikowano

1. Dungeony, bo nie da się zrobić eq

2. Balans. Mental do dupy, a bm za silny:>

Mental jest do dupy?xD Można poznać Twój lvl i na jakim poziomie masz ekwipunek? Bo takich glupot to nie czytałem już dawno xD

Dung na pewno wiele ułatwi, bo na bossach jest po 4-7 osób przez calutenkie 24/7 i robienie bizu jest wyzwaniem, ale zarazem następne bizu jest dopiero na 160, więc wiele roboty z tym też nie ma. Coś za coś jak to się mówi.

nlUSIa9.png

Opublikowano

1. Dungeony, bo nie da się zrobić eq

2. Balans. Mental do dupy, a bm za silny:>

Mental jest do dupy? xD Można poznać Twój lvl i na jakim poziomie masz ekwipunek? Bo takich glupot to nie czytałem już dawno xD

Dung na pewno wiele ułatwi, bo na bossach jest po 4-7 osób przez calutenkie 24/7 i robienie bizu jest wyzwaniem, ale zarazem następne bizu jest dopiero na 160, więc wiele roboty z tym też nie ma. Coś za coś jak to się mówi.

Ziomek czyli biżu ulepsza się na 115 a później dopiero na 160 ? Jak tak to nawet nie ma tragedii chociaż to jednak jest pewnego rodzaju wyzwanie :D

Uczeń
Opublikowano

ten server nie mozna nazwac Easy jak w prezentacji.... 100+ okropnie i dlugo sie expi 1 lv

5min strasznie dlugo  :lenny:

Opublikowano

Propozycja na dung

1.ubijamy spota

2,4 metki z któregoś z nich poleci 1 medal

3, ubicie mini bossa bez dropu

4. I na koniec boss a drop jak na mapie i 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...