Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ZnowuJa

1.) Kiedy zostanie powiększone okno sklepu? 

2.) Kiedy zostanie naprawione wystawianie przedmiotów w sklepie? Np. wystawiam kostium za 10KK, chce założyć po jakimś czasie ponownie sklep i ten kostium dalej ma tą kwotę, mam np. 30x przedmiotów do wystawienia i za każdym razem muszę zmieniać cene z 10kk na nową cene. Sorry, ale tak nie może być.

Zrobicie to czy znów będą wymówki, jak z zmiana channeli? 

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu, gdy zmieniam CH to tracę wszystkie wiadomości?

Jest to trochę uciążliwe, bo znikają wiadomości i nicki się zapomina. 

Tracimy je poprzez tą niby szybką zmiane channeli..

Bo to taka zmiana jakbys sam to robił a nie zmiana jak na innych serwerach gdzie zmiana channela wygląda jak teleportacja z jednej mapy na drugą :D Nie umią chyba tego zrobić ale co ja wiem w sumie. Sry ale taka prawda,powinni to zrobić dobrze już jak robili serwer bo teraz dużo osób na to narzeka i nie ma odzewu

>dodali zmiane ch

>a te ameby i tak narzekaja

idz sie zabij typie

ps. tutaj musialoby chyba byc z 15 channeli i po 30 bossow + metinow bo ja posiadajac 105 LEVEL od startu serwera bo nigdzie nie da sie expic iz zaraz przyleci ci jakis rak i ksuj tu 2 godziny ;_;

serwer fajny ale strasznie nie dostosowane pod graczy np. na mapie 100, ludzie z 130 levelami czekaja na bossy

i albo mi sie wydaje ze bm zostal podkrecony bo jego sferka pol hp mi zabiera xD

Co do tej zmiany to mogloby jej niebyć,bo rownie dobrze moge sam zmienić kanał i nie ma róznicy. Na innych serwerach zrobili skok z kanału na kanał jakby sie teleportowało z jednej mapy na drugą a tutaj dalej jest jakis ujowy skrypt na zwykłą zmiane channela.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zróbcie jakiś Dung na 100, byłby tam metek i boss z mapy 100.

Popieram, niestety o każdej porze wszystkie spoty są zajęte. Co się zaloguje do gry na spotach i metkach kampią po 3 osoby. To odrzuca i zniechęca, chciałbym wbić spokojnie level ale najzwyczajniej nie da bez walki o spota przez pol godziny i wkur*iania.

Opublikowano

Wejdźcie na forum Dreikona i zobaczcie tam w propozyccjach temat "Dungeony" zagłosujcie najlepiej na tak to będzie większa ilość graczy to popierała bo każdy ma takie zdanie z tymi metkami ciągle ich nie ma ..

Opublikowano

Niby teraz czeka się ''tylko'' te 12 minut na metka ale przy tylu osobach chcących zrobić EQ na mapie 100 czeka po 5 osób na jednego bossa oraz metka więc zrobienie EQ graniczy z cudem a jak się z lvlem poleci to potem jest się z EQ w plecy więc lipa... proponuje dodać więcej respów i jeszcze troszkę zmniejszyć czas czekania na te bossy i metiny.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tutaj ulepy only dungi czy trzeba sie napiepszac z innymi przy bossach/metkach? :D

Mapy, dodatkowo lochy u minotaura. Na ostatnim lv jest też dung ;)

Właśnie opiszę ktoś gdzie np. dropią ulepy na przerobienie eq z łez? I o co chodzi z tym, że nie ma setu do expa, a fenki po przerobieniu dają średnie i moby? Tak było na starym dreikonie?

V3 pająki - eq z łez. Fenki można uznać że są do pvp/expa dla niektórych klas. Inne mogą nie ulepszać i zostawić fenki (10% blok) lub inne podstawowe, szybkość zaklęcia lub 20% strzały ;)

Co z butami wiatru? 

Są gdzieś zwykłe, stare fryzury, które dają tylko wygląd? Przecież to easy. xD

Buty wiatru wbudowane. Na start mamy 30% ruchu.

Fryzury dodamy :p Ale będą użyteczne przynajmniej :p

Czemu, gdy zmieniam CH to tracę wszystkie wiadomości?

Jest to trochę uciążliwe, bo znikają wiadomości i nicki się zapomina. 

Tracimy je poprzez tą niby szybką zmiane channeli..

Bo to taka zmiana jakbys sam to robił a nie zmiana jak na innych serwerach gdzie zmiana channela wygląda jak teleportacja z jednej mapy na drugą :D Nie umią chyba tego zrobić ale co ja wiem w sumie. Sry ale taka prawda,powinni to zrobić dobrze już jak robili serwer bo teraz dużo osób na to narzeka i nie ma odzewu

Azoom dużo potrafi :p

Na razie nie chcemy tego dodawać bo przy takiej ilości osób będą problemy. Ale gdy ogarniemy już bugi a tą "szybszą" teleportację usprawnimy to się z pewnością pojawi. 

Uwaga paradoks: Przez to szybciej będą bossy i metki znikać a na to narzekacie :p

Ta mapa na 100 to jakaś porażka. Spotów prawie nie ma nawet o 9 rano, nie wspomnę o biciu metka czy bossa, bo tam całe gildie pilnują. Sam Exp nie jest najgorszy.

Nie mogą dać 50 respów metkow, bossów co 5 min , bo ulepy nie będą nic warte.  Po tygodniu sytuacja się unormuje. Ludzie wbiją większy lvl i przeniosą się na wyższe mapy.  

Ponawiam pytanie. Zostanie dodane zapisywanie lokacji ?  Przynajmniej z 5 :D

Zostanie dodana szybsza zmiana chaneli, nie ukrywam ta jest lipna. 

Będzie zapisywanie, będzie zmiana ale w swoim czasie. Najpierw błędy :p

Niby teraz czeka się ''tylko'' te 12 minut na metka ale przy tylu osobach chcących zrobić EQ na mapie 100 czeka po 5 osób na jednego bossa oraz metka więc zrobienie EQ graniczy z cudem a jak się z lvlem poleci to potem jest się z EQ w plecy więc lipa... proponuje dodać więcej respów i jeszcze troszkę zmniejszyć czas czekania na te bossy i metiny.

Było już to robione. Dalsze kroki w zmniejszanie czasu respów mogą sprawić że droższe będą śmieci z red lasu niż te ulepki z map :p

@ZnowuJa

1.) Kiedy zostanie powiększone okno sklepu? 

2.) Kiedy zostanie naprawione wystawianie przedmiotów w sklepie? Np. wystawiam kostium za 10KK, chce założyć po jakimś czasie ponownie sklep i ten kostium dalej ma tą kwotę, mam np. 30x przedmiotów do wystawienia i za każdym razem muszę zmieniać cene z 10kk na nową cene. Sorry, ale tak nie może być.

Zrobicie to czy znów będą wymówki, jak z zmiana channeli? 

Co do 2.

W cliencie masz folder config a potem shops. Usuwaj z niego zawartość co jakiś czas to ceny będą się zapisywały od nowa. ;)

Opublikowano

anigif_koniec_2.gif

Witajcie!
Dziś o 19:30 na naszym TS3 odbędzie się Idol :)
IP TS3: TsGames.pl
Zapisy na Idola prowadzone są na kanale:
"Zapisy na Idola"

Nagrody:
1 miejsce-500SM+Ranga VIP na TS3
2 miejsce-400SM
3 miejsce-300SM
Pozdrawiamy,
I serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału
Team Dreikon.pl!

Opublikowano

Warto zagrać?

Jakaś w miarę równowaga w PvP?

Przyjemnie się expi?

Ile graczy online?

Tak 

Nie wiem, ale ma być balans 

W miarę 

za dużo. 

Skąd bronie 75?

Dużo jest misji?

Opublikowano

Warto zagrać?

Przyjemnie się expi?

Ile graczy online?

Tak 

W miarę 

za dużo. 

Nie wierze no k***a nie wierze.... Teraz pierdola że za dużo graczy....

Opublikowano

­Ja jestem aż zniechęcony do serwera..

Jak na easy może nie być standardowych fryzur.

Może to drobnostka, ale jednak chamstwem jest niedodawanie takiego NPC już.

Bo co? Więcej ludzi kupi fryzury z IS'a jak żadnej nie będą mieć?  :yay:

Widziałem to kilka razy w życiu może na serwerach, ale jest to po prostu tragedia. 

Opublikowano

Skąd bronie 75 ?

Ile ludzi online ? 

av2 Zinki

Baronka 

2-2,5k

Widziałem to kilka razy w życiu może na serwerach, ale jest to po prostu tragedia. 

Człowieku tylko się nie pochlastaj, bo nie ma fryzur podstawowych.

Grając od startu zarobiłem sobie na cały is  + zapas 2kkk  drapiąc ulepy  pd, kd monetki perły i inne gunwa. 

Opublikowano

Pisałem o tych fryzurach na forum, może dodadzą. :D 

W każdym razie, server mi się podoba bardzo.

Chodź, jednak mimo wszystko wolałem wcześniejsza wersje. :P 

Polecam i zapraszam! 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie mianowicie chodzi o obroże dla petów,bonusy obroży działają tylko w petach specjalnych a które to są pety nie specjalne bo nie mogę ich znaleźć w item shopie ? więc jest podział na pety specjalne i nie specjalne ?  :D

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie mianowicie chodzi o obroże dla petów,bonusy obroży działają tylko w petach specjalnych a które to są pety nie specjalne bo nie mogę ich znaleźć w item shopie ? więc jest podział na pety specjalne i nie specjalne ?  :D

pety nie specjalne to te zwykle co kazdy dostaje na start :)

Pozdrawiam :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Zróbcie jakiś Dung na 100, byłby tam metek i boss z mapy 100.

Popieram, niestety o każdej porze wszystkie spoty są zajęte. Co się zaloguje do gry na spotach i metkach kampią po 3 osoby. To odrzuca i zniechęca, chciałbym wbić spokojnie level ale najzwyczajniej nie da bez walki o spota przez pol godziny i wkur*iania.

O 6 rano 6 osob czekalo na metka na tej gorce. GG

Ale ulatwili strasznie teraz, bo z 30 minut na 25 minut czas, to jest od groma. Nie przesadzajmy, pozdro dla kumatych. :D

Opublikowano

Warto zagrać?

Przyjemnie się expi?

Ile graczy online?

Tak 

W miarę 

za dużo. 

Skąd bronie 75?

Dużo jest misji?

Baronówna, ziny av2. 

Tylko biolog. 

xD 

Opublikowano

ehhh jak by byly respy co chwile to gowno by bylo .... kady by mial ulepki nikt by nic nie kopowal itp  i za tydzien koniec.

Pomyslcie zanim zaczniecie znowu plakac ..

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...