Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Myślę, ze jak na 3 dni serwera to całkiem dobra broń :D

trutav2.PNG

Serwer Polecam, przyjemnie się gra :D

Ziomek, skąd tyle cor draconis ?:P śpisz w ogóle?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Co z tymi promocyjnymi kodami SM, które miały przyjść na telefon?

Mieliśmy również dostać kody od youtuberów, w ogóle nie ma możliwości wpisania tych kodów....

Kiedy w końcu strona Dreikona? - nie gadaj, że przy grasz w h*ja jak ten bomb, czy jak mu tam i zostawisz tą z Idanis?

@True990

Opublikowano

w*****a mnie nieziemsko ze siedze juz 9h tarcze 2 dzien mixuje i nie ma nadal.

Trutka 9H sie MIXUJE ustawiłem 50sr po 3,5h zmieniłem to na 40 i przez 4,5h nie potrafi wbic 40 sr.

Nosz japierdole oszalec idzie -_-

W tym czasie zbonowałem całe eq perf do pvp 2x bojowe itp a truta j****a nie weszła do tej pory.

Porażka

Opublikowano

OGARNIJCIE TO LOGOWANIE !!!!!!!!

Pol dnia sa problemy z logowaniem i to nie moja wina bo do dzisiaj bylo normalnie . do tego client po ostatnim update sie crashuje !

BM napierdala jak wsciekly 2 skile i 75k hp niema :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

w*****a mnie nieziemsko ze siedze juz 9h tarcze 2 dzien mixuje i nie ma nadal.

Trutka 9H sie MIXUJE ustawiłem 50sr po 3,5h zmieniłem to na 40 i przez 4,5h nie potrafi wbic 40 sr.

Nosz japierdole oszalec idzie -_-

W tym czasie zbonowałem całe eq perf do pvp 2x bojowe itp a truta j****a nie weszła do tej pory.

Porażka

Tarcze wchodzą trzeba mieć szczęście jak już nie masz sił do tego kup od kogoś za 15-20kk jak ja :-:. Co do mieszania trut masz cholernego pecha bo dziennie dropie sobie i w przeciagu 15min wchodzi sr 40+
Opublikowano

kto najlepiej radzi sobie tutaj w pvp?

BM postac nie do pokonania i totalnie niezbalansowana 

racja byle jaki BM w byle jakim eq kladzie postacie nawet o 40 lvl wyzej od niego....

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za ślepym i freevo, no ale muszą być w teamie i ja to rozumiem. Ale za to nie rozumiem waszego braku porozumienia. Jeden mówi ze będą zapisy lokacji, drugi ze nie. To nie są puste oskarżenia tylko skromna rada. Jak gracze maja wam ufać jak wy sami nie jesteście pewni co mówicie. Nie wiem dlaczego tak jest, razem nie rozmawiacie czy co, mniejsza. Podsumowując, więcej komunikacji miedzy wami, zanim zaczniecie informować graczy.

giphy.gif

Opublikowano

Dlaczego bs nie działa? Chcę mixować fms'a dodaje śr i nie mixuje... ;)

Nie pokazuje na czacie wiadomosci że zmieniles bon a tak naprawde sie mixuje

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dlaczego bs nie działa? Chcę mixować fms'a dodaje śr i nie mixuje... ;)

Nie zmienia, bo pisze ze jest nie aktywne:D

Pomoże ktoś?xD

Opublikowano

oplaca sie wbijac? niech ktos da zarzutke z miasta z iloscia sklepow czy cos

Opublikowano

oplaca sie wbijac? niech ktos da zarzutke z miasta z iloscia sklepow czy cos

Bez screenów cie przekonam

Mapa 100, która ma powierzchnię większą niż m2 ma wszystkie spoty zajęte; WSZYSTKIE

Dlaczego bs nie działa? Chcę mixować fms'a dodaje śr i nie mixuje...  ;)

Nie zmienia, bo pisze ze jest nie aktywne:D

Pomoże ktoś? xD

zmianki i broń daj na 1 stronę

Opublikowano

Słyszałem bzdurę ze prawdopodobnie ma byc dodany dungeon na którym bedzie mozliwosc zdobycia ulepszaczy z mamy 100lvl ? Mam nadzieje ze nie zje bicie tak serwera ? jezeli miałby powstać owy Dung znisczy to cała goposdarke serwera ulepszacze bd nic nie warte a sens grania na serwerze nie bedzie miała sensu:

Zdobycie ulepszaczy z mapy 100 nie jest proste trzeba walczyć o bossy i to jest własnie Serce serwera Dreikon i własnie dlatego macie 2500 graczy Sa walki o bossy/metiny  Całe gildie sie zbieraja na mapie 100 zeby walczy o bossa/metina A wy co chcecie wprowadzić zrobić ? Wprowadzić dla płaczków dungeon 

Opublikowano

Chcę wejść na serwer a tu ? Zostaniesz połączony z serwerem albo błąd. To moje pierwsze logowanie na tym serwerze robią coś jakaś przerwa ? Czy wywala chanele ?

Opublikowano

Chcę wejść na serwer a tu ? Zostaniesz połączony z serwerem albo błąd. To moje pierwsze logowanie na tym serwerze robią coś jakaś przerwa ? Czy wywala chanele ?

Przerwa techniczna jak codziennie, a channele stabilne, bo nawet większych problemów nie było przy +3k online^^

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...