Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server ma niecałe 5 dni i już tyle max lvli ? Miałem zagrać ale nie szukam servera na tydzień...

zobaczysz ze nie znudzi Ci sie po tygodniu :)

tyle wojen to nie widzialem od dawna :D

polecam !

Jak nie będziesz grał 24/7 tylko na spokojnie to ci się nie znudzi :)

A co do wojen to prawda ;d wojna za wojną wojne pogania ;p

55381514166733279449.gif

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie juz nudzi i nie gram po 24/7. 

Serwer jest bardzo łatwy a ludzie jeszcze płaczą, że ciężko... 

Tu idzie w 1 dzień wbić maxa potem w 4 dni zrobić max eq. Nie ma żadnych misji. I ogólnie jest nuda. Jest się z kim bić ale ile można. 

Po 4 dniach jest juz przesyt Pdkow, kostiumow, pereł itp. Wszystko powoli przestaje być coś warte tak samo zaraz będzie z ulepkami jak ludzie eq porobią, już są coraz tańsze a wy jeszcze chcecie dunga na 100... 

Opublikowano

­

Mi sie juz nudzi i nie gram po 24/7. 

Serwer jest bardzo łatwy a ludzie jeszcze płaczą, że ciężko... 

Tu idzie w 1 dzień wbić maxa potem w 4 dni zrobić max eq. Nie ma żadnych misji. I ogólnie jest nuda. Jest się z kim bić ale ile można. 

Po 4 dniach jest juz przesyt Pdkow, kostiumow, pereł itp. Wszystko powoli przestaje być coś warte tak samo zaraz będzie z ulepkami jak ludzie eq porobią, już są coraz tańsze a wy jeszcze chcecie dunga na 100... 

I tego się właśnie obawiałem.

Słuchają się graczy jak pies człowieka, gracze płaczą, że ciężko zdobyć ulepy itd. a prawda jest taka, że nie jest ciężko, bo już widać pełno ulepszaczy na rynku, które z dnia na dzień spadają z cen. Jak tak dalej będzie to będziemy mieć sytuacje jak pod koniec kresu starego Dreikona, gdzie ulepszaczy było MULTUM, a nikt tego nie kupował, bo było coraz mniej graczy, a większość ogarnęło eq. Dlatego sam czekam na rozwój wydarzeń, ale patrząc na aktualny stan, to nie wróżę nic dobrego, będzie to kolejny serwer, gdzie nowi gracze nie będą mieli możliwości zarobku, a ceny będą tylko trzymać przedmioty z ISu. Tak to jest, gdy słucha się graczy w takich kwestiach....

PS. Z bronami V2 polecieliście po całości, skończył się asortyment ładnych setów?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zakładaliśmy juz na samym początku ze z expem i eq łatwo a na maxie głównie wojny, pvp zadymki i z czasem również eventy pvp i turniej.

Opublikowano

­

Zakładaliśmy juz na samym początku ze z expem i eq łatwo a na maxie głównie wojny, pvp zadymki i z czasem również eventy pvp i turniej.

To nie wyszło wam to, bo jeśli w grze wszystko łatwo można zdobyć, a IS jest drogi i jest dużo tych dopalaczy w IS, to polecieliście po bandzie :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

I co ja mam bić w szamna z kd +6 bronia na 130 lvl ( szaman 100 lvl) po 5/4k?? xddd ( SURA BM) 

Gratulacje naprawicie jedno spierdolicie drugie :) tak to iu was wygląda! Zamiast zebrać parę osob przetestować wszystko na każdym lvlu... 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

I co ja mam bić w szamna z kd +6 bronia na 130 lvl ( szaman 100 lvl) po 5/4k?? xddd ( SURA BM) 

Gratulacje naprawicie jedno spierdolicie drugie :) tak to iu was wygląda! Zamiast zebrać parę osob przetestować wszystko na każdym lvlu... 

Dobrze gada polać mu

Opublikowano

Body 0 dmg? Proszę Was... 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Lepiej bić po 2O k ze skilla, jak bm swoje combo robi w około 5s ?

Opublikowano

Przy 100k hp full is to po calym combo zostawało więcej niż połowa HP a ninja i wp, body taki słaby nie byl.

No tak bo teraz fajne bić po 5k surą a ty sobie wojownikiem po 15k z hita ;)

Miał dmg tylko jeszcze nikt eq nie miał dlatego płakali a teraz jest przesadzony :)

Eq rozdałem i skasowałem serwer z dysku swojego komputera :) ! Nie polecam ze względu na nieprzemyślane decyzje administracji robią coś czego nawet nie przetestują! Tak samo dodanie nowego dunga na 100. To teraz gra kończy się w 2 dni bo jeszcze jakimś wyzwaniem było robienie eq 115 żeby bić się o te spoty ;) a teraz jak go dodadzą z palcem w dupie + gospodarka utrzymywała się własnie z tych ulepszaczy.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Przy 100k hp full is to po calym combo zostawało więcej niż połowa HP a ninja i wp, body taki słaby nie byl.

Miał dmg tylko jeszcze nikt eq nie miał dlatego płakali a teraz jest przesadzony :)

Wkoncu ruszyli tego bma,gdyby nie to to dalej by siekał po 30k skillem i kładł kolesia co ma 40 lvli wiecej od niego :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wkoncu ruszyli tego bma,gdyby nie to to dalej by siekał po 30k skillem i kładł kolesia co ma 40 lvli wiecej od niego :D

Otóż to, bardzo dobry balans.

Nie wiem po co ten płacz, postacie m/w biją po tyle samo ;)

Opublikowano

Bo co bo mieli eq na 54 lvl? i 50k hp?? Koleś przemyśl to że w eq 160 masz 100k hp+  oraz cały is to co ja musze bić Cie bm 5 min a potem dopiero pozwolę zebyś mi zajebał bodym 15k z hita dwa razy żeby była jakaś szansa ;)

Miłego dnia nie ma sensu już tu się udzielać ;) Pozdrawiam.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Ponawiam pytanie co z tym dungeonem na 100 lev ? bo ubić bossa na mapie 100 to graniczy z cudem i jak tu zrobić eq ? albo zróbcie większą mape i dodajcie kilkanaście respów tego bossa.

Opublikowano

71140.pngPierścień Radosci:
Szansa na krytyczne uderzenie: 15%
Średnie Obrażenia: 20%
Wartość Ataku: 100

Czas: 2h

Pierścień daje 10 śr,a nie 20 jak powinien dawać. W opisie daje niby 20, a w tabeli pokazuje 10 więcej 

Opublikowano

Bo co bo mieli eq na 54 lvl? i 50k hp?? Koleś przemyśl to że w eq 160 masz 100k hp+  oraz cały is to co ja musze bić Cie bm 5 min a potem dopiero pozwolę zebyś mi zajebał bodym 15k z hita dwa razy żeby była jakaś szansa ;)

Miłego dnia nie ma sensu już tu się udzielać ;) Pozdrawiam.

Ja tam w full eq mam prawie 160k hp, a hitami bije po ok 13-18k, więc PvP i zadymy są dosyć szybkie. Tak jak pisali admini - 2 serie kombo i tak to wygląda.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Panowie administratorzy, ale prosze więcej pokory, kobiety tez mogą cos wiedzieć o serwerach Metina, nie musicie od razu sie śmiać. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...