Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko bo dużo ludzi i ciężko o bossy/metki a tak to jest strasznie lajtowy serwer ;P 

Ciężko o metki? BARDZO ciężko, a nie ciężko.

2500 ludzi, a tylko 9 metków. Dodatkowo same 160 lvl, nawet popatrzeć nie można. To ma być frajda z serwera?

Metin od zawsze polega na rywalizacji. Od pamiętnych czasów na PL'u odbijało się spoty na BO, a tutaj ciężko zawalczyć o bossa/metina? :D 

Błagam, leniuszki :) 

Polecam, polecam, zapraszam! 

­

tMjZlYU.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko bo dużo ludzi i ciężko o bossy/metki a tak to jest strasznie lajtowy serwer ;P 

Ciężko o metki? BARDZO ciężko, a nie ciężko.

2500 ludzi, a tylko 9 metków. Dodatkowo same 160 lvl, nawet popatrzeć nie można. To ma być frajda z serwera?

M.in. dlatego został dodany dungeon na 100 poziom ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Mogliście chociaż dać te 100% na zrobienie tej przepustki.

Dungeon mógłby być jeszcze krótszy - 2 fale potworów i pół tych metków co jest, mentalem robię go wieczność.

Opublikowano

Za dużo uniku na strzał jest Sura wp 160lvl na Full odpale ma 100% na Unik 

I tyle wystarczy,nie za dużo nie za mało

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak to jest serwer easy to ja jestem anioł exp leci jak na hardzie a wydropienie ulepszaczy graniczy z cudem.I niech nikt mi nie pi.erdoli że zrobił w tydzień full eq na 160

Serwera nie polecam 

Opublikowano

Gdzie jest wejście na ten dungeon 100lv? ;)

Mapa od 100 lvl - zaraz obok respu jest strażnik ;)

Jak to jest serwer easy to ja jestem anioł exp leci jak na hardzie a wydropienie ulepszaczy graniczy z cudem.I niech nikt mi nie pi.erdoli że zrobił w tydzień full eq na 160

Serwera nie polecam 

Chyba pomyliłeś serwery milordzie. Już sporo graczy ma full eq, runy, alchemie itd. i pytają się o aktualizacje. Ew. mylisz Easy z 4Fun ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Dungeon to porazka totalna, ale dobra niech bedzie jest to teoretycznie do zrobienia. Nie rozumiem dlaczego na sile chcecie utrudnic gre. Nie wiem czy widzieliscie serwer Revoria, byly tam dungeony, ale byly bardzo krotkie a mimo to eq robilo sie znacznie dluzej niz tutaj.

Ja same metiny bije z 10 minut + 3 spoty. Czemu nie 1 spot i 3 metiny. Serwery poszly do przodu i to wy jestescie na naszych uslugach, wszyscy wiemy z jakiego powodu (IS) i to wy macie sie dopasowac do graczy a nie gracze do waszego serwera. Smiem stwierdzic, ze juz zwrocil sie caly wklad w ten serwer.

Opublikowano

Dungeon to porazka totalna, ale dobra niech bedzie jest to teoretycznie do zrobienia. Nie rozumiem dlaczego na sile chcecie utrudnic gre. Nie wiem czy widzieliscie serwer Revoria, byly tam dungeony, ale byly bardzo krotkie a mimo to eq robilo sie znacznie dluzej niz tutaj.

Ja same metiny bije z 10 minut + 3 spoty. Czemu nie 1 spot i 3 metiny.

koks jesteś jak bijesz metiny 10 min xD Zrób sobie full EQ na metki + marmur i jazda, szybko schodzą. 

xD 

Opublikowano

Ja same metiny bije z 10 minut + 3 spoty. Czemu nie 1 spot i 3 metiny. Serwery poszly do przodu i to wy jestescie na naszych uslugach, wszyscy wiemy z jakiego powodu (IS) i to wy macie sie dopasowac do graczy a nie gracze do waszego serwera. Smiem stwierdzic, ze juz zwrocil sie caly wklad w ten serwer.

W Twoim przedostatnim zdaniu zgodzę się z Tobą. 

IS psuje całą grę, wydać kilka zł i już osoba góruje na serwerze. No ale przecież to jest "norma". :(

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ja same metiny bije z 10 minut + 3 spoty. Czemu nie 1 spot i 3 metiny.

koks jesteś jak bijesz metiny 10 min xD Zrób sobie full EQ na metki + marmur i jazda, szybko schodzą. 

Wiesz, zrobilem sobie na orki, bo myslalem, ze dziala na metki. Po 1 dungu mam dosc, gdzie na revorii robilem ze 100 dziennie i dopiero padalem na ryj.

http://zapodaj.net/0a227ca2d2b96.jpg.html

powaznie po to zapierdzielalem 20 minut ?

Opublikowano

IS psuje całą grę, wydać kilka zł i już osoba góruje na serwerze. No ale przecież to jest "norma". :(

Ogólnie też jestem trochę zniesmaczony serwerem, ale co do IS to się nie zgodzę.

Jeżeli wydaje x pln na IS to wiadome, że w zamian MAM BYĆ ileś tam razy mocniejszy, od takiego Kowalskiego, co nie wydał ani zł. 

Ja czekam, aż serwer się w pełni rozwinie, powoli sobie wszystko ogarnę bo teraz nie mam zamiaru siedzieć i się modlić, by wydropić ulepek na który i tak nie ma 100% bodajże. Ogólnie serwer polecam :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Gdzie sie nie wejdzie, wszyscy hejtuja serwery pod IS a ten jaki jest ? Wszystko co na serwerze jest w itemshopie. Przeciez tutaj wystarczy wbic level, ktory wbija sie latwo i reszte kupic w isie. #polak#hipokryta, nikt mi chyba nie powie ze tak nie jest, 100% pay2win.

Opublikowano

Ogólnie też jestem trochę zniesmaczony serwerem, ale co do IS to się nie zgodzę.

Jeżeli wydaje x pln na IS to wiadome, że w zamian MAM BYĆ ileś tam razy mocniejszy, od takiego Kowalskiego, co nie wydał ani zł. 

Ja czekam, aż serwer się w pełni rozwinie, powoli sobie wszystko ogarnę bo teraz nie mam zamiaru siedzieć i się modlić, by wydropić ulepek na który i tak nie ma 100% bodajże. Ogólnie serwer polecam :)

Może i trochę tak.

Ogólnie właśnie serwer nie jest aż za izi. Jak dla mnie np. ja nie potrafię siedzieć te 2h i non stop expić, więc wbije sobie na te 30 minut, poexpie, wbije te 1-2 lvl i wyłączam. 

Właśnie trochę z tymi ulepkami jest problem, np. ten Znak Władcy. Stoi ok. 50kk, na samą zbrojkę o ile się nie mylę muszę mieć ich chyba 3, a kasy mi starcza na jeden taki znak. No to trochę nie jest ez, też poczekam, aż się ustabilizuje. Ogólnie również serwer polecam.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Sponsoruje już prawie 5 lat serwery Metina ale to czego doświadczam czytając niektóre komentarze pod tą prezentacją jest dla mnie mocną nowością.

Projekt który ma na prawdę w porównaniu do konkurencji tani IS i do tego na stałe a nie na 30 dni jak inni, i tak dostaje "hejt" za Item Shop.

Rozumiem że przez sporą ilość graczy automatycznie wywołuje to większą ilość "narzekań" na każdy czynnik serwera no ale dowalać się do IS-a w Dreikonie to już przesada patrząc na inne serwery które mają ponad połowę mniej online niż ten serwer.

Jedni mówią że łatwo jest, inni że za trudno-Ciężko jest dogodzić każdemu i nigdy nie uda się dojść do meritum.

Gracze narzekali na brak bossów/metków:

Najpierw dodanie 2 dodatkowych channeli

Później skrócenie czasu respu metków/bossów

Teraz dodanie dunga żeby jednak jeszcze dodać jakiś sposób na wydropienie tych ulepków

I tak źle i tak nie dobrze, ale w końcu najprościej powiedzieć "TO IS BO W IS SĄ ULEPKI"  i do tego sie dowalić.

Wolałbym nie wiedzieć co by się działo gdyby alchemia była w IS....(Chociaż w wielu projektach konkurencji można ją znaleźć...)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Może i trochę tak.

Ogólnie właśnie serwer nie jest aż za izi. Jak dla mnie np. ja nie potrafię siedzieć te 2h i non stop expić, więc wbije sobie na te 30 minut, poexpie, wbije te 1-2 lvl i wyłączam. 

Właśnie trochę z tymi ulepkami jest problem, np. ten Znak Władcy. Stoi ok. 50kk, na samą zbrojkę o ile się nie mylę muszę mieć ich chyba 3, a kasy mi starcza na jeden taki znak. No to trochę nie jest ez, też poczekam, aż się ustabilizuje. Ogólnie również serwer polecam.

Kwestia 2 tyg max i Znaki władcy będą tańsze np Medal z groty na samym starcie był warty po 15-20kk a teraz już możemy kupić po 2kk to samo będzie z innymi ulepkami, kwestia czasu. a potem pewnie będzie narzekanie, że serwer jest zbyt prosty a ulepki nie są nic warte, no cóż ;( 

Co do isa, nie wiem po chuy wy dyskutujecie na ten temat, skoro sporo osób już zakupiło isa i na 100% nie będzie to zmienione. 

xD 

Opublikowano

Szkoda ze ten niwy Dreikon niema takiego samego klimatu jak stary dreikon gdzie chcialo sie grac.

Wbilem lvl nadropilem mase ulepek eq itp i spzrzeedalem wiekszosc na wielki plus

teraz juz nie da sie tego zrobic bo ceny spadly :P i na niczym praktycznie nie mozna zarobic bo kazdy ma wszytko :P

Serwer ogolnie bardzo polecam bo jest masa ludzi :)

i to wedlug mnie jedyny plus tego serwera bo szczerze mowiac wieje tam straszna nuda ;d no chyba ze ktos lubi po paru dniach dropienia i expienia stac w m1 w full eq :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Szkoda ze ten niwy Dreikon niema takiego samego klimatu jak stary dreikon gdzie chcialo sie grac.

Wbilem lvl nadropilem mase ulepek eq itp i spzrzeedalem wiekszosc na wielki plus

teraz juz nie da sie tego zrobic bo ceny spadly :P i na niczym praktycznie nie mozna zarobic bo kazdy ma wszytko :P

i to wedlug mnie jedyny plus tego serwera bo szczerze mowiac wieje tam straszna nuda ;d no chyba ze ktos lubi po paru dniach dropienia i expienia stac w m1 w full eq :)

Ciekawe kiedy i jak dropnełeś te ulepki jak ja stoję na mapce 100lv i obstawiam respa metka, to i tak mi podjedzie 2-4 osoby i nie mam dropu i tak co 15min... :)

Opublikowano

Ciekawe kiedy i jak dropnełeś te ulepki jak ja stoję na mapce 100lv i obstawiam respa metka, to i tak mi podjedzie 2-4 osoby i nie mam dropu i tak co 15min... :)

Ehhh gralem tam od pierwsze minuty :) i jakos troche osob potrafilo ogarnac sobie eq ;d a Ci co stali i stoja dalej na mapce 100 to GL HF i w sumie GG :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ehhh gralem tam od pierwsze minuty :) i jakos troche osob potrafilo ogarnac sobie eq ;d a Ci co stali i stoja dalej na mapce 100 to GL HF i w sumie GG :)

Stoję na mapce 100, bo gram tutaj od wczoraj ;)

Opublikowano

Raczej ten dungeon dużo w gospodarce nie namiesza bo i tak g****o się z niego dostaje, ale lepsze to niż bicie się z dziećmi na mapie. Najwyżej jak mapa na 100lv nie będzie już tak oblegana to można na niej zmniejszyć resp i tyle.

Opublikowano

Sponsoruje już prawie 5 lat serwery Metina ale to czego doświadczam czytając niektóre komentarze pod tą prezentacją jest dla mnie mocną nowością.

Projekt który ma na prawdę w porównaniu do konkurencji tani IS i do tego na stałe a nie na 30 dni jak inni, i tak dostaje "hejt" za Item Shop.

Rozumiem że przez sporą ilość graczy automatycznie wywołuje to większą ilość "narzekań" na każdy czynnik serwera no ale dowalać się do IS-a w Dreikonie to już przesada patrząc na inne serwery które mają ponad połowę mniej online niż ten serwer.

Jedni mówią że łatwo jest, inni że za trudno-Ciężko jest dogodzić każdemu i nigdy nie uda się dojść do meritum.

Gracze narzekali na brak bossów/metków:

Najpierw dodanie 2 dodatkowych channeli

Później skrócenie czasu respu metków/bossów

Teraz dodanie dunga żeby jednak jeszcze dodać jakiś sposób na wydropienie tych ulepków

I tak źle i tak nie dobrze, ale w końcu najprościej powiedzieć "TO IS BO W IS SĄ ULEPKI"  i do tego sie dowalić.

Wolałbym nie wiedzieć co by się działo gdyby alchemia była w IS....(Chociaż w wielu projektach konkurencji można ją znaleźć...)

Pozdrawiam,

True!

Chyba nie jest normalne to, ze w is mozna kupic ulepszacze nie ? Jest to Pay2Win i nie sugeruj sie innymi serwerami, bo chyba wybierasz zle. Dungeon jest zjebany, ale dobra juz jak sie czlowiek zepnie jest mozliwe do zrobienia to eq.

Is jest kurwesko drogi z tego powodu, ze jest w nim wszystko i zeby wszystko miec, naprawe trzeba byc pojebanym bogolem. Do samego peta sa 2 itemy  TYLKO Z IS, kolejna normalna rzecz ? Jest to obraza dla starego dreikona dziwi mnie to, bo administracja ta sama. I jeszcze 1 sprawa co do is. Nawet jezeli uda mi sie kupic kostium i peta od ludzi za yangi, czyli jakies 1.5 kkk <--- spora ilosc to gdzie kolejne rzeczy z isu? I taki gosc ktory zaladuje PLN ma spora przewage, bo ratuja go te 2/3 rzeczy ktorych ja nie mam.

I czy zmiana czasu respu z 25 minut na 20 minut przy 2k osob online to takie ogromne ulatwienie ? xD

Gosciu 2016 rok na tym serwerze nawet nie ma zapisu pozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...