Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest prosty. 

Po wejściu masz do zabicia 3 fale potworów, następnie rozbijamy po drugiej stronie mapy 8 metinów, kolejnie 3 mini bosy i na końcu ostatniego bosa. Na koniec pojawiają się dwie skrzynki i masz do wyboru albo znak albo medal. 

Jak bon działa na baronke?

zze cooo jak niby do wyboru znak lub medal? ze skrzynek z 3 dungow dostalem jakis syf a tylko z jednego dunga polecial mi ten zielony klejnot

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten dung to jakaś porażka totalna, moglibyście chociaż zrobić drop po 1x medalu i znaku a nie do wyboru i jakieś księgi do skili pasywnych chociaż... Jak dla mnie kompletny niewypał, pozdro

Opublikowano

- zmieniono bonusy w kostiumach IS (10000 Max HP na 10% Szansa na krytyczne uderzenie)'

Jaki sens ma zmiana bonu na krytyka skoro max na skille to 60% ? Teraz wychodzi na to ze kostium z metka jest taki sam jak z item shopa Gratulacje  

Opublikowano

Ale bieda z tym kostiumem :D, serio .. przecież ten kostium sie kupowało tylko dlatego że dawał 10k HP. Na co mi to 10 krytyka? Ale wiocha , serio 

Uczeń
Opublikowano

Ale bieda z tym kostiumem :D, serio .. przecież ten kostium sie kupowało tylko dlatego że dawał 10k HP. Na co mi to 10 krytyka? Ale wiocha , serio 

jak chcieli zeby bylo mnie hp na servie to mogli zabrac ze zbrojek ale nie z kostiumow :D

Opublikowano

pisze mi że konto jest połaczone cały czas odpalam przez pachera dziś grałem wywlaiło mnie z ch1 i nie mogę się zalogować gildia mówi ze jestem w grze co mam robić czas leci a podropił by ^^  

Opublikowano

Ten dung to jakaś porażka totalna, moglibyście chociaż zrobić drop po 1x medalu i znaku a nie do wyboru i jakieś księgi do skili pasywnych chociaż... Jak dla mnie kompletny niewypał, pozdro

Może i się nie opłaca, ale przynajmniej jest mniej ludzi na bossach i metkach, bo większość postanowiła dunga robić ;c 

gdzie wejście na ten nowy dg?

mapa 100 

xD 

Opublikowano

Informacyjnie napiszę odpowiedzi na pytania które często pojawiają się m.in na FanPag-u, tutaj oraz na forum serwerowym:

-Ile online?

Ciągle serwer trzyma się na poziomie 2500 graczy online (Prawdziwych w porównaniu do niektórych...)

-Czy będzie jakaś reklama?

Dziś zostały posłane kody promocyjne na tzw."skrzynkę promocyjną" więc zachęcamy do skorzystania z niej jeśli ktoś dostał smsa :)

Dodatkowo mała niespodzianka co do serii....

234cd7798f306.jpg

-Kiedy będą działać kody youtuberów?

Na to pytanie nie jestem w stanie do teraz odpowiedź z względu że z autorem strony nie ma kontaktu co sami możecie zauważyć chociażby na jego FanPagu z braku aktywności.

To tyle z takich kwestii od mnie.

Wiem, wiem że channel 1 padł i konta się pobugowały, Azoom dziś jak widać pracował całą noc nad serwerem i chwilowo śpi, w miarę możliwości postaram się go jak najszybciej "obudzić" :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

- zmieniono bonusy w kostiumach IS (10000 Max HP na 10% Szansa na krytyczne uderzenie)'

Jaki sens ma zmiana bonu na krytyka skoro max na skille to 60% ? Teraz wychodzi na to ze kostium z metka jest taki sam jak z item shopa Gratulacje  

I bardzo dobrze tak powinno byc ;)

I bardzo bardzo dobrze w końcu równe szanse będą Tak ma być :)

Daja delikatną przewage i tak powinno zostac!

W końcu duże gratulacje dla Administracji za tą Aktualizacje oby tak dalej! :)

Na czym polegał ten balans ? zostało wzmocnione a co osłabione?

Opublikowano

@ZnowuJa

Weźcie coś z tym zróbcie. Ja na 109 lvl nie mam szans zająć jakiegokolwiek spota na żadnym ch na mapie na 100 lvl. Ludzi w ch** a na dodatek bardzo dużo levelów 160. 160 lvl nie powinien mieć wstępu na tą mapę. Psuję całą rozgrywkę.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

ten dungeon wychodzi na jedno, podobno sie go robi 30 minut czyli jest nieoplacalny, w dodatku ten limit 100-115 gdzie tutaj 160 lataja pewnie w 54 ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

I bardzo dobrze tak powinno byc ;)

I bardzo bardzo dobrze w końcu równe szanse będą Tak ma być :)

Daja delikatną przewage i tak powinno zostac!

W końcu duże gratulacje dla Administracji za tą Aktualizacje oby tak dalej! :)

Na czym polegał ten balans ? zostało wzmocnione a co osłabione?

Przecież to bez sensu, po to sie ładuje w IS żeby mieć przewage nad Kowalskim.

Opublikowano

i na co te kody przyjda ? wysylalem na starego dreikona z 4 numerow i na idanisa nic mi nie przyszlo.

Będą one wysyłane na raty.Dziś została wysłana połowa puli :)

Kody promocyjne dają szkatułke promocyjną która ma w sobie skin do broni, kostium oraz fryzurę NA CZAS! :)

Oczywiście hejt on-ZA MAŁO, no ale nigdy się wszystkim nie dogodzi...:)

Pozdrawiam,

True

Opublikowano

Wiem, że serwer ma dopiero tydzień, ale kiedy planujecie jakąś aktualizację ? 

Mam nadzieję, że będzie troche trudniej niż teraz max eq 160 w 4 dni.  Niby easy wojenki itp ale jak każdy ma takie same eq na które nawet nie trzeba się zbytnio namęczyć to aż za easy. 

Przydało by się też dopracować trochę serwer od strony technicznej (szybka zmiana ch, zapis tp itp) może kiedyś to było super ale jak na 2016 rok to serwer jest troche w dupie. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie troche trudniej niż teraz max eq 160 w 4 dni.  Niby easy wojenki itp ale jak każdy ma takie same eq na które nawet nie trzeba się zbytnio namęczyć to aż za easy. 

Przydało by się też dopracować trochę serwer od strony technicznej (szybka zmiana ch, zapis tp itp) może kiedyś to było super ale jak na 2016 rok to serwer jest troche w dupie. 

Jedni płaczą, że za trudno, drudzy że za łatwo. Wam to nie dogodzi. 

Chyba gram na pierwszym serwerze, gdzie easy to easy, a nie medium, a na max lvl hardy. 

Opublikowano

Jedni płaczą, że za trudno, drudzy że za łatwo. Wam to nie dogodzi. 

Chyba gram na pierwszym serwerze, gdzie easy to easy, a nie medium, a na max lvl hardy. 

Ciężko bo dużo ludzi i ciężko o bossy/metki a tak to jest strasznie lajtowy serwer ;P 

xD 

Opublikowano

Ciężko bo dużo ludzi i ciężko o bossy/metki a tak to jest strasznie lajtowy serwer ;P 

Ciężko o metki? BARDZO ciężko, a nie ciężko.

2500 ludzi, a tylko 9 metków. Dodatkowo same 160 lvl, nawet popatrzeć nie można. To ma być frajda z serwera?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...