Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziękuję za ten serwer body 115 lev  wali hity po 70 k ? ładnie spi3rdolony balans postaci nie polecam 

Ja mając full postać nie bije tyle, więc jakim cudem robi to 115 lvl? :D

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podziękuję za ten serwer body 115 lev  wali hity po 70 k ? ładnie spi3rdolony balans postaci nie polecam 

Ja mając full postać nie bije tyle, więc jakim cudem robi to 115 lvl? :D

Już Ci tlumacze. Nico był w drewnianym eq do expa a wojownik który go bił był na marmurku w eq exp i trutą sr 55+ :D Magia

79160594027661829163.png

Opublikowano

Podaj swój nick, chętnie sprawdzę twoje eq.

Bo myślę że jeszcze nie wybonowałeś eq z łez skoro twoim zdaniem takie dmg jest ;>

To powiedz mi jakim cudem mając 115 lev + full eq na 115 + kostium + baobao + fryz z is + skille pasywne na P on bije 10 k z duchowego ?

Opublikowano

Bardzo polecam produkcję owego servera, grałem na pierwszej odsłonie i było świetnie czuć klimat wojen gildii itp. Brakuje mi tylko w projektach metina jednej fajnej rzeczy, aby iść na bossa i bić go w 8 osób typowe wypady gildii, zastanówcie się nad tym :) ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Bardzo polecam produkcję owego servera, grałem na pierwszej odsłonie i było świetnie czuć klimat wojen gildii itp. Brakuje mi tylko w projektach metina jednej fajnej rzeczy, aby iść na bossa i bić go w 8 osób typowe wypady gildii, zastanówcie się nad tym :) ­

jak ty mnie typie denerwujesz, wiem ze jestes mango debilem ale ludzie tutaj pisza od 30 stron jak nie lepiej ze na bossach jest po 10 osob a ty piszesz ze tego brakuje

to wejdz sobie na mape 100 i stoj tam 8 kontami jak ci tego brakuje

kiedy dungeon?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jak ty mnie typie denerwujesz, wiem ze jestes mango debilem ale ludzie tutaj pisza od 30 stron jak nie lepiej ze na bossach jest po 10 osob a ty piszesz ze tego brakuje

kiedy dungeon?

­

Kolego proponuję czytać ze zrozumieniem a wtedy się wypowidać. Co ja mam wspólnego z Mango? 

Czy planujecie wprowadzić szarfy? 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Grupowe dungeony na serwie easy to raczej głupi pomysł :v

Opublikowano

SMS PREMIUM SOBOTA 100% !!

Z tego co sie orientuje dzisiaj sobota :D

Dungeon kiedy ? Moze myslicie nad zmiana tego, ze zeby wejsc na taki dungeon (100 level) gdzie jest boss z mapy 100 level, trzeba dropnac przepustke na mapie 100 level z bossa 100 level na ktorym jest akutalnie 50 osob.

Zapisu pozycji dalej nie ma, chyba, ze byl jakis gigantyczny update (200kb) i nic o tym nie wiem.

True od dzisiaj nalezysz do tej grupy co Asfen (super zaawansowane wodoglowie z przerzutami) w sumie od startu tego pseudo dreikona. :D.

NIE POLECAM, dopoki nic sie nie zmieni nie ma najmniejszego sensu tutaj grac, chyba, ze masz gruby portfel to serdecznie zaprasza i poleca BONUS GCB.

Opublikowano

Tak, naprawdę to mi się wydaje, że to była ściema z stroną Dreikona. 

True ma uprawnienia czy jak się to tam zwie do tej szaty graficznej, która wisiała na Idanis i teraz tak będzie, że ta szata graficzna zostanie na zawsze, bo " w sumie jest ładna ".... ehh, już widzę jak wejdę za pół roku na stronę i dalej będzie świeciła ta marna strona z Idanis...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

kiedy dungeon?

HAHAHA MISTRZ <3

Opublikowano

True ma uprawnienia czy jak się to tam zwie do tej szaty graficznej, która wisiała na Idanis i teraz tak będzie, że ta szata graficzna zostanie na zawsze, bo " w sumie jest ładna ".... ehh, już widzę jak wejdę za pół roku na stronę i dalej będzie świeciła ta marna strona z Idanis...

Sam jesteś ściema koleś, ty nawet nie ogarniasz, że to nie szata z żadnego idanisa, więc na wstępie powinieneś zamknąć buźkę a nie kłapać bez sensu nie mając racji.

Strona jest dosyć ładna, przecież gracze tylko się rejestrują i isa używają.. resztę mają w dupie, aby to dobrze działało.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

SMS PREMIUM SOBOTA 100% !!

Z tego co sie orientuje dzisiaj sobota :D

Dungeon kiedy ? Moze myslicie nad zmiana tego, ze zeby wejsc na taki dungeon (100 level) gdzie jest boss z mapy 100 level, trzeba dropnac przepustke na mapie 100 level z bossa 100 level na ktorym jest akutalnie 50 osob.

Zapisu pozycji dalej nie ma, chyba, ze byl jakis gigantyczny update (200kb) i nic o tym nie wiem.

True od dzisiaj nalezysz do tej grupy co Asfen (super zaawansowane wodoglowie z przerzutami) w sumie od startu tego pseudo dreikona. :D.

NIE POLECAM, dopoki nic sie nie zmieni nie ma najmniejszego sensu tutaj grac, chyba, ze masz gruby portfel to serdecznie zaprasza i poleca BONUS GCB.

Dzięki stary, wierze w to że z Asfenem się dogadamy #ZROBIMY  #JAKIŚ #SERWER#WIERZE

Podaj numer to akurat o jeden kod mniej będę mógł wysłać skoro i tak tu nie warto grać ;)

SMS-y będą leciały od jutra rana z względu że będą one dochodziły około 8h do wszystkich a niestety wstałem za późno :>

Pozdrawiam,

True!

Do serwera sie nie ma o co doczepić to nawet o moją stronę się dowalą no Matko Boska :>

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Tu już nawet nie chodzi o tą stronę czy te smsy tylko o Twoją słowność.  Ciągle tylko przekładanie dat... Jutro się okaże, że pojutrze? 

Opublikowano

Zmiany:
- wprowadzono balans postaci (może jeszcze ulec lekkiej zmianie)
- dodano dungeon na 100-115 poziom
- dodano wytwarzanie przepustyki (na dungeon 100 poziom) u Seon-Pyeung
- zmieniono bonusy w kostiumach IS (10000 Max HP na 10% Szansa na krytyczne uderzenie)

2PswCrj.jpg

pIOuQ29.png

Opublikowano

lipa troche że zmieniliscie ten bonus w kostiumie bo szczerze mówiąc to ten kryt jest mi zbędny

w samym eq mam full kryt

mogliscie tylko zmniejszyć pż choćby o połowę

Opublikowano

Jest prosty. 
Po wejściu masz do zabicia 3 fale potworów, następnie rozbijamy po drugiej stronie mapy 8 metinów, kolejnie 3 mini bosy i na końcu ostatniego bosa. Na koniec pojawiają się dwie skrzynki i masz do wyboru albo znak albo medal. 

Jak bon działa na baronke?

Opublikowano

Dziwne, dlaczego nie dropią również perły z nowego dungu???

Na serwerze praktycznie wszędzie możesz zdobyć perły. Ich ceny i tak są niskie. 1kk-1 szt. Nie chcieli jeszcze bardziej zaniżyć ceny.

per%C5%82y.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...