Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No event dzis niezly byl

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

W sumie gram już prawie z tydzień i dobrze się gra, nie jest ciężko zacząć, zawsze można liczyć na pomocną dłoń kolegów z gildii. Na serwerze odbywają się regularnie eventy, zgodnie z rozpiską na forum, jest nieźle. Graczy też powoli przybywa.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Logowanie nie działało przez prawie cały dzień, strona do tej pory nie działa. 2 tyg temu miał być wprowadzony patch który zmieni łowienie, bo aktualne jest zbugowane, coś więcej na ten temat?

Opublikowano

Logowanie nie działało przez prawie cały dzień, strona do tej pory nie działa. 2 tyg temu miał być wprowadzony patch który zmieni łowienie, bo aktualne jest zbugowane, coś więcej na ten temat?

Łowienie nie jest zbugowane cały czas jest oryginalne tak jak na globalach.

Co do tego czy miał być - 2 tygodnie temu pisałem co będzie dodane ALE NIE PISAŁEM KIEDY, ŻE W TEN I W TEN tylko pisałem co jest w planach proszę czytać dokładnie.

Strona działa cały czas, zalecam zmiane przeglądarki, wyczyścić cookies/cache.

­

Opublikowano

Co do tego czy miał być - 2 tygodnie temu pisałem co będzie dodane ALE NIE PISAŁEM KIEDY, ŻE W TEN I W TEN tylko pisałem co jest w planach proszę czytać dokładnie.

­

Ok ok niech i tak będzie, co do łowienia ze działa tak samo jak na pl to się nie zgodzę, na serwerze mamy wykupiony stały is na wyłowienie rzadkiej ryby prawda? A wędkę mamy tylko +1 więc jest strasznie ciężko wyłowić cokolwiek (karasia drobne ryby,mandaryne,karpia da się wyciągnąć ale co z tego kiedy 80% ryb na wędce to te rzadkie),wystarczy spytać każdego kto łowi chociaż trochę to powie ze "IS rybny" to nie porozumienie.

Opublikowano

Łowienie według mnie działa poprawnie, nie rozumiem w czym macie problem.

Opublikowano

­

Ok ok niech i tak będzie, co do łowienia ze działa tak samo jak na pl to się nie zgodzę, na serwerze mamy wykupiony stały is na wyłowienie rzadkiej ryby prawda? A wędkę mamy tylko +1 więc jest strasznie ciężko wyłowić cokolwiek (karasia drobne ryby,mandaryne,karpia da się wyciągnąć ale co z tego kiedy 80% ryb na wędce to te rzadkie),wystarczy spytać każdego kto łowi chociaż trochę to powie ze "IS rybny" to nie porozumienie.

Tylko i wyłącznie dzięki pakietowi rybki będą coś warte do misji.

Łowienie zmienię dziś w nocy i opiszę.

­

Opublikowano

8121414619582891471468.png

7326614619582891471468.png

5107614619582891471468.png

Dodatkowo dzisiejszego dnia dosłownie przed kilkunastoma minutami został poprawiony krytyczny błąd w kodzie gry oraz dodano drugie logi co do zabezpieczeń przed hackami, dzięki czemu jeszcze dokładniej możemy blokować graczy używających tzw. czitów.

Pozdro 600

22:10 aktywowano raty 30% expa oraz dropu na 24h

Opublikowano

Kiedy jakaś reklama lepsza?

Jak dasz mi chętnych do nagrywania harda, którym opłaca się dać pieniądze.

Btw w sumie graczy nowych i tak więcej co dzień jak mniej   :)

Pierwszy turniej pvp na serwerze!

Wszystko w temacie na naszym forum, link poniżej.

http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/522-turniej-pvp-21-maja-2016/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...