Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolno sie cos sciaga, dlugo sie robi bojowca?

Co 4h poziom, prezka.

Serwer jeest troszkę za trudny, a przynajmniej taki się wydaje. Sam już od tygodnia zastanawiam się nad grą tutaj, ale odpycha mnie myśl, że wszystko będzie takie mega powolne. Bardzo lubie mediumy i hardy, lecz odnoszę wrażenie, że ppo prostu nie dam tam sobie rady. Tworzenie buffów, dropów itd dla głównej postaci. Może się mylę, nie wiem jak to wygląda od środka. Może ktoś by mi w skrócie opisał tu rozgrywkę na tym serwerze? Co robić, na jakim lv, czy sam smokiem dam sobie rade nie wydajac kasy na IS itd? Po prostu interesują mnie najważniejsze aspekty gry.

Według mnie błędne myślenie.

Wbijasz do gry, na start masz pd, rekawice i monete na 3dni.

Łatwo zatem expisz do 20lvl, eq+6 dzięki misją oraz dropowi i śmigasz na metki w  m2.

KU jak ci zbędne i kd+0-2 sellasz u handlarki za yangi [ulepszanie, poty itp masz kase].

Potem już wiadome, z m2 w minibossow masz drop szkat, z best kapitana, z metków 5% na bodzia od m2, zielone zmianki/dodania.

Dalej już leci jak sobie poukładasz. [+dochodzą eventy]

ps. zerknij na is i sam sobie odpowiedz :)

Jaraj,serwer jeszcze troche postoi ? Tak minimum z 2 miesiace ?

Nie mam zamiaru go zamykać.

Aktualizacji nie ma do póki grafik nie zrobi ekranu logowania, bo będzie zmieniany jakby ktoś pytał, ale myślę że jutro/ pojótrze się uwinie.

Za 2 tygodnie Wojciech Zięba startuje z serią z serwera, ja kminie jakieś gp u tych co nie chcą serii

­

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam, że pobralem i gra sie przyjemnie, prawdziwy porządny hard.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ciesze się.

Nadchodzące zmiany:

- Wybór języka gry zarówno klienta jak i serwera [questy też będą w danym języku]

- Nowy interfejs logowania z zapisywaniem danych konta

- Nowy system łowienia [wielu osobom znany]

- Zmiany w kodowaniu klienta

[To są takie ważniejsze zmiany, dodatkowo wiadomo inne rzeczy]

­

Opublikowano

Ciesze się.

Nadchodzące zmiany:

- Wybór języka gry zarówno klienta jak i serwera [questy też będą w danym języku]

­

Na czym będzie polegał ten nowy system łowienia zmieni on również drop czy tylko sposób?

Opublikowano

Ciesze się.

Nadchodzące zmiany:

­

Na czym będzie polegał ten nowy system łowienia zmieni on również drop czy tylko sposób?

Sposób jak i drop, po prostu będzie się łowiło inaczej niż dotychczas, bo aktualnego systemu 80% graczy i tak nie zna dobrze, będzie nowy drop z wody i nie tylko [będzie opisane przez dodaniem]

­

Opublikowano

Będzie jakieś upade dla wyższych lv? :)

Będzie z pewnością, cały czas pracuje. Będzie z pewnością nowy dungeon jednak to na już taki konkret bo od 90 z ładnym pt.

Będzie większy update za jednym zamachem

­

Opublikowano

Jeszcze nie ma maxa po takim czasie i to mi sie podoba pogralbym ale to dopiero zabawa na wakacje o ile ta liczba graczy utrzyma serveer do tego czasu

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

@ JarajTo ♋

Takie pytanie jeżeli masz w planach dodać wybór języka gry, to możemy się spodziewać reklamy na zagranicznych forach?

Tak, ale ciężko mi aktualnie określić czy po czy przed, bo będę musiał znaleźć osobę, która mi to przetłumaczy a nie z google translatora.

A smoka masz zamiar dodać? Bo niektórzy już cali +9 i nie ma co robić;p

Na razie nie, co czas pokaże to się okaże. Samo eq+9 to nic, trzeba je dobrze wybonować.

W maju turniej pvp na początku, będzie zapowiedziany na dniach dokładnie tutaj i na forum

­

Opublikowano

@ JarajTo ♋

Takie pytanie jeżeli masz w planach dodać wybór języka gry, to możemy się spodziewać reklamy na zagranicznych forach?

Tak, ale ciężko mi aktualnie określić czy po czy przed, bo będę musiał znaleźć osobę, która mi to przetłumaczy a nie z google translatora.

A smoka masz zamiar dodać? Bo niektórzy już cali +9 i nie ma co robić;p

Na razie nie, co czas pokaże to się okaże. Samo eq+9 to nic, trzeba je dobrze wybonować.

W maju turniej pvp na początku, będzie zapowiedziany na dniach dokładnie tutaj i na forum

­

No wiadomo że bony najważniejsze ale takim co mają wszystko na 9 zostało tylko bicie metkow, i nic pozatym. Nie mówiąc o tym że po 80 jakoś gorzej te Zmianki lecą.

Z niecierpliwością czekam na turniej ;-)

I polecam gorąco serwa ;-)

Opublikowano

Jak mi powiesz do kiedy maszyna opłacona to wbiję :D

Nie chcę żeby szybko rozgrywka się skończyła :D

Reklamuj serwer ! Powód jest prosty czemu ludzie odchodzą, serwer fajny, ale w single player metina nie da sie grac, potrzebni są ludzie :)

Opublikowano

Jak mi powiesz do kiedy maszyna opłacona to wbiję :D

Nie chcę żeby szybko rozgrywka się skończyła :D

Reklamuj serwer ! Powód jest prosty czemu ludzie odchodzą, serwer fajny, ale w single player metina nie da sie grac, potrzebni są ludzie :)

Trzeba wziąć pod uwagę fakt ze ludzie nie chcą grać na hardach :p, ale pomysł ze zrobieniem międzynarodowej reklamy jest całkiem dobry wystarczy spojrzeć na wo*2.

Opublikowano

Nie polecam serwera w c**j z racji na to ze to zwykla strata czasu, gralem na tym serwie od samego startu, do startu serwa Nawie( pozniej konto zostalo przekazane_, nie wspominajac o calej masie bugow(m.in. skile na P na starcie, prawie wszystkie pobugowane misje, u paru osob byla mozliwoscw zrobienia 2x tej samej misji u biologa ), z kazda aktualizacja gdy jedna rzecz miala zostac naprawiona/poprawiona to dwie rzeczy zostaly zepsute, nie ma w ogole handlu na serwerze, ani graczy, technik serwera z samego poczatku serwera zrobil kilka itemkow z NAVI ktore pozniej niektore osoby dostaly/kupily, na forum jedna z osoba z jednym postem dostala moderatora, jak jeszcze gralem tu co jakis czas wbijala jakas postac ninji archera z 30lvl ktorej nie bylo w ogole w rankingu z takim eq z navi ze w kilka osob jej nie moglismy ubic, po czym jak rozmawialismy na TS z JarajTo to on nawet nie umial tego wytlumaczyc co taka postac robi serwerze i sam tego nie umial wytlumaczyc, pewnie nawet sobie do tej pory nie zdaje sprawy ze jedna osoba ma dostep do calej bazy danych i w kazdym momencie moze zrobic co chce z tym serwerem, a co do osoby JarajTo to nie polecam typa, od powstania serwera obiecywal zlote gory, reklame u duzych youtuberow i widze ze w tej kwestii nic sie nie zmienilo, ogolnie  jest totalnym amatorem, zreszta sami wbijcie sobie na serwer to zobaczycie jak to wyglada... ###### Beka z typa, gowniak, Nol Nejm i amator NIE POLECAM

#CharlieSheen top1 wbijac na antaris

@ edit

zapomnialem dodac ta liczba graczy (pare postow wyzej) co jest online, to jest wyssana z palca ten licznik co jest na stronie pokazuje tylko ile bylo postaci zalogowanych w ciagu dnia , liczac ze polowa to sa bufy, bo kazdy ma swojego, czesc to sa 2 postacie prywatne, czesc to sa zwykle postacie na ktorych znajduja sie ulepki i inne potrzebne rzeczy, czesc to sa dropki, wiec wracajac do tematu odpowiedzcie sobie sami na pytanie ile GRACZY jest online w ciagu dnia

Opublikowano

Gram 4ty dzień, ogolnie serwer sam w sobie to niezły hard, no ale nie ma z kim grać, nie ma z kim handlować :(

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie polecam serwera w c**j z racji na to ze to zwykla strata czasu, gralem na tym serwie od samego startu, do startu serwa Nawie( pozniej konto zostalo przekazane_, nie wspominajac o calej masie bugow(m.in. skile na P na starcie, prawie wszystkie pobugowane misje, u paru osob byla mozliwoscw zrobienia 2x tej samej misji u biologa ), z kazda aktualizacja gdy jedna rzecz miala zostac naprawiona/poprawiona to dwie rzeczy zostaly zepsute, nie ma w ogole handlu na serwerze, ani graczy, technik serwera z samego poczatku serwera zrobil kilka itemkow z NAVI ktore pozniej niektore osoby dostaly/kupily, na forum jedna z osoba z jednym postem dostala moderatora, jak jeszcze gralem tu co jakis czas wbijala jakas postac ninji archera z 30lvl ktorej nie bylo w ogole w rankingu z takim eq z navi ze w kilka osob jej nie moglismy ubic, po czym jak rozmawialismy na TS z JarajTo to on nawet nie umial tego wytlumaczyc co taka postac robi serwerze i sam tego nie umial wytlumaczyc, pewnie nawet sobie do tej pory nie zdaje sprawy ze jedna osoba ma dostep do calej bazy danych i w kazdym momencie moze zrobic co chce z tym serwerem, a co do osoby JarajTo to nie polecam typa, od powstania serwera obiecywal zlote gory, reklame u duzych youtuberow i widze ze w tej kwestii nic sie nie zmienilo, ogolnie  jest totalnym amatorem, zreszta sami wbijcie sobie na serwer to zobaczycie jak to wyglada... ###### Beka z typa, gowniak, Nol Nejm i amator NIE POLECAM

@ edit

zapomnialem dodac ta liczba graczy (pare postow wyzej) co jest online, to jest wyssana z palca ten licznik co jest na stronie pokazuje tylko ile bylo postaci zalogowanych w ciagu dnia , liczac ze polowa to sa bufy, bo kazdy ma swojego, czesc to sa 2 postacie prywatne, czesc to sa zwykle postacie na ktorych znajduja sie ulepki i inne potrzebne rzeczy, czesc to sa dropki, wiec wracajac do tematu odpowiedzcie sobie sami na pytanie ile GRACZY jest online w ciagu dnia

Większego idiotyzmu nie widziałem... Od początku serwera miałeś tylko problemy, czy to do serwera, przeciwnej gildii, że cały czas cheatują czy to do mnie jak byłem tam GM. Na początku ładnie lizałeś tyłeczek Jaraj, a teraz takie coś wypisujesz ? Jesteś typowym, dwulicowym osłem. Co do twoich zdań napisanych to gdy był ten bug ze skillami P zostało to naprawione od razu kiedy się o tym dowiedzieliśmy, Jaraj ogarnia reklamę jak najbardziej może, ale woli ogarniać u ludzi któzi nagrywają PL niż u np R3specta, który nagrywa jakieś easy i raczej grono osób nie wbije przez niego, a jak wpadnie to zaraz odejdzie bo serwer okaże się zbyt trudny. Co do EQ z Navi to jestem ciekaw kto miał taki ekwipunek, no właśnie nikt... Jeśli masz jakieś dowody to je przedstaw bo zachowujesz się jak jakiś debil zapewne dostałeś jakegoś bana, lub zostałeś zmyty i teraz próbujesz się wypłakać i zepsuć reputację serwera. Ps. Nie jestem już GM na Cagroso pisze to tylko z mojej własnej woli.

Opublikowano

Nasdal dupy nigdy lizac nikomu nie lizalem, szczam na twoja odpowiedz bo ty w tym momencie chyba lizesz dupe pseudo administratorowi, te wszystkie zaczepki z mojej strony byly tylko i wylacznie tylko zeby zmoblizowac innych graczy do rozwoju postaci, bo ta gra polega na rywalizacji, a tu akurat w ogole nie bylo rywalizacji, co do tych skili na P to malo wiesz o eq z navi nie wspominajac, h@ czyli jaraj wiedzial o tych rzeczach od samego poczatku ale nic z tym nie zrobil, sam sie teraz przypucuje bo mam wyjebane  ze akurat jak ten bug byl to pare kont zdazylem zrobic , idz sie pomodl do kosciola o rozum ministrancie bo caly serwer z ciebie mial beke i kazdy cie cisnal czy to w grze czy na TS, nie wspominajac twojego placzu jak na prywatnej postaci lowiles ryby i ktos cie na wolnym bil, zeby utrudnic gre, pobawic sie czy posmiac sie, a pozniej bany wszystkim po kolei byly rozdawane za bicie na wolnym gracza lowiacego ryby a ja tym bardziej z jaraja mam beke ze dobral takie osoby do teamu jak jeszcze jeden gm z poczatku serwera co mixowal eq paru osoba ( ja sam osobiscie od nikogo nic nie dostalem, sam doszedlem bez wszystkiego bez wydawania hajsu w IS) pozniej swoj serwer mial robic wiecie o kim mowa, nastepna osoba to ten technik, jak pisalem wyzej jestem na 100% pewny ze ma dostep do wszystkiego do tej pory, te postacie typu MOCarchera sie nie wziely z nikad, tym bardziej ze jaraj nie mial nawet o nich zadnego pojecia, technik ktory robil IS i cos robil przy serwie, tez mixowal eq ludzia, i rozdal pare rzeczy, z biegiem czasu jak patrze na takie serwy w ogole nie godne uwagi to polecam zrobic serwer hamachi na pare "kumpli" jak to mawiales z osiedla, 

jak juz wspomnialem nie polecam AMATOROW puacz off pseudo sezonowcy

Opublikowano

@ edit

Polecam mniej dopków łoooo

xyz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...