Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu juz 2 tyg nie bylo odcinka z tego servera ?

U kogo? Nikt nie ma żadnego przymusu nagrywania z serwera

­

https://www.youtube.com/watch?v=pRbM7KYn4v8

Sprecyzuj ten post bo nie rozumiem dalej o co Ci chodzi

­

Chodzi mu chyba o to, że na twoim kanale nie było odcinka od 2 tygodni. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

czemu juz 2 tyg nie bylo odcinka z tego servera ?

U kogo? Nikt nie ma żadnego przymusu nagrywania z serwera

­

https://www.youtube.com/watch?v=pRbM7KYn4v8

Sprecyzuj ten post bo nie rozumiem dalej o co Ci chodzi

­

Chodzi mu chyba o to, że na twoim kanale nie było odcinka od 2 tygodni. 

Ah no tak, to już wyjaśniłem

­

Opublikowano

Dziś zaczynam grę! Takiego serwera ze starym klimatem, serwera trudnego, bez jakiś nowych itemkow, po prostu klasyczny, nigdzie nie ma!

Jak ten serwer upadnie to was zabije, bo właśnie takiego serwera szukałem, bez jakiś śmieci, nie wiadomo czego.

Edit:

Jestem starym graczem metina, drażni mnie to co dzieje się z dzisiejszym PLem, dlatego przestałem grać.

Ten serwer to moja jedyna nadzieja na przywrócenie tego klimatu, tego co było kiedyś, gdy FMS +4 to było coś. :)

Opublikowano

Dziś zaczynam grę! Takiego serwera ze starym klimatem, serwera trudnego, bez jakiś nowych itemkow, po prostu klasyczny, nigdzie nie ma!

Jak ten serwer upadnie to was zabije, bo właśnie takiego serwera szukałem, bez jakiś śmieci, nie wiadomo czego.

Edit:

Jestem starym graczem metina, drażni mnie to co dzieje się z dzisiejszym PLem, dlatego przestałem grać.

Ten serwer to moja jedyna nadzieja na przywrócenie tego klimatu, tego co było kiedyś, gdy FMS +4 to było coś. :)

Nie masz się czego obawiać, serwer ma przed sobą jeszcze wiele latek :)

Dziś na 1h event, na którym dobry drop ze szkatułek jest polecam.

­

Opublikowano

Zbyt czasochłonny serwer i mało adekwatny do zadowolenia z pozyskanego przedmiotu lub osiągnięcia. Ja już sie nie nadaje na takie serwery, brak pelerynek , questy jak na PL z nagrodami.. to nie to. Serwer spoko gdyby grało na nim 1,5k ludu a nie 150 osob :C

Opublikowano

Zbyt czasochłonny serwer i mało adekwatny do zadowolenia z pozyskanego przedmiotu lub osiągnięcia. Ja już sie nie nadaje na takie serwery, brak pelerynek , questy jak na PL z nagrodami.. to nie to. Serwer spoko gdyby grało na nim 1,5k ludu a nie 150 osob :C

To w końcu jedno albo drugie, ale rozumiem.

Przerwa techniczna jutro w godzinach nocnych - zmiany/poprawki bd wypisane

­

Opublikowano

Hmm może zawitam tutaj

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jaraj,serwer jeszcze troche postoi ? Tak minimum z 2 miesiace ?

Postoi. Dlaczego ma nie stać? Najpierw to wejdz i zobacz czy dałbyś rade grać tutaj chociaż 2 tygodnie, ja lubie takie serwery. Gdyby wszyscy Ci którzy zastanawiają sie czy tu grać , Ci którzy już grają i Ci którzy poszukują dobrego serwera na dłużej zebrali sie tutaj to byłoby super, cała TOPKA jak sprawdzałem to jedna gildia ;/

Opublikowano

Serwer jeest troszkę za trudny, a przynajmniej taki się wydaje. Sam już od tygodnia zastanawiam się nad grą tutaj, ale odpycha mnie myśl, że wszystko będzie takie mega powolne. Bardzo lubie mediumy i hardy, lecz odnoszę wrażenie, że ppo prostu nie dam tam sobie rady. Tworzenie buffów, dropów itd dla głównej postaci. Może się mylę, nie wiem jak to wygląda od środka. Może ktoś by mi w skrócie opisał tu rozgrywkę na tym serwerze? Co robić, na jakim lv, czy sam smokiem dam sobie rade nie wydajac kasy na IS itd? Po prostu interesują mnie najważniejsze aspekty gry.

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Wolno sie cos sciaga, dlugo sie robi bojowca?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...