Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Przerwa 14.03.2016 24:00 [czas trwania 30min] [dziś jest inny termin]

- Aktualizacja silnika bazy danych w celu poprawy użytkowania kuponów sm
- Dodanie wejścia na mapę questową
- Dodanie 5 questów na mapie questowej
- Dodanie Ksiąg Misji
- Aktualizacja silnika gry
- Wprowadzenie nowego slotu na wierzchowca
- W IS pojawią się kategorie i wszystkie itemy będą do nich odpowiednio przypisane
- Poprawiony zostanie opis przedmiotów takich jak Zwój Teleportacji oraz pozyska on ikonkę
- Zwiększenie Ataku u szamana leczenie będzie na P dodawać 135 wartości ataku
- Zwiększenie dropu małży w red lesie [86+]

Coś jeszcze dojdzie to dodam jestem po ciężkiej nocce pracy i nie zbyt pamiętam wszystko :)
Opublikowano

Polecam serwerek!

Ziomuś napisz swoje gg na pw, bo mam nowe i nie ma jak się z Tobą skontaktować :D

Lepszego harda nie znajdziecie :D

Szkoda że graczy nie ma zbyt wielu, ale super serwer!

Opublikowano

Polecam serwerek!

Ziomuś napisz swoje gg na pw, bo mam nowe i nie ma jak się z Tobą skontaktować :D

Po prawie 4 miesiącach od startu serwera, max lvl 86. I to nie jest najgorsze, wbicie w takim czasie 75 to pestka, a na serwerze jest tylko 35 postaci z lvlem 75+. Przecież to jest ,nie bójmy się użyć tego słowa, katastrofa.Jak ma wyglądać mid game na tym serwerze?

Opublikowano

Wgl nie ma ludzi weszłam pograłam trochę i ani jednej osoby nie zobaczyłam nawet na ch1... 0 sklepów , 0 postaci. 0 chatu ogólnego ..

Polecam okulistę

Polecam serwerek!

Po prawie 4 miesiącach od startu serwera, max lvl 86. I to nie jest najgorsze, wbicie w takim czasie 75 to pestka, a na serwerze jest tylko 35 postaci z lvlem 75+. Przecież to jest ,nie bójmy się użyć tego słowa, katastrofa.Jak ma wyglądać mid game na tym serwerze?

Pestka tylko w słowach ubrana

­

Opublikowano

Wgl nie ma ludzi weszłam pograłam trochę i ani jednej osoby nie zobaczyłam nawet na ch1... 0 sklepów , 0 postaci. 0 chatu ogólnego ..

Polecam okulistę

Polecam serwerek!

­

Challenge accepted :) .

@1361622928-U485574.png@edit

Ok, doczytałem że trwa teraz  przerwa techniczna.

Opublikowano

Polecam okulistę

Polecam serwerek!

­

Challenge accepted :) .

@1361622928-U485574.png@edit

Ok, doczytałem że trwa teraz  przerwa techniczna.

Już odpalone :)

­

Opublikowano

@up

Ile online>?

200/250 za dnia wieczorem

Generalnie wbija sporo ludzi nowych, jedni odpuszczają po chwili drudzy zaś zostają na dłużej i tak ta liczba powoli rośnie przez takich jeden po drugim.

Do wakacji tak powinno powoli się pnąć ku górze, a w wakacje zamierzam odpalić reklamy google, których teraz z pewnych względów uruchomić nie mogę.

­

Opublikowano

@JarajTo ♋

Masz błąd w prezentacji. Konkretnie tutaj:

488371458198788482790.png

Rzeczy bezcennych raczej się nie wyrzuca. Powinno być bezwartościowe. 
Ogólnie serwer bardzo dobrze opisany, trzeba znaleźć jakiegoś harda, jak na PL dodadzą expbota do IS. Na pewno zajrzę.

Jeszcze co do Waszego forum, to przy próbie rejestracji:  

Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

Additionally, a 401 Authorization Required error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Już działa. :P

Opublikowano

@JarajTo ♋

Masz błąd w prezentacji. Konkretnie tutaj:

488371458198788482790.png

Rzeczy bezcennych raczej się nie wyrzuca. Powinno być bezwartościowe. 

Ogólnie serwer bardzo dobrze opisany, trzeba znaleźć jakiegoś harda, jak na PL dodadzą expbota do IS. Na pewno zajrzę.

Jeszcze co do Waszego forum, to przy próbie rejestracji:

Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

Additionally, a 401 Authorization Required error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Już działa. :P

Dzięki zmienię to dziś jak wstanę bo własnie kładę się spać, racja.

­

Opublikowano

Ile osób jest online? Serwer chyba kiepsko się trzyma jeśli chodzi o populacje. :| Nie myśleliście o jakiejś większej reklamie? Szkoda, żeby dobry projekt się wypalał.

Opublikowano

@LoveTherapy to jest świetny serwer, tylko, że to hard trudniejszy od PL-a :P A teraz nie chce się ludziom grać na takich serwerach, choć sam gdybym miał więcej czasu to bym pograł na takim serwerze, bo Jaraj na prawdę dobrą robotę odwalił.

Opublikowano

Co do postu wyżej - serwer nie jest trudniejszy od pla, nie ma po prostu tylu rzeczy, które zostały tam zbędnie dodane.

4576814583753911471468.png

6301914583753911471468.png

8903414583761551471468.png

6108414583753911471468.png

5682814583761551471468.png

3661114583761551471468.png

Wydarzenie rozpoczyna się po poniedziałkowej przerwie i trwa do 4 kwietnia!

Event naprawdę będzie wart zachodu.

Przedmioty będą pomagać wam do końca gry, gdy zrobicie sobie spore zapasy!

Aktualnie na 5 godzin uruchomione są raty +30% exp oraz drop.

­

Opublikowano

Potwierdzam, wcale nie jest trudniej od PL'a. Przyjemnie się gra. Jedyne co mi nie przypadło to drop medali - nie wiem czy o mój niefart, ale leci mi ich mniej niż na PL. Poza tym serwer bardzo dobry.

Opublikowano

Potwierdzam, wcale nie jest trudniej od PL'a. Przyjemnie się gra. Jedyne co mi nie przypadło to drop medali - nie wiem czy o mój niefart, ale leci mi ich mniej niż na PL. Poza tym serwer bardzo dobry.

Jak nie z małp to polecam dropić z bossów w lochach, też jest drop :)

­

Opublikowano

­

Na dobrą sprawę grę zacząłem można powiedzieć dziś, więc do ubicia bossa jeszcze troszkę mi brak. :D Cena rynkowa medali też jest zawyżona moim zdaniem, ale to już gracze, a nie Administracja. Jakoś przeboleje bez konika dopóki nie zrobię eq i nie zarobie lub nie dropnę. ;D

Opublikowano

Może faktycznie przegiąłem, z tym, że serwer jest trudniejszy od PL - po prostu nie ma tylu "ułatwień", ale to działa na ogromny + :)

Opublikowano

­

Na dobrą sprawę grę zacząłem można powiedzieć dziś, więc do ubicia bossa jeszcze troszkę mi brak. :D Cena rynkowa medali też jest zawyżona moim zdaniem, ale to już gracze, a nie Administracja. Jakoś przeboleje bez konika dopóki nie zrobię eq i nie zarobie lub nie dropnę. ;D

Spoko, rozumiem.

Co do cen, zazwyczaj spoglądając na nie widząc że coś jest nie co drogie, staram się dodawać te przedmioty do dropu z eventów i tak już jest zaplanowane co do Medali również.

Będzie można je zdobyć za wymianę pisanek u Zająca podczas eventu wyżej wypisanego.

­

Opublikowano

Co do postu wyżej - serwer nie jest trudniejszy od pla, nie ma po prostu tylu rzeczy, które zostały tam zbędnie dodane.

4576814583753911471468.png

6301914583753911471468.png

8903414583761551471468.png

6108414583753911471468.png

5682814583761551471468.png

3661114583761551471468.png

Wydarzenie rozpoczyna się po poniedziałkowej przerwie i trwa do 4 kwietnia!

Event naprawdę będzie wart zachodu.

Przedmioty będą pomagać wam do końca gry, gdy zrobicie sobie spore zapasy!

Aktualnie na 5 godzin uruchomione są raty +30% exp oraz drop.

­

Świetny event. Zawsze lubiłem bawić się jajkami! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...