Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze kolego, ze starasz sie i dbasz o server. Mimo nie duzej ilosci graczy wbije, bo lubie hardy, do zobaczenia na serwerze :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie no super serwer naprawdę polecam szkoda ze tak mało ludzi bo trudno coś dostać na rynku pozdrawiam Dalami

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Fajny server, tylko zbyt malo ludzi, przez to slabo sie gra. Ja skonczylem, gdyby tu bylo 300 graczy, gralbym dalej, ale jakos na to sie nie zamosi.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Venom dobrze pisze, serwer spoko , ja nie grałem , niby pisałem że wejde bo mój klimat ale za mało osób , nie wiem jak youtuber by sie zgodził na prowadzenie serii na takim hardzie :/. Ciężko, no ale życzę powodzenia , JarajTo jest wporządku :P i polecam 

Opublikowano

Ludzie chyba nie chca juz grac na serverach, gdzie musisz popracowac, aby miec porzadne eq, teraz ma byc eq i lvl w dwa dni. Ten server musialby chyba byc globalem, zeby przyciagnac ludzi, a szkoda bo gdyby gralo tu kilkaset ludzi, bylby to server roku.

ZR_o79.gif

Opublikowano

No niestety takie realia - jak ktoś już ma przebicie do większej ilości osób to z harda nie jest skłonny do nagrywania.

Ja od siebie tylko mogę napisać i powtórzyć to po raz kolejny, serwer będzie stał jeszcze spory kawałek czasu, dla tych ludzi co grają i grać zamierzają.­

Opublikowano

Też nie ukrywajmy ale youtuberzy biorą za serie na hardzie dużo więcej zł niż na takim easy :(

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Nie nagrywają bo nie chcą się kompromitować, założę się że większość ytberów by padała na dzikusach na tym serwie;d

Opublikowano

Może już dawno prezentacja była. Ale serwer jest kurewsko dobry i wart uwagi każdego starego jak i nowego gracza!

14 lat  

Opublikowano

­za ciezko ze skilami i z koniem pozdro ... gdyby nie ten kon bylo by super ale tak to podziekuje server fajny ale ten kon... ja dziekuje.

Opublikowano

­za ciezko ze skilami i z koniem pozdro ... gdyby nie ten kon bylo by super ale tak to podziekuje server fajny ale ten kon... ja dziekuje.

Ten serwer moze i by wypalil gdy administracja przed startem wykupiła reklame a tak to nie ma na co liczyć 

Opublikowano

­

Ten serwer moze i by wypalil gdy administracja przed startem wykupiła reklame a tak to nie ma na co liczyć 

byla reklama duza :) bo sam gralem z fajna ekipa  ale ludzie pozniej odeszli bo naprawde bylo ciezko ... brak szkaty serverowej o konia ciezko ciezko o fms +30 sr ... 

jak by bylo cos podobnego jak pakiet startowy jak na balmorce tylko ze na start np jakis dzik na 4 godziny czy cos ... bo konia to sie robi tak dluzo ze masakra i bez teleport hacka sie nie chce robic tego xD

Opublikowano

­

byla reklama duza :) bo sam gralem z fajna ekipa  ale ludzie pozniej odeszli bo naprawde bylo ciezko ... brak szkaty serverowej o konia ciezko ciezko o fms +30 sr ... 

jak by bylo cos podobnego jak pakiet startowy jak na balmorce tylko ze na start np jakis dzik na 4 godziny czy cos ... bo konia to sie robi tak dluzo ze masakra i bez teleport hacka sie nie chce robic tego xD

a no tak widziałem te reklame JaraTo 904 wyświetlenia  Dobra reklama musze ci przyznać racje :D Sama reklama na MPC nic nie daje.

Opublikowano

Po co drążycie dalej temat, który nie ma sensu?

Jak macie pisać że za ciężko z tym i z tym - to przeczytajcie początek prezentacji - taki jest zamysł i tak pozostaje, to jest serwer hard a nie pseudo hard z jakimiś gównianymi szkatami serwerowymi, wypchanym is i kto wie z jakim jeszcze gównem na serwerze, które nazywają się hard a w tydzień wbija się max.

A Pan up jak nie potrafi szukać, się nie odzywa.

Przerwa 11.04.2016 11:00 - 12:00

- Poprawa widoku fryzury wielkanocnej na ninji
- Poprawa błędu z ulepszaniem Sejmitara na+9
- Poprawa braku wyjścia z Ciemnych Lochów [teraz normalnie wyjdzie postać]
- Poprawa systemu sklepów offline - teraz nie będą stackować się itemy wyjęte ze sklepu
- Poprawa opcji Dodaj Przedmiot w sklepach offline - teraz również będzie tam limit yang taki jak w otwieraniu sklepu
- Dodanie 8 nowych misji na poziomy mniejsze oraz większe
- Poprawa działania większości eventów [automatyzacja większości w 100%]
- Usunięcie Magicznych Jaj po Evencie Wielkanocnym
- Poprawa dropu Pamiątki Po Demonie+
- Usunięty będzie ekwipunek od pasów
- Ulepszanie kd +3 na +4 u sury koszt 650k yang szansa 35%

* Po przerwie wszystkie sklepy będą zamknięte. Przed ponownym otwarciem proszę wyjąć przedmioty ze sklepu.
* Po przerwie będzie aktualizacja na patcherze oraz ręczna w tym temacie.

Przypominam również o rekrutacji na gm!
http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/331-rekrutacja-gm-ponownie-otwarta/

Najwięcej co do reklamy piszą osoby, które nie są obeznane w temacie.

Jestem otwarty - piszecie pw z osobą, która nagra z harda serię i ma aktywność like NoPerfect to będzie seria.

Tylko nie wysyłać żadnych złodziejsquad i innych gówien.

A jeszcze bardziej śmieszne, pisać że serwer 'wypalił by' gdyby była reklama od startu gdy serwer działa pół roku, nie ma botów i kłopotów w porównaniu do tych sezonowców

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...