Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, wcale nie jest trudniej od PL'a. Przyjemnie się gra. Jedyne co mi nie przypadło to drop medali - nie wiem czy o mój niefart, ale leci mi ich mniej niż na PL. Poza tym serwer bardzo dobry.

Jak nie z małp to polecam dropić z bossów w lochach, też jest drop :)

­

Na dobrą sprawę grę zacząłem można powiedzieć dziś, więc do ubicia bossa jeszcze troszkę mi brak. :D Cena rynkowa medali też jest zawyżona moim zdaniem, ale to już gracze, a nie Administracja. Jakoś przeboleje bez konika dopóki nie zrobię eq i nie zarobie lub nie dropnę. ;D

Jak???? cena rynkowa zawyżona skoro na 11 medali możesz zarobić w ~ 30min. Medale stoją w m1 po 440k, i to tylko dlatego że dużo nowych graczy miało problem z dropieniem ich w łatwym lochu, więc specjalnie poszedłem nadropić ich trochę dla świerzaków. Niech się nie męczą. :)  To jest hard kolego, a i tak na medale na bojowca możesz zarobić kilkanaście minut dropiąc zmianki z metków/mini bossów w m2. (jedna zielona zmianka 1.5-2kk)

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O 24:00 zostanie włączony event wielkanocny, czy będzie uruchomiony w godzinach popołudniowych?

''Wydarzenie rozpoczyna się po poniedziałkowej przerwie i trwa do 4 kwietnia!''

Jaka jest liczba graczy na serwerze?

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

O 24:00 zostanie włączony event wielkanocny, czy będzie uruchomiony w godzinach popołudniowych?

''Wydarzenie rozpoczyna się po poniedziałkowej przerwie i trwa do 4 kwietnia!''

Jaka jest liczba graczy na serwerze?

Na stronie głównej jest licznik ;)

Opublikowano

Już nie mam gdzie grać, więc pobieram ten server i się zobaczy czy fajny :D.

######

Za ciężki hard jak dla mnie ;/.

Opublikowano

Poprawicie drop jajek i te nagrody, fioletowe porki, lepsze są u handlarzy xp

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Poprawicie drop jajek i te nagrody, fioletowe porki, lepsze są u handlarzy xp

Drop jajek jest dobry, a co do wymiany jajek - drop potek został zniwelowany, jednak na małym lvl proszę też nie liczyć na jakieś pro elo itemy, bo im większy lvl wymienia, tym ma lepsze przedmioty.

Respy Metinów Wielkanocnych są znacznie inne - zalecam zerknąć.

Dziś od 15 do 20 Drop Skrzyń amora - Kolejny event, który pomoże Ci zrobić lepszy ekwipunek.

Witajcie, od 22.2016 22:00 do 28.03.2016 22:00 będzie aktywna promocja + 40% więcej sm za doładowanie ich dowolną metodą płatności.
Dodatkowo w IS pojawią się 2 nowe przedmioty:

Kostium [M&K]
- 800 HP
- 5% na Potwory

Fryzura [M&K]
- 40 wartość ataku
- 4% szansa na omdlenie

Dodam, iż w najbliższym czasie nie jest planowane dodanie wierzchowca do IS, a pet do zdobycia jest z Magicznych Jaj.

­

Opublikowano

Pobrałem pierwszy raz, chciałem wejść pierwszy raz, ale każde CH OFF. To błąd mój czy wasz? Nawet gdy odpalam z auto patchera

Opublikowano

Pobrałem pierwszy raz, chciałem wejść pierwszy raz, ale każde CH OFF. To błąd mój czy wasz? Nawet gdy odpalam z auto patchera

Kanały są online, ludzie grają więc to jakiś Twój problem.

­

Opublikowano

To co mogę zrobić?

Proszę otworzyć cmd.exe i wpisać: ping gra.cagroso.pl oraz napisać czy ping reaguje.

Jeśli nie, proszę napisać czy zmienne ip czy stałe oraz kto jest usługodawcą internetu. Najlepiej pw, co by nie spamić.

­

Opublikowano

Chcę zagrać, ale klient ściąga się strasznie wolno :/ przewidywany czas dwie godziny. A internet mam dosyć szybki. Jest jakieś inne źródło?

Nie ma, łącze sprawdzam co jakiś czas pobiera full prędkością.

Możesz ewentualnie patcherem pobrać całego klienta, jest on osobno na stronie.

DT z GM udane, na dobranoc odpaliłem 20% expa 21% dropu i 22% yang na 8 godzin

Dodam, że trwa event wielkanocny, chcesz zdobyć sporo sm i peta za darmo, wbijaj.

A i co raz więcej ludzi.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...