Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak macie problemy z gra to nwm po ch**j piszecie na support skoro Administracja pomaga odrazu na TS ?? wystarczy pomyśleć nad swoją wypowiedzią niż krytykować . Neutral !!! Wbijac bo warto .

Surek kiedy coś dodacie ciekawego na serwa ?

Teraz na weekend dodają lvl up  ;) 

­

I zrobią wielki błąd, nieco straci serwer na wartości moim zdaniem.

Ci którzy zrobili all może i się nudzą, to niech sobie zarabiaja - dungi nadal są i dropi z nich co trzeba ;>

Reszta niech sobie powbija i nadrobi delikatnie ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak macie problemy z gra to nwm po ch**j piszecie na support skoro Administracja pomaga odrazu na TS ?? wystarczy pomyśleć nad swoją wypowiedzią niż krytykować . Neutral !!! Wbijac bo warto .

Surek kiedy coś dodacie ciekawego na serwa ?

Teraz na weekend dodają lvl up  ;) 

­

Już? Jeszcze Razadory dropie a wy już lvl podnosicie? :(

Opublikowano

Kilka dni temu zaczęłam grę na tym serwerze. Jak na razie jest dobrze, przyjemnie spędzam tu czas  :) O zrobienie eq nie trudno, zdobycie ulepszaczy i zarobek to nie jest wielka filozofia :) Z czasem wyjdzie jak to jest na tych wyższych poziomach  :) 

Mam nadzieję, że to wszystko nie upadnie za miesiąc  xD

Opublikowano

Kilka dni temu zaczęłam grę na tym serwerze. Jak na razie jest dobrze, przyjemnie spędzam tu czas  :) O zrobienie eq nie trudno, zdobycie ulepszaczy i zarobek to nie jest wielka filozofia :) Z czasem wyjdzie jak to jest na tych wyższych poziomach  :)

Upadnąc nie upadnie ale od jutra będą spore spadki graczy jak wystartuje Dreikon s2 :)

I właśnie dlatego lipa trochę

Opublikowano

Upadnąc nie upadnie ale od jutra będą spore spadki graczy jak wystartuje Dreikon s2 :)

Nie zapomnij o Presti :D 

Opublikowano

o Właśnie jeszcze Prestia dziś startuje.. Pewnie z 1k+ tutaj zrobi sie jakieś 600-700 

Opublikowano

na chu** reklamujecie inne serwery ?? Chcecie to sobie grajcie kurr na tamtych ale nie reklamujcie ,. !!!!! 

nikt nie reklamuje, tylko piszę po prostu jak będzie. Wiadomo że prawda boli.. 

xxx

Opublikowano

o Właśnie jeszcze Prestia dziś startuje.. Pewnie z 1k+ tutaj zrobi sie jakieś 600-700 

Czyli może być tak, że jak wrócę z tygodniowego wypadu (jutro wyjeżdżam) i zaloguję się do gry, to serw zaświeci pustkami?  :D

Jak na razie jedyną zagadką tutaj dla mnie jest alchemia, tego jeszcze nie ogarnęłam w stu procentach. Warto dodać, że w początkach mojej gry bardzo pomogło mi forum i poradniki napisane przez graczy  :) Szkoda tylko, że tak mało osób tam zagląda, bo w grze padają pytania typu "gdzie znajdę..?", "skąd wydropić...?" 

Opublikowano

Jak nie reklamujesz jak tak 

na chu** reklamujecie inne serwery ?? Chcecie to sobie grajcie kurr na tamtych ale nie reklamujcie ,. !!!!! 

xxx

Jak nie reklamujesz jak tak .. Napisanie w prezentacji tego serwa nazwy konkurencji jest reklama Drogi kolega . Polecam bo warto . Serwer nie jest pod is all da się zdobyć od graczy kupując SM 

Opublikowano

Jak nie reklamujesz jak tak 

xxx

Jak nie reklamujesz jak tak .. Napisanie w prezentacji tego serwa nazwy konkurencji jest reklama Drogi kolega . Polecam bo warto . Serwer nie jest pod is all da się zdobyć od graczy kupując SM 

Daj sobie spokój, zawsze tak robią z konkurencji, ale spoko tak graczy nie zdobędą ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak ogarnąć Katakumby? Wbiłem 120 lvl, wbijam tam, mam Zasuszoną Głowę i co dalej robić? Nie śmiejcie się, nie grałem dawno w metka..

@Co do serwa, polecam, mega przyjemnie się gra.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jak ogarnąć Katakumby? Wbiłem 120 lvl, wbijam tam, mam Zasuszoną Głowę i co dalej robić? Nie śmiejcie się, nie grałem dawno w metka..

przeciągnij na posąg

Opublikowano

przeciągnij na posąg

Jaki posąg? Gdzie? 

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

przeciągnij na posąg

Jaki posąg? Gdzie? 

jak sie tepniesz od straznika to idziesz prosto i na skrzyzowaniu stoi posag i na niego przeciagnij (na skrzyzowaniu w dc, nie A4, proszę nie mylic)

Opublikowano

SuReK

Zostało Mi zbanowane konto przez GM 414 powód ze mu nie odpisałem.
Zostawiłem siostrę przed  komputerem a Ja poszedłem zjeść , powiedziałem żeby trzymała spacje i naciskała pelerynkę .
Dodam ze siostra ma 5 lat skąd mogła wiedzieć ze GM pisze ? zawołała mnie za późno niestety moje konto zostało zbanowane smile.png
siostra to jest czit ? bo coś tu nie rozumie . Odszedłem od komputera ale nie zostawiłem konta samego bo z moja siostra wiec ban tak po prostu nie należał smile.png. Jak się skontaktować z Ha serwera ?

Pozdrawiam 

dodam jeszcze ze napisałem to GM to mnie wyśmiał tak postępuje GM ??

82283376874392141771.gif

Opublikowano

@bosik12 obwiniaj jeszcze administracje o to , takich przypadków jak twój jest multum , jeśli było tak jak piszesz to luz , ale jesli kłamiesz to sam sobie możesz odpowiedzieć na pytanie dlaczego dostałeś bana :)

Opublikowano

SuReK

Zostało Mi zbanowane konto przez GM 414 powód ze mu nie odpisałem.

Zostawiłem siostrę przed  komputerem a Ja poszedłem zjeść , powiedziałem żeby trzymała spacje i naciskała pelerynkę .

Dodam ze siostra ma 5 lat skąd mogła wiedzieć ze GM pisze ? zawołała mnie za późno niestety moje konto zostało zbanowane smile.png

siostra to jest czit ? bo coś tu nie rozumie . Odszedłem od komputera ale nie zostawiłem konta samego bo z moja siostra wiec ban tak po prostu nie należał smile.png. Jak się skontaktować z Ha serwera ?

Pozdrawiam 

dodam jeszcze ze napisałem to GM to mnie wyśmiał tak postępuje GM ??

Ty wgl czytasz co ty piszesz ? Dobra historyjka próbująca zakryć mc ziela ;)

1apng_sspnxsh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...