Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie mogą napisać tematu na forum, więc zapytam tutaj.

Skąd dropi biżuteria do expa?

Jakie maksymalne średnie w broni 75?

biżuteria dropi z niebieskiej śmierci 

max sr 90% 

A jakie sobie na BS'ie ustawić żeby w miarę lajtowo wbiły?

Wszyscy poszukuja 80+ + 2x 20 = diably,nieumarle= to dziala na mapki moby i bossy wszedzie

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze jest jakaś przerwa czy coś? Bo ciągle mam " Logowanie... " i nic dalej nie idzie. Tak samo www " error 521 " :D ?

Wszystko działa :D

Opublikowano

Ogólnie pomysł z dodaniem 230 lv i nowego setu do pvp to jakaś tam opcja, tylko dlaczego te "przejedzone" zbroje, które są praktycznie na każdym serwerze, muszą być tutaj i  to na ostatnich poziomach, osobiście wole już nie robić zbroi i mieć te kilka % Luda i hp mniej, niż wyglądać jak pacan, mogliście zmienić kolorystykę tak jak z innymi zbrojami :I

Gdyby zbroje 205+ wyglądały tak jak te http://zapodaj.net/967b414453409.png.html to zapewne każdy robił by nowy set z wielką przyjemnością.

Opublikowano

Ogólnie pomysł z dodaniem 230 lv i nowego setu do pvp to jakaś tam opcja, tylko dlaczego te "przejedzone" zbroje, które są praktycznie na każdym serwerze, muszą być tutaj i  to na ostatnich poziomach, osobiście wole już nie robić zbroi i mieć te kilka % Luda i hp mniej, niż wyglądać jak pacan, mogliście zmienić kolorystykę tak jak z innymi zbrojami :I

Gdyby zbroje 205+ wyglądały tak jak te http://zapodaj.net/967b414453409.png.html to zapewne każdy robił by nowy set z wielką przyjemnością.

mi bardziej podobają się te co dodali :D

Opublikowano

Ja ogólnie zastanawiam się w jaką stronę ten serwer zaczyna zmierzać.. non stop, cały czas w kółko kick, błąd łaczenia z serwerem, problemy z logowaniem... Przecież to jakaś patologia jest już w tym momencie... Przed zmianą maszyny tak czesto nie wywalało jak teraz. Albo problemy z game'mem albo cholera wie co się dzieje na tym serwie... 

Bo tak prawdę mówiąc na tym serwie irytujące są dwie rzeczy:

Na chwilę obecną to że grać nie można przez właśnie problemy z logowaniem czy też ciągłe wyłączanie serwera ( się wyłacza chyba, tak to wyglada ) 

I dwa - brak zainteresowania cheaterami. Nie ma chyba zadnego GMa na serwie, który by pilnował hakców, banował. Żadnego skryptu czy też czegokolwiek co pozwalało by likwidować i wykrywać tą patologię , i to niestety wnerwia, kiedy dropisz sobie a tu nagle wpada jakieś ścierwo na dmg czy wh i rozwala bosy w 2 sekundy. 

@SuReK co z tym logowaniem, wywalaniem , niemożliwością grania... serio... to jest chore co się dzieje.... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Szkoda ze admini maja wywalone w serwer, byl calkiem spoko - codziennie problemy z logowaniem/wywalaniem/lagami  i juz widac mniejsza ilosc ludzi na serwerze, wczesniej bossa nie bylo mozna dostac, dzis juz nikt na nie nie chodzi :-(

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja ogólnie zastanawiam się w jaką stronę ten serwer zaczyna zmierzać.. non stop, cały czas w kółko kick, błąd łaczenia z serwerem, problemy z logowaniem... Przecież to jakaś patologia jest już w tym momencie... Przed zmianą maszyny tak czesto nie wywalało jak teraz. Albo problemy z game'mem albo cholera wie co się dzieje na tym serwie... 

Bo tak prawdę mówiąc na tym serwie irytujące są dwie rzeczy:

Na chwilę obecną to że grać nie można przez właśnie problemy z logowaniem czy też ciągłe wyłączanie serwera ( się wyłacza chyba, tak to wyglada ) 

I dwa - brak zainteresowania cheaterami. Nie ma chyba zadnego GMa na serwie, który by pilnował hakców, banował. Żadnego skryptu czy też czegokolwiek co pozwalało by likwidować i wykrywać tą patologię , i to niestety wnerwia, kiedy dropisz sobie a tu nagle wpada jakieś ścierwo na dmg czy wh i rozwala bosy w 2 sekundy. 

@SuReK co z tym logowaniem, wywalaniem , niemożliwością grania... serio... to jest chore co się dzieje.... 

Nie da sie ogarnac bosa na 2 sekundy xD Nawet z czitkami :D

Opublikowano

@SuReK @xevenement jakieś info co się dzieje z tym logowaniem?

Pewnie to co zwykle: "problemy w serwerowni", "ataki Ddos", "admin też ma życie prywatne", "kosmici zaatakowali serwer", "epidemia eboli", 'wojna w Syrii", a na koniec "start w piątek bez bugów"

2mzof5.jpg
Opublikowano

1. Opyla się grać? Sporo osób tu gra? są różne lvl'e czy topki?

2. Jaka profesja tu góruje w PVP/Wojny? (Często są tu wojny gildii?)

3. Ciężko o LVL'e i EQ? o co trudniej?

4. IS daje tu dużą przewagę? ciężko dostać itemsy z IS w samej grze?

5. Pety ciężko dostać w grze za yangi?(są one na stałe?)

Opublikowano

1. Opyla się grać? Sporo osób tu gra? są różne lvl'e czy topki?

2. Jaka profesja tu góruje w PVP/Wojny? (Często są tu wojny gildii?)

3. Ciężko o LVL'e i EQ? o co trudniej?

4. IS daje tu dużą przewagę? ciężko dostać itemsy z IS w samej grze?

5. Pety ciężko dostać w grze za yangi?(są one na stałe?)

1. Nie warto, serwery kilka razy dziennie padaja, osob coraz mniej

2. BM nie do pokonania tu

3. Do 180lvl idzie lekko, pozniej po 1% za spot, aby eq zrobic to musisz ponad 50 razy zrobic kazdy dungeon, na eq na kazdy lvl

4. Is ma duza przewage, ponad 30 na luda masz z eq pvp

5. pety i kostiumy na stale, reszta na 30dni, 

@ logowanie znowu padlo po 2 godzinach  :lenny:

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nwm co wy macie... Ja loguje sie w 3 minuty max i wgl mnie nie kicka a mam chyba najgorszego dostawce neta " UPC ".

duzo osób gra?

Wciąż dużo ale mniej niż grało.

Opublikowano

Nwm co wy macie... Ja loguje sie w 3 minuty max i wgl mnie nie kicka a mam chyba najgorszego dostawce neta " UPC ".

duzo osób gra?

Przecież nie da się wgl zalogować od paru godz. 

Błąd podczas łączenia się z serwerem 

Opublikowano

duzo osób gra?

64003483820389070172.jpg

Opublikowano

duzo osób gra?

Kiedy ostatnio patchowałeś klienta?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nawet w tym momencie patchowalem i dalej mam błąd podczas łączenia się z serwerem

Edit: usnąłem  te 2 pliki  root.eix i root.epk  i odpaliłem patchera i działa

Opublikowano

Nawet w tym momencie patchowalem i dalej mam błąd podczas łączenia się z serwerem

Edit: usnąłem  te 2 pliki  root.eix i root.epk  i odpaliłem patchera i działa

Czyli jednak nie nasza wina ;P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiec tak. Administrator Forum jest wgl? 80% forum nie dziala. Nie ma 50% odpowiednich działów i kolejne 50% nie dzialajce pisanie i tworzenie tematow. Moderatorka Madziula banuje za free, HusiO ogarnia cale forum wraz z tym drugim. Zamiast zamknac forum na jeden dzien, zrobic na nim porzadek, to wy macie to totalnie w d**ie! Jesli tak ma wygladac wasza praca to ja podziękuję.

Opublikowano

Wczorajszy turniej pvp to paranoja odkąd prowadził go Evenement - 0 komunikacji na TS, prosiłem o mozliwosc mowienia, to olał mnie totalnie. Jak poszedł 414 zaczęła panować samowolka.

Opublikowano

Mam pytanie, co na tym serwerze w ogóle się odpierda*a?

Nie mam cięcia z siodła, bo mi znikło.

Chce pójść na Azraela to nie mogę, bo nie mam posągu na końcu.

Czy administracja chociaż w 10% interesuję się tym serwerem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...