Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o jakie wywalanie wam chodzi gram od piątku i może mnie wywalilo z serwa 2-3 razy. Dziwne, że jednych wywala, a drugich nie. Będą jakieś nowe dungi do wyboru, bo latać na ten sam to już się nudzi. Najlepiej zrobić jakąś alternatywę do tych co są.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecacie grę czy nie bardzo ? Wypiszcie jakieś + i -

+ dużo osób

+ niekiedy są nowości

+ nie nudzi się szybko

+ szybki resp bosów, metków i mobów

+ nie jest trudno o ulepy

+ nie jest trudno o zarobek

+ łatwo się expi

+ często sa wojny gildii

+ są raty od administracji

+ jest ich bardzo dużo

minusów kilka :

- niekiedy lagi

- niekiedy wywala ( najgorzej w*****a jak wywala na dungach albo co kilka minut podczas expa )

- była jakaś sytuacja ze sprzedażą kont ale nie wiadomo jak to do końca jest

- na początku troche odjebali kaszane z wróżką że dropiło 250kk kto najebał hajsu ten ma do tej pory. :)

Ogólnie serwer polecam nadal w 100 %. Mimo, że zauważam słabe opinie o serwerach SuRkA, nie wiem nie jestem w temacie :)

Opublikowano

Jakie 250kk z wrozki z monetka lecialo nawet 4kkk sam sie do tego youtuber przyznal dezan czy jakoś tak

ja pierdo*e. ze ja na to nie wpadlem,zeby monetke kupic. cieszylem sie jak glupi z 250kk a moglem miec tyle hajsu:D

no to jesi leciala taka sarka to powodzenia zycze tym co zaczynaja dopiero.

w zwiazku ze i tak juz tu nie gram to podpowiem wam pomysl na kase.( podal mi go gosc z tego forum.)

robimy 2 postacie. jedna 75 druga 55(zeby moc uzywac ros)

idziemy na dt i na metinach morderstwa ktore respia sie w tym samym miejscu dropimy kase i sztabki.

w ciagu 15 minut leci nam 800kk yang i sztabki o wartosci ponad 1,5kkk. wiec na godzine zarabiamy okolo 9kkk yang. najlepiej oczywiscie bic metiny na wh,zeby ladnie schodzily.

potrzeba nam do tego zarobku: eq z szansa na podwojna ilosc yang i przedmiotow wsadzone gdzie sie tylko da;

monetka za ap i rekawica zlodzieja.

jesli ktos ma dobrego kompa i pociagnie kilka kont to sobie mozna wyobrazic jaka kasa bedzie.

plusem tego zarobku jest to ze mozna sobie inna postacia robic co sie chce a na zminimalizowanym metku sarka sama sie zarabia.

sory jesli chaotynie wytlumaczylem ale raczej zrozumiecie o co chodzi. pozdwrawiam.

Opublikowano

Jakie 250kk z wrozki z monetka lecialo nawet 4kkk sam sie do tego youtuber przyznal dezan czy jakoś tak

To 4kkk leciało raz na 100 wróżek :)

Opublikowano

+ dużo osób

+ niekiedy są nowości

+ nie nudzi się szybko

+ łatwo się expi

+ często sa wojny gildii

+ jest ich bardzo dużo

minusów kilka :

- niekiedy lagi

- niekiedy wywala ( najgorzej w*****a jak wywala na dungach albo co kilka minut podczas expa )

- na początku troche odjebali kaszane z wróżką że dropiło 250kk kto najebał hajsu ten ma do tej pory. :)

Ogólnie serwer polecam nadal w 100 %. Mimo, że zauważam słabe opinie o serwerach SuRkA, nie wiem nie jestem w temacie :)

ja bym dodal jeszcze jeden minus :) administracja nie slucha graczy :) dodali ankiete i nie wprowadzili dropu yang :) 

http://strawpoll.me/6741200

jest wyraznie 57% tak ale to nie zostalo wprowadzone :)

Opublikowano

A jest autopickup bo słyszałem, że dużo leci tych ulepek.

nie ma autopicka ;)

+ dużo osób

+ niekiedy są nowości

+ nie nudzi się szybko

+ łatwo się expi

+ często sa wojny gildii

+ jest ich bardzo dużo

minusów kilka :

- niekiedy lagi

ja bym dodal jeszcze jeden minus :) administracja nie slucha graczy :) dodali ankiete i nie wprowadzili dropu yang :) 

http://strawpoll.me/6741200

jest wyraznie 57% tak ale to nie zostalo wprowadzone :)

no racja, to jest kolejny minus :)

Opublikowano

co ty pierdo

ja pierdo*e. ze ja na to nie wpadlem,zeby monetke kupic. cieszylem sie jak glupi z 250kk a moglem miec tyle hajsu:D

no to jesi leciala taka sarka to powodzenia zycze tym co zaczynaja dopiero.

w zwiazku ze i tak juz tu nie gram to podpowiem wam pomysl na kase.( podal mi go gosc z tego forum.)

robimy 2 postacie. jedna 75 druga 55(zeby moc uzywac ros)

idziemy na dt i na metinach morderstwa ktore respia sie w tym samym miejscu dropimy kase i sztabki.

w ciagu 15 minut leci nam 800kk yang i sztabki o wartosci ponad 1,5kkk. wiec na godzine zarabiamy okolo 9kkk yang. najlepiej oczywiscie bic metiny na wh,zeby ladnie schodzily.

potrzeba nam do tego zarobku: eq z szansa na podwojna ilosc yang i przedmiotow wsadzone gdzie sie tylko da;

monetka za ap i rekawica zlodzieja.

jesli ktos ma dobrego kompa i pociagnie kilka kont to sobie mozna wyobrazic jaka kasa bedzie.

plusem tego zarobku jest to ze mozna sobie inna postacia robic co sie chce a na zminimalizowanym metku sarka sama sie zarabia.

sory jesli chaotynie wytlumaczylem ale raczej zrozumiecie o co chodzi. pozdwrawiam.

Sprawdzalem i 9kkk nie bd na 100% do 3-4 kkk max i są lepsze zarobki.. oglonie w 1 niecały dzień na 30 lvlu zarobiłem tutaj 100kkk.. wystarczy tylko pomyslec.

Z tego buga wrózki ludzie dobijali nawet do 700kkk... Wystarczy obserwowac aukcje na allegro gdzie gosc juz lajtem wystawil 1kkkk.

co ty gadasz? jeszcze piszesz ze sprawdzales? przeciez samych yang leci 800kk na 15 minut to jest 3,2kkk. a sztabki ladnie leca z rekawica zlodzieja.

to moze podzielisz sie z nami tym zarobkiem na 30 lvl?

Opublikowano

pochwaliłem serwer, że nie wywala gry i dziś się zaczęło... Po paręnaście razy na godzinę wywala mi grę. 

Takie coś mam w syser...

0216 19:00:06118 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item6.mse) Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=287, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item6.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse) Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=288, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse) Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=289, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=290, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=291, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error

Edit: Kiedy będzie działał bs, po zmianie mapy wyłącza się.
Opublikowano

pochwaliłem serwer, że nie wywala gry i dziś się zaczęło... Po paręnaście razy na godzinę wywala mi grę. 

Takie coś mam w syser...

0216 19:00:06118 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item6.mse) Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=287, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item6.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=288, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=289, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=290, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error
0216 19:00:06118 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=291, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item7.mse, isCache=1) - Error

Edit: Kiedy będzie działał bs, po zmianie mapy wyłącza się.

Są to problemy na łączach, nie z naszej winy. Kontaktujemy się z serwerownią już od paru dni.

Opublikowano

200 z full Isem i eq na max lvl pojedzie 90 lvl nie przesadzaj. Ale nie ukrywam bo alchemia daje baaaardzoooo dużo ;)

Przyjacielu zrób postać 90 lv z perf alchemia i zrób pvp a potem pisz  :) 

serwer na miesiąc max, który to już taki Surka wy naiwni metinowcy?  :D

Surek jest tylko sponsorem co ma do tego?

Jak serwer zarabia to go trzyma jak serwer nie przynosi zysku to go zamyka co w tym dziwnego?  o.O 

­

Zajebisty.

Opublikowano

200 z full Isem i eq na max lvl pojedzie 90 lvl nie przesadzaj. Ale nie ukrywam bo alchemia daje baaaardzoooo dużo ;)

Przyjacielu zrób postać 90 lv z perf alchemia i zrób pvp a potem pisz  :) 

serwer na miesiąc max, który to już taki Surka wy naiwni metinowcy?  :D

Surek jest tylko sponsorem co ma do tego?

Jak serwer zarabia to go trzyma jak serwer nie przynosi zysku to go zamyka co w tym dziwnego?  o.O 

­

I to jest z*******e w tym serwerze ;) Nie muszę męczyć się z wbijaniem maxa i robieniem eq :) Perf alchemia / 6. 7 + is i siejesz pogrom na 90 lvlu. Dodam tylko ze taka postac to wydatek ponad 2kkkk wiec tez latwo nie jest. Ale tak czy siak na 200 masz znaczna przewagę niestety.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre?

Gdzie zdobędę trute?

W ile wbije maxa ze zrobieniem eq??

CIęzko o bossy i ulepki?

Czy sie opłaca.. no kurde dużo ludzi startuje od początku sam sie musisz przekonać

Truta to kwestia godziny gry i zarobisz, dropi w DT z ripera , skrócone szybciej sie robi

O ulepki na itemy 90 nie tak ciężko , od 150 sie zaczynają schody 

Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

Exp i drop jest przyjemny :)

Max jak max nie jest łatwo i trudno wbić od 180lvl jest już gorszy lecz dalej przyjemny exp od 180-200lvl kilka h poświęcisz na wbicie lvli :)

Trudno powiedzieć w ile maxa zrobisz :) Ale nie zajmie ci to długo :D

O bossy nie tak ciężko , ulepki cały czas tanieją :)

Parnaście dungów i masz full set :)

@kopacz12

teraz najlepiej dropić na dungach 120 i 150 ulepki :) Szybko schodzą a perły z jednego dunga masz ok. 9-10 pereł jedna perła kosztuje 50kk czyli 10x50= 500KK za same perły a masz traktat = 200kk / i inne ulepki :) czyli da się zarobić

ale teraz najlepiej się zarabia hajs na dungu 150 bo dużo osób po wbijało 150 i kupują ulepki :)

Ja w dzień przy 2-4h grania miałem prawie 7-10KKK zarobku :) ­

Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

Max jak max nie jest łatwo i trudno wbić od 180lvl jest już gorszy lecz dalej przyjemny exp od 180-200lvl kilka h poświęcisz na wbicie lvli :)

@kopacz12

teraz najlepiej dropić na dungach 120 i 150 ulepki :) Szybko schodzą a perły z jednego dunga masz ok. 9-10 pereł jedna perła kosztuje 50kk czyli 10x50= 500KK za same perły a masz traktat = 200kk / i inne ulepki :) czyli da się zarobić

ale teraz najlepiej się zarabia hajs na dungu 150 bo dużo osób po wbijało 150 i kupują ulepki :)

lepiej  zarobi postacia 55 lvl na wh w dt. jakies 9kkk wychodzi na godzine.

edit. mozna postawic kilka takich kont i wtedy ladna kasa jest. tylko ze tnie ostro.

Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

@kopacz12

edit. mozna postawic kilka takich kont i wtedy ladna kasa jest. tylko ze tnie ostro.

I cie podczas jednej godziny wywali 24 razy , wez przestań 

Opublikowano

@*Jacko*

Byłem na dungach może z 90 razy :) I tylko na 90 razy wyrzuciło mnie 3 razy może 5 i jak okazało się to wina neta była :)

Zasugeruje Ci sprawdzenie swojego neta przed pójściem na dunga­

@woj12345

Kilka razy mnie wywaliło jakieś problemy  z netem macie a jak nie to zapraszam na TS"a tam zawsze ktoś siedzi :)

Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

@kopacz12

I cie podczas jednej godziny wywali 24 razy , wez przestań 

i dlatego podaje ten sposob zarobku -.- . wez mi nie pier do l glupot. robilem tak i na jednym koncie mnie nic nie wywalalo. nie moja wina  ze masz lipny internet albo komp.

normalnie da sie siedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...