Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@*Jacko*

Byłem na dungach może z 90 razy :) I tylko na 90 razy wyrzuciło mnie 3 razy może 5 i jak okazało się to wina neta była :)

Zasugeruje Ci sprawdzenie swojego neta przed pójściem na dunga­

@woj12345

Kilka razy mnie wywaliło jakieś problemy  z netem macie a jak nie to zapraszam na TS"a tam zawsze ktoś siedzi :)

głownie mi o DT chodzi bo z innych tak nie wywala 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

Exp i drop jest przyjemny :)

Max jak max nie jest łatwo i trudno wbić od 180lvl jest już gorszy lecz dalej przyjemny exp od 180-200lvl kilka h poświęcisz na wbicie lvli :)

Trudno powiedzieć w ile maxa zrobisz :) Ale nie zajmie ci to długo :D

O bossy nie tak ciężko , ulepki cały czas tanieją :)

Parnaście dungów i masz full set :)

@kopacz12

teraz najlepiej dropić na dungach 120 i 150 ulepki :) Szybko schodzą a perły z jednego dunga masz ok. 9-10 pereł jedna perła kosztuje 50kk czyli 10x50= 500KK za same perły a masz traktat = 200kk / i inne ulepki :) czyli da się zarobić

ale teraz najlepiej się zarabia hajs na dungu 150 bo dużo osób po wbijało 150 i kupują ulepki :)

Ja w dzień przy 2-4h grania miałem prawie 7-10KKK zarobku :) ­

lepiej  zarobi postacia 55 lvl na wh w dt. jakies 9kkk wychodzi na godzine.

edit. mozna postawic kilka takich kont i wtedy ladna kasa jest. tylko ze tnie ostro.

Pierw sprawdz zanim bd pierdolil... tyle hajsu nawet z IS;em sie nie zarabia na dt ;)  Najlepszy zarobek na low lvl to ok. 8kkk na 1h z IS'em.

Wywalac wywala i to co chwilę.

Opublikowano

@Metanabol'

jeśli macie problemy z netem to nie pierd***** :)

I nie mówcie że to jest wina serwera bo nie :) Sam jak mnie wywalało to tylko wtedy kiedy net mi się rozłączał !­

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre?

Gdzie zdobędę trute?

W ile wbije maxa ze zrobieniem eq??

CIęzko o bossy i ulepki?

Nie opłaca się.. Dlaczego? Dlatego że ludzie na bugu najebali tyle yang że nwm ile byś botów wystawił to i tak nie zarobisz więcej od nich. Do tego zero kontroli czy jakiejkolwiek reakcji na boty... U mnie stoją zazwyczaj 3 po 10-15 godzin. Dość spore wywalanie z serwera.

Dt

Szybko

Nie

Opublikowano

@BartekKw656

Truta z DT

Exp i drop jest przyjemny :)

Max jak max nie jest łatwo i trudno wbić od 180lvl jest już gorszy lecz dalej przyjemny exp od 180-200lvl kilka h poświęcisz na wbicie lvli :)

Trudno powiedzieć w ile maxa zrobisz :) Ale nie zajmie ci to długo :D

O bossy nie tak ciężko , ulepki cały czas tanieją :)

Parnaście dungów i masz full set :)

@kopacz12

teraz najlepiej dropić na dungach 120 i 150 ulepki :) Szybko schodzą a perły z jednego dunga masz ok. 9-10 pereł jedna perła kosztuje 50kk czyli 10x50= 500KK za same perły a masz traktat = 200kk / i inne ulepki :) czyli da się zarobić

ale teraz najlepiej się zarabia hajs na dungu 150 bo dużo osób po wbijało 150 i kupują ulepki :)

Ja w dzień przy 2-4h grania miałem prawie 7-10KKK zarobku :) ­

lepiej zarobi postacia 55 lvl na wh w dt. jakies 9kkk wychodzi na godzine.

edit. mozna postawic kilka takich kont i wtedy ladna kasa jest. tylko ze tnie ostro.

Pierw sprawdz zanim bd pierdolil... tyle hajsu nawet z IS;em sie nie zarabia na dt ;) Najlepszy zarobek na low lvl to ok. 8kkk na 1h z IS'em.

Wywalac wywala i to co chwilę.

Masz racje dzisiaj mogło wywalać ponieważ cała neostrada ma problem z połączeniem hosteam <--> neostrada na to my nie mamy wpływu ale kontaktujemy sie z neostrada przez naszego usługodawcę (hosteam)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@Metanabol'

jeśli macie problemy z netem to nie pierd***** :)

I nie mówcie że to jest wina serwera bo nie :) Sam jak mnie wywalało to tylko wtedy kiedy net mi się rozłączał !­

nie mów mi ze mam problem z netem bo gram na 2 serwerach i na tym 2 mnie ani razu nie wywaliło gdzie na reviosie w tym samym czasie potrafiło 2 razy wywalić 

Opublikowano

Opłaca się zaczynać gre?

Gdzie zdobędę trute?

W ile wbije maxa ze zrobieniem eq??

CIęzko o bossy i ulepki?

Nie opłaca się.. Dlaczego? Dlatego że ludzie na bugu najebali tyle yang że nwm ile byś botów wystawił to i tak nie zarobisz więcej od nich. Do tego zero kontroli czy jakiejkolwiek reakcji na boty... U mnie stoją zazwyczaj 3 po 10-15 godzin. Dość spore wywalanie z serwera.

Dt

Szybko

Nie

To ty chyba ślepy jesteś albo coś ,że tak ujmę . Banują jak nic na tym serwie i nie pisz bzdur ,że nic nie robią bo siejesz nie prawdę . Serwer 9/10 nic tylko grać .

Opublikowano

Ta administracja jest taka aktywna że jak się do nich piszę na support z poziomu strony po zalogowaniu to nawet nie odpisują bo maja wylane. Szczerze coraz bardziej zaczyna mnie do tego serwa zniechęcać i do tej dzieciarni administracji. :(

Opublikowano

Ja nie mam z Neostrady i wywala z dt co 5min i nie wciskajcie na siłę  kitu ludziom że mają problemy z internetem jeszcze żeby to 1-5 osób a tu co 3 ma taki problem 

Opublikowano

Juz administracja olała serw. Tak myślałem

Faktycznie olali serwer przygotowując mega aktualizacje, no tak zanim coś napiszesz - pomyśl.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Juz administracja olała serw. Tak myślałem

Faktycznie olali serwer przygotowując mega aktualizacje, no tak zanim coś napiszesz - pomyśl.

Podobno za sprzedaż konta za zł jest perm a dziennie na czacie z 50 osób spami że sprzedań + na forum serwera jest tez dużo tematów o sprzedażny i nic z tym nie robią a jak napiszesz do administracji o kradzież + dasz dowody to nic nie zrobią i typek nadal będzie kradł na serwerze :)

Jak to wytłumaczysz ? 

Opublikowano

Ta administracja jest taka aktywna że jak się do nich piszę na support z poziomu strony po zalogowaniu to nawet nie odpisują bo maja wylane. Szczerze coraz bardziej zaczyna mnie do tego serwa zniechęcać i do tej dzieciarni administracji. :(

Opublikowano

W administracji nie ma nikogo kto by miał poniżej 18lat, jeżeli myślisz że administrator może odpisywać w grze to się mylisz, on dostaje taki spam że to jest nie możliwe do ogarnięcia od tego jest właśnie fanpage tudzież support który będzie wprowadzony a także forum :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

W administracji nie ma nikogo kto by miał poniżej 18lat, jeżeli myślisz że administrator może odpisywać w grze to się mylisz, on dostaje taki spam że to jest nie możliwe do ogarnięcia od tego jest właśnie fanpage tudzież support który będzie wprowadzony a także forum :)

Mówisz o forum na którym jest / było +100 tematów w propozycjach odnośnie serwera i były tylko wypowiedzi graczy?

To samo z działem problemy / błędy / zgłoszenia ... ;)

Jaja sobie robisz ? Na fanpage też dużo można zrobić ''konkurs sm'y'' ...

Opublikowano

no ten konkurs to beka :D , szkoda gadać wgl , nie rozumiem o co z tym chodzi. Surek kiedy naprawicie błędy związane z wywalaniem z dungeonów ludzi którzy mają neta z neostrady? 

Opublikowano

Dzieciaku pisałem na support i czekam 24h prawie i zero odpowiedzi więc mi nie pitol głupot. Ogarnij się i swoją administrację a nie tylko kasę z isu liczycie pozdro nq

Opublikowano

no ten konkurs to beka :D , szkoda gadać wgl , nie rozumiem o co z tym chodzi. Surek kiedy naprawicie błędy związane z wywalaniem z dungeonów ludzi którzy mają neta z neostrady? 

Z tego co się orientuje nie ma już problemu, taką dostałem informacje.

Dzieciaku pisałem na support i czekam 24h prawie i zero odpowiedzi więc mi nie pitol głupot. Ogarnij się i swoją administrację a nie tylko kasę z isu liczycie pozdro nq

Mógłbyś trochę grzeczniej? Nie wiesz z kim rozmawiasz a oceniasz bezpodstawnie bo w tym momencie to Ty zachowujesz się jak dzieciak, btw na jaki support pisałeś skoro tutaj nie ma "systemu zgłoszeń" z j.ang nazywany supportem, chodzi Ci o fanpage?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mógłbyś trochę grzeczniej? Nie wiesz z kim rozmawiasz a oceniasz bezpodstawnie bo w tym momencie to Ty zachowujesz się jak dzieciak, btw na jaki support pisałeś skoro tutaj nie ma "systemu zgłoszeń" z j.ang nazywany supportem, chodzi Ci o fanpage?

Jak zalogujesz się na stronę na swoje konto to masz tam support i daj zgłoszenie więc tam napisałem swój problem po prostu nie mogę zmienić emial na koncie dlatego chciałem aby administracja mi zmieniła bo pasy zmieniłem i emial też chciałem . Dobra nie było tematu Surekl na taką stronę http://revios.pl/support/tickets

Opublikowano

Jak zalogujesz się na stronę na swoje konto to masz tam support i daj zgłoszenie więc tam napisałem swój problem po prostu nie mogę zmienić emial na koncie dlatego chciałem aby administracja mi zmieniła bo pasy zmieniłem i emial też chciałem . Dobra nie było tematu Surekl na taką stronę http://revios.pl/support/tickets

A o ten support Ci chodzi, dobrze faktycznie ten jest, ale mi chodziło o osobny pod domeną (support.revios.pl - który jest tworzony), faktycznie masz rację, ale moja rada jeżeli chcesz że tak powiem "natychmiastową" pomoc zapraszam na fanpagę bądź ts :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak macie problemy z gra to nwm po ch**j piszecie na support skoro Administracja pomaga odrazu na TS ?? wystarczy pomyśleć nad swoją wypowiedzią niż krytykować . Neutral !!! Wbijac bo warto .

Surek kiedy coś dodacie ciekawego na serwa ?

Opublikowano

Jak macie problemy z gra to nwm po ch**j piszecie na support skoro Administracja pomaga odrazu na TS ?? wystarczy pomyśleć nad swoją wypowiedzią niż krytykować . Neutral !!! Wbijac bo warto .

Surek kiedy coś dodacie ciekawego na serwa ?

Teraz na weekend dodają lvl up  ;) 

­

Zajebisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...