Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbugowało mi sklep na postaci. Sklepu nie ma, itemów dodawać/wstawić nie mogę bo mam otwarty sklep,a jak chce zamknąć stoisko to mi pisze że mam najpierw odebrać niesprzedane przedmioty.  Trochę lipton. Ktoś przerabiał podobny scenariusz?

Usuń wszystkie przedmioty ze sklepu, tam jest taka opcja ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowało mi sklep na postaci. Sklepu nie ma, itemów dodawać/wstawić nie mogę bo mam otwarty sklep,a jak chce zamknąć stoisko to mi pisze że mam najpierw odebrać niesprzedane przedmioty.  Trochę lipton. Ktoś przerabiał podobny scenariusz?

N o właśnie o to chodzi że fizycznie tego sklepu nie ma na rynku. On jest tylko gdzieś w fazie astralnej tzn gdzieś w logach.

2sbu2dv.png

Opublikowano

N o właśnie o to chodzi że fizycznie tego sklepu nie ma na rynku. On jest tylko gdzieś w fazie astralnej tzn gdzieś w logach.

Powiem Ci tak na początku gry mialem podobny problem, wtedy sobie skakałem po channelach ( nie pamiętałem dokładnie na którym wystawiłem sklep ) i w końcu udalo mi się go zamknąć ;>

Jeżeli Ci to nie pomoże, odezwij się do kogoś z wyższej rangi na ts'ie.

Opublikowano

mnie tylko denerwuje to ulepszanie żmudne. Ileż można robić ten sam dungeon .. 

Nie chcesz to nie chodż .. Nikt Ci nie każe robić ich jak masz tyle yang :D Najlepiej siedziec,robić pvp w m1 a eq samo się nie zrobi .

Opublikowano

@up Inspector detector Ty jak coś poradzisz to nie ma ch we wsi, lepiej sie zajmij impreza w explosion bo przypadkiem Cie natrafiłem na FB i widze że jesteś ambasador wysokiego lotu i pionier muzyki disco P :D :D :D , co do serwera to powiem tyle że trochę męczy ulepszanie kiedy mam 80% na ulepszenie a męczę sie z itemem. No i brak fajnych eventów. Zuo to jest raczej zły pomysł bo po takim evencie ulepszacze po pół darmo. Czekam na nowe dungeony! :)

Opublikowano

@up Inspector detector Ty jak coś poradzisz to nie ma ch we wsi, lepiej sie zajmij impreza w explosion bo przypadkiem Cie natrafiłem na FB i widze że jesteś ambasador wysokiego lotu i pionier muzyki disco P :D :D :D , co do serwera to powiem tyle że trochę męczy ulepszanie kiedy mam 80% na ulepszenie a męczę sie z itemem. No i brak fajnych eventów. Zuo to jest raczej zły pomysł bo po takim evencie ulepszacze po pół darmo. Czekam na nowe dungeony! :)

Coś Ci nie odpowiada w tym co robię ?? masz spiny to zapraszam na TS > ja bynajmniej nie płaczę ,że jest cieżko itp .. Weż wyjdż i nie rób z siebie ofiary losu bo wszytko da się osiągnąć w grze tylko wystarczy chcieć !!! pozdro 320 

Opublikowano

Fajnie się grało ale podejscie administracji jest masakryczne , obiecuja a po dluzszym czasie nie spelniaja obietnic a ich eventy są takie 2/10 + jak na serwer easy 0 misji fabularnych .... 

Opublikowano

Coś Ci nie odpowiada w tym co robię ?? masz spiny to zapraszam na TS > ja bynajmniej nie płaczę ,że jest cieżko itp .. Weż wyjdż i nie rób z siebie ofiary losu bo wszytko da się osiągnąć w grze tylko wystarczy chcieć !!! pozdro 320 

Wyluzuj szeryfie ;). Nikt nie płacze i z siebie ofiary losu nie robi, pozdro 330, bronisz serwera jakbyś dostawał za to pieniądze. Serio ani misji nie ma żadnych ciekawych , w zasadzie tylko polowanie i biolog.. Event jakiś by sie przydał..Event z walentynkami to totalna porażka.. nic z tych skrzynek ciekawego nie leciało

Opublikowano

Fajnie się grało ale podejscie administracji jest masakryczne , obiecuja a po dluzszym czasie nie spelniaja obietnic a ich eventy są takie 2/10 + jak na serwer easy 0 misji fabularnych .... 

też macie w kliencie 3 trojany ?

nie ^^

Kiedy ta aktualizacja z poprawkami która miała wejść w weekend ?

Na początku, zawsze i wszędzie jest miło. A potem jak w oczach ma się $_$, zamiast tego co miało być. No to jest jak jest.

Ja polecam serwer, jest fajny. Niestety ja zrezygnowałem już przed weekendem.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer jest topowy w tym roku, na początku serwer był tyle lepszy.

Jedynym problemem na serwie jest ta alchemia, 90 lvl z alchemią rozwali na spokojnie 200 z full isem.

Serwer mimo to polecam, powodzenia w grze  ;)

Zajebisty.

Opublikowano

200 z full Isem i eq na max lvl pojedzie 90 lvl nie przesadzaj. Ale nie ukrywam bo alchemia daje baaaardzoooo dużo ;)

Opublikowano

C**j.owa sytuacja ze sprzedażą kont, nieliczne osoby tylko zostały zbanowane, reszta która sprzedawała konta bez kary.

Znowu problemy z lagami, wywalaniem z serwera, zaczyna to być wkurwiające.

Opublikowano

Hmmm tez macie cos takiego w mieczu do expa ?? 

http://scr.hu/8uo8/34q6g

W ogole co to za śmieszne dmg w te slabsze moby chcialem sobie misje porobić te wcześniejsze i bije w eq do expa na 120 lev  4 poziom + 6/7 full na potwory dmg po 160 leci w silny dziki sługa wtf ?

Opublikowano

Teraz wywala i laguje po czym się zalogować nie można pewnie dzieci DDOSUJĄ ale i tak administracja ma bardzo słabe zabezpieczenia

Rozbawiłeś mnie słabe zabezpieczenia? lepszych w serwerowni hosteam nie mozna zakupić (indywidualne), mogę poznać parametry Twojego PC?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ty tak serio ccesz porównać parametry jego komputera do servera ?

Nic takiego nie napisałem, zapytałem tylko o jego sprzęt.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...