Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17 latek popisujący się językiem greckim Ciekawe, ciekawe :)

Wiem co mówię :) I ostrzegam innych przed zmarnowaniem czasu na tym serwerze ? 

Skończ już płakać. Nikt nie ma ochoty Cię słuchać i kto tu ma 17 lat to ja nie powiem.

Mam błąd połączenia. Jest jakaś przerwa czy tylko ja tak mam ?

Zmieniamy maszynę, było to zapowiedziane. 

Nigdzie o tym nie miałem okazji przeczytać. Ale dzięki za odpowiedź.

I mam pytanie skąd wezmę zbroje na 67 poziom ?

Zbroja na 67? 66-70  av2

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

17 latek popisujący się językiem greckim Ciekawe, ciekawe :)

Wiem co mówię :) I ostrzegam innych przed zmarnowaniem czasu na tym serwerze ? 

Skończ już płakać. Nikt nie ma ochoty Cię słuchać i kto tu ma 17 lat to ja nie powiem.

Mam błąd połączenia. Jest jakaś przerwa czy tylko ja tak mam ?

Zmieniamy maszynę, było to zapowiedziane. 

Nigdzie o tym nie miałem okazji przeczytać. Ale dzięki za odpowiedź.

I mam pytanie skąd wezmę zbroje na 67 poziom ?

Zbroja na 67? 66-70  av2

Tak 66. Zbyt dużo łatwych serwerów. Dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Dalej problemy z logowaniem mimo zmiany maszyny. Wywala, a później "logowanie"... Lipton trochę. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dalej problemy z logowaniem mimo zmiany maszyny. Wywala, a później "logowanie"... Lipton trochę. 

Możesz określić godziny? Bo jeżeli ranne to robiła się prawdopodobnie kopia całego serwera dlatego doznałeś takiego problemu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Możesz określić godziny? Bo jeżeli ranne to robiła się prawdopodobnie kopia całego serwera dlatego doznałeś takiego problemu.

Mialem tak przed chwila w sesie, ze wywalilo ale logowanie nie padalo i stawalo na logowanie od przeciazenia bo wile ludzi dalej expilo

Opublikowano

Surku cały czas coś nie teges... Teraz ludzie piszą że kick logować się nie da, są to moze pojedyncze osoby i nie jest to na dużą skalę ale wejdź na forum zerknij na sb. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Surku cały czas coś nie teges... Teraz ludzie piszą że kick logować się nie da, są to moze pojedyncze osoby i nie jest to na dużą skalę ale wejdź na forum zerknij na sb. 

Faktycznie widzimy problem u mniejszej ilości graczy, postaram się to jak najszybciej ogarnąć :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Opłaca się zagrać?

Trudno się expi?

Jak sprawa z ulepszaniem eq, ciężko?

Misje?

Ilu graczy online?

Która klasa kozak PvP?

Opłaca się grać.

Exp z mojego punku widzenia to błyskawica - wystarczy troszkę sprytu i ogarnąć że np na metkach dostajesz go 1000 razy więcej niż ze spotów ( 3 dni 150 lvl )

Ulepszanie eq - 150 lvl wbity , full eq exp / pvp na 120 i już jadę ze 150 tym). Dungi typu razador etc są trochę mozolne i sama powtarzalność i monotonność potrafi wnerwić ale ogólnie spoko.

Graczy pewnie jest wystarczająco. Full miasta, wszędzie pełno. 

Edit :

@SuReK ogarnijcie to logowanie... bo znowu padło i wejść na serw nie idzie... Zmieniliście niby maszynę ale no wiesz, dalej kiszka lekka z logowaniem... 

7812818616.png

Opublikowano

Opłaca się zagrać?

Trudno się expi?

Misje?

Ilu graczy online?

Która klasa kozak PvP?

Opłaca się grać.

Exp z mojego punku widzenia to błyskawica - wystarczy troszkę sprytu i ogarnąć że np na metkach dostajesz go 1000 razy więcej niż ze spotów ( 3 dni 150 lvl )

Ulepszanie eq - 150 lvl wbity , full eq exp / pvp na 120 i już jadę ze 150 tym). Dungi typu razador etc są trochę mozolne i sama powtarzalność i monotonność potrafi wnerwić ale ogólnie spoko.

Nie jest blyskawiczny bo z pd z is full pd z gry i ratami 100% expa na 180 mapie leci z spota 4-5 %. Do 180 exp to sama przyjemnosc

Opublikowano

Opłaca się zagrać?

Trudno się expi?

Misje?

Ilu graczy online?

Która klasa kozak PvP?

Opłaca się grać.

Nie jest blyskawiczny bo z pd z is full pd z gry i ratami 100% expa na 180 mapie leci z spota 4-5 %. Do 180 exp to sama przyjemnosc

Słuchaj jak dla mnie, napisałem z mojego punktu widzenia, gdyż mam dopiero 150 lvl ;p Więc 2-3 dni grania / dropienia jet to błyskawicznie ;) 

Co do expu od 180 słyszałem że kiszka, może zwiększą. W końcu to serwer easy. 

7812818616.png

Opublikowano

Opłaca się zagrać?

Trudno się expi?

Misje?

Ilu graczy online?

Która klasa kozak PvP?

Opłaca się grać.

Słuchaj jak dla mnie, napisałem z mojego punktu widzenia, gdyż mam dopiero 150 lvl ;p Więc 2-3 dni grania / dropienia jet to błyskawicznie ;)

Co do expu od 180 słyszałem że kiszka, może zwiększą. W końcu to serwer easy. 

Na 200 jest lepszy exp niz na mapie 180 do 200 :D Tak mi pisali

Opublikowano

A jaką klasę polecacie do PvP tutaj, mental daje rade?

mental dagger wp healer

mental tu to dno :P chyba ,że jedynie na wojne duchowe :) kozak jest bm/ninja

bma jade bodziakiem xD

Opublikowano

mental dagger wp healer

mental tu to dno :P chyba ,że jedynie na wojne duchowe :) kozak jest bm/ninja

bma jade bodziakiem xD

wp i mental ? ahahahhaha xD wp tu tu najgorsza postać

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie mogą napisać tematu na forum, więc zapytam tutaj.

Skąd dropi biżuteria do expa?

Jakie maksymalne średnie w broni 75?

Opublikowano

biżuteria dropi z niebieskiej śmierci 

max sr 90% 

Opublikowano

90 lub 100 sr

DT lub iebieska smierc(chyba)

Opublikowano

biżuteria dropi z niebieskiej śmierci 

max sr 90% 

A jakie sobie na BS'ie ustawić żeby w miarę lajtowo wbiły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...