Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej tak bo na 147 miałem drop z ww i mapy 90 :) Chyba że moja postac ma raka to wszystko wyjaśnia !­

Opublikowano

Strona będzie od teraz zawsze działać, nie ulegnie atakom. Teraz zajmujemy się Eventem Walentynkowym, a w weekend wiele poprawek.  :)

I gdzie te poprawki w weekend ? Dalej nic nie zrobilscie z tym zwojem .... 

Opublikowano

te raty 100% to fajna sprawa ;D

wczoraj miałem 121lv a dziś już 176 :D

gdybym ciągle expił podczas rat miałbym już +180 xD

jutro wbijam 180, a jak da radę do 190 xD

Opublikowano

A EQ na 90 :X

Opublikowano

Co daje Owoc Życia? Jak go klikam ranga nie wzrasta, jest jakaś możliwość sprawdzenia pkt rangi? 

Najedź myszką na avatar postaci obok nicku i nazwy gildii :)

Opublikowano

@Metanabol'

Ziomek jakich lagów z porównaniem do tamtego  tygodnia jak wszedłem wczoraj na serwer to w ogóle lagów niemiałem jak włączyłem nazwe sklepików i normalnie mogłem się z każdym lać :) 

Opublikowano

a później jeszcze jedna postać, bo eq podstawowe ;)

Lekki błąd moim zdaniem ale jak kto woli ;)

Opublikowano

@Metanabol'

Ziomek jakich lagów z porównaniem do tamtego  tygodnia jak wszedłem wczoraj na serwer to w ogóle lagów niemiałem jak włączyłem nazwe sklepików i normalnie mogłem się z każdym lać  :)

Ziomek mi nie chodzi o ścinki tylko o lagi po stronie serwera.

Opublikowano

Po 2 tygodniach grania nuda topka sela eq więc coś sie dzieje tyle graczy to kwestia tygodnia gdzie większość topowych gildi pojdzie na inny server nie bede go tu reklamował ale przyznam cojak co server badzdo dobry lecz tzw na chwile

Opublikowano

a później jeszcze jedna postać, bo eq podstawowe ;)

Lekki błąd moim zdaniem ale jak kto woli ;)

nie? dlaczego? ;p

normalnie mogę dropać na niższych dungach niż mój lv ;)

Opublikowano

Po 2 tygodniach grania nuda topka sela eq więc coś sie dzieje tyle graczy to kwestia tygodnia gdzie większość topowych gildi pojdzie na inny server nie bede go tu reklamował ale przyznam cojak co server badzdo dobry lecz tzw na chwile

Nwm czy zauważyłeś ale tak jest i będzie już na każdym serwerze... Max lvl - gówniane eq - sprzedaż za PSC / skiny jakiemuś dzieciakowi.

Opublikowano

Nwm czy zauważyłeś ale tak jest i będzie już na każdym serwerze... Max lvl - gówniane eq - sprzedaż za PSC / skiny jakiemuś dzieciakowi.

będzie aktualizacja wiec bedzie cos do roboty :)

Opublikowano

Kiedy pobrałem clienta wyskakuje mi błąd w pewnym pliku, który automatycznie zostaje usunięty. Ktoś ma podobny problem?

Opublikowano

Kiedy pobrałem clienta wyskakuje mi błąd w pewnym pliku, który automatycznie zostaje usunięty. Ktoś ma podobny problem?

Antywirus? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...