Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

coraz mniej ludzi gra :(

Jeżeli mam być szczery to nie, ale teraz jest za dużo serwerów nowych i to się wydaje bo pograją na 1 serwerze 2h i przechodzą na inny na 2h. Ale spokojnie te wszystkie inne serwery nie są przemyślane i tak każdy wróci na dobry serwer na stałe hehe ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

coraz mniej ludzi gra :(

Jeżeli mam być szczery to nie, ale teraz jest za dużo serwerów nowych i to się wydaje bo pograją na 1 serwerze 2h i przechodzą na inny na 2h. Ale spokojnie te wszystkie inne serwery nie są przemyślane i tak każdy wróci na dobry serwer na stałe hehe ;)

Popieram :D Surek nie wiesz czy Admini planują coś dodać na serwer aby urozmaiciło grę ??  Ja tam problemu żadnego nie mam .

Opublikowano

Coś są problemy ze stabilnością ostatnio. Wywala, nie można się logować - błąd łączenia. Zastanawiam się czy to ten sam problem co na Ava***or u Bomba, ze host odcina ip z neostrady itp itd i ludzie przez to nie mogą się do gry logować czy coś innego sie dzieje... ale wnerwiające to jest. 

@SuReK mógłbyś coś z tym ogarnąć lekko, chyba ze to po prostu ddosy lecą to trzeba tylko czekać.... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dlaczego mają wrócić do Was?
- 0 eventów typu OX/ZUO

- Admin ma graczy w dupie (wejdzie napisze ELO i znika)

-błędów w ch...

Na pewno uważasz, że do Was wrócą? na serwerze nie ma nic atrakcyjnego... w dodatku nie zapominajcie o błędzie z wróżką. Ja mam nadzieje, że ten serwer padnie jak najszybciej i tego wam życzę. Pozdrawiam. 

JEST WIELE WIĘCEJ LEPSZYCH SERWERÓW OD TEGO BO NA TYM LUDZIE WYBILI SIĘ NA BŁĘDZIE! KTÓRY ZOSTAŁ USUNIĘTY ALE NIE COFNIĘTY!!!

Opublikowano

Coś są problemy ze stabilnością ostatnio. Wywala, nie można się logować - błąd łączenia. Zastanawiam się czy to ten sam problem co na Ava***or u Bomba, ze host odcina ip z neostrady itp itd i ludzie przez to nie mogą się do gry logować czy coś innego sie dzieje... ale wnerwiające to jest. 

@SuReK mógłbyś coś z tym ogarnąć lekko, chyba ze to po prostu ddosy lecą to trzeba tylko czekać.... 

Akurat posiadamy ten sam hosting #HOSTEAM ale będziemy go w najbliższym czasie zmieniać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SureK jest szansa ,ze odzyskam konto ?? BO passy zostały zmienione i emeil ?? 

To pytanie kieruj do administracji, ja jestem tylko od dedyka oraz marketingu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Akurat posiadamy ten sam hosting #HOSTEAM ale będziemy go w najbliższym czasie zmieniać :)

No tak myślałem właśnie.... I jest lipa straszna. Mam nadzieję ze to w najbliższym czasie to będzie szybko a nie za rok.... Bo to odstrasza ludzi od grania i jak teraz muszę kombinować z vpnem żeby w ogóle pograc... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kolejna mała informacja dlaczego nie polecam tego serwera?
Administrator 0 kultury wobec gracza serwera... 
Yl0N5nz.png
Jeszcze raz się zastanówcie :) Bo taka pomoc ze strony admina nie przystoi :) Jeszcze na żadnym z serwerów z taką reakcją admina się nie spotkałem... 

Opublikowano

Yl0N5nz.png

Jeszcze raz się zastanówcie :) Bo taka pomoc ze strony admina nie przystoi :) Jeszcze na żadnym z serwerów z taką reakcją admina się nie spotkałem... 

Ale nie rozumiem, jak Ty do niego się zachowujesz nie fer to jak on ma do Ciebie się odnosić?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Yl0N5nz.png

Bo jest afk od 7 minut? ahhh.

Co ma AFK do jego Kultury? Jak dla mnie to jakiś niewychowany człowiek, który nie ma za grosz szacunku do innych. Niech się zastanowi nad swoim językiem... Zachowałem się do niego nie fair? Napisałem "Jest Pan tam?" A on mi z taką wiązanką na start...Dziękuje

Opublikowano

Yl0N5nz.png

Powiem tak, człowiek wchodzi na ts, pisze że co to ma być, ban za WH, upiera się że nie grał na wh, i oczywiści... był bym tym zainteresowany bardziej, ale nie po tym jak sam go zbanowałem. A w skrócie, dostałem skargę, tepam się, a tam postać o nicku XYZ stoi przed razadorem i perfidnie bije na WH. Ale oczywiście.. to nie było WH, po prostu to ja mam problem z widzeniem. Żałosne,, tyle mam do powiedzenia. 

PS. Całej konwersacji oczywiście nie raczysz dodać? 

Yl0N5nz.png

Co ma AFK do jego Kultury? Jak dla mnie to jakiś niewychowany człowiek, który nie ma za grosz szacunku do innych. Niech się zastanowi nad swoim językiem... Zachowałem się do niego nie fair? Napisałem "Jest Pan tam?" A on mi z taką wiązanką na start...Dziękuje

Nie mam szacunku do takich (...) ludzi jak ty. Tyle w temacie, jesteś dla mnie żałosną osobą, która oprócz wypłakiwać się na MPC nie wie co dalej ze sobą zrobić. 

Opublikowano

Yl0N5nz.png

Powiem tak, człowiek wchodzi na ts, pisze że co to ma być, ban za WH, upiera się że nie grał na wh, i oczywiści... był bym tym zainteresowany bardziej, ale nie po tym jak sam go zbanowałem. A w skrócie, dostałem skargę, tepam się, a tam postać o nicku XYZ stoi przed razadorem i perfidnie bije na WH. Ale oczywiście.. to nie było WH, po prostu to ja mam problem z widzeniem. Żałosne,, tyle mam do powiedzenia. 

Yl0N5nz.png

Nie mam szacunku do takich (...) ludzi jak ty. Tyle w temacie, jesteś dla mnie żałosną osobą, która oprócz wypłakiwać się na MPC nie wie co dalej ze sobą zrobić. 

Jako 17latek wypada mieć kulturę do osób DOROSŁYCH :). Wypada tego się nauczyć. 

Pozdrawiam i oczywiście nie polecam :) 

Opublikowano

Yl0N5nz.png

Yl0N5nz.png

Jako 17latek wypada mieć kulturę do osób DOROSŁYCH :). Wypada tego się nauczyć. 

Pozdrawiam i oczywiście nie polecam :)

To tą kulturę zachowaj a nie rycz jak baba bo ktoś cię zbanował za wh bo grać nie potrafisz. Dobrze ze sie uświadomiłeś. 

@xevenement

Kiedy ta przerwa ze zmianą maszyny ?? O której Surek pisał na forum ?? Bo zastanawiam się czy czekac czy grac. 

7812818616.png

Opublikowano

Dostałeś bana i oczerniasz . Miałem poważny problem i Evenement mi w tym momencie pomaga i liczę na to że mu się uda .Administracja stara się jak może .. Dodajcie jakieś systemy szarf albo skinów :)

Skiny odpadają a o szarfach rozmyślamy. 

Opublikowano

Mam błąd połączenia. Jest jakaś przerwa czy tylko ja tak mam ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Ok ok :) To ja czekam cierpliwie tak jak pisałeś .. Polecam każdemu iż coraz więcej osób gra.

Chyba nie byłeś na początku :D

Liczba osób maleje a nie rośnie :D

Opublikowano

Zmieniamy maszynę, było to zapowiedziane. 

Ok ok :) To ja czekam cierpliwie tak jak pisałeś .. Polecam każdemu iż coraz więcej osób gra.

Chyba nie byłeś na początku :D

Liczba osób maleje a nie rośnie :D

Szkoda że my widzimy co innego, ale z tego co widzę, z twoich wypowiedzi wynika że ty wiesz lepiej od nas, powiem Ci że zaczyna mnie interesować anatomia "βλακεία σας". 

Opublikowano

17 latek popisujący się językiem greckim Ciekawe, ciekawe :)

Wiem co mówię :) I ostrzegam innych przed zmarnowaniem czasu na tym serwerze ? 

Opublikowano

17 latek popisujący się językiem greckim Ciekawe, ciekawe :)

Wiem co mówię :) I ostrzegam innych przed zmarnowaniem czasu na tym serwerze ? 

Skończ już płakać. Nikt nie ma ochoty Cię słuchać i kto tu ma 17 lat to ja nie powiem.

Zmieniamy maszynę, było to zapowiedziane. 

Nigdzie o tym nie miałem okazji przeczytać. Ale dzięki za odpowiedź.

I mam pytanie skąd wezmę zbroje na 67 poziom ?

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...