Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ilu graczy on-line ? 

bardzo dużo, nie da się określić ile dokładnie ale ciągle przybywa, mało kto odchodzi ;)

Ciężko w godzinach szczytu znaleźć wolnego metka czy bossa +90 ;)

Myślę, że lekko ponad 2 k ;)

Opublikowano

Powiem Tak :D serwer jest mega mega i jeszcze raz mega zarąbisty !! Administracja dostępna,pomocna i banują boty .. Wielki + dla chłopaków za wysiłek włożony w serwer jak i zaangażowanie . 

Również podpisuję się pod Twoim postem ;) 

Gdzie najlepiej wydropie sporo sztabek/yang?

Sporo sztabek wydropisz na mapie 120 w ciągu 5h wydropiłem ponad po 1.5k każdej sztabki i przy okazji wbiłem 30lvl"i w ciągu tych 5h ;d

Opublikowano

Evenement ty sobie w chu*ja lecisz czy co? Rekrutacja na tutorow miala byc jak zmienicie maszyne a od zmiany jest juz prawie tydzien a wy dalej nie prowadzicie rekrutacji , a ludzie chca sie wymieniac eq ale sie boja bo nie ma dalej tutorow na serwie

Tak samo zwoj ktory blokuje wypadanie mobow z metkow dalej nic choc bylo to wspominiane okolo 2 tygodni temu 

Dodatkowo dzis mialy byc wyniki konkursu na sm .... 

Opublikowano

Evenement ty sobie w chu*ja lecisz czy co? Rekrutacja na tutorow miala byc jak zmienicie maszyne a od zmiany jest juz prawie tydzien a wy dalej nie prowadzicie rekrutacji , a ludzie chca sie wymieniac eq ale sie boja bo nie ma dalej tutorow na serwie

Tak samo zwoj ktory blokuje wypadanie mobow z metkow dalej nic choc bylo to wspominiane okolo 2 tygodni temu 

co sapiesz ?? myślisz ,że łatwo taki serwer ogarnąć ??? Gm pisał coś ,że doda jakieś nowe dungi +150 lvl więc nie siedzą na swoich 4 literach , Cierpliwości trochę ludziska 

Opublikowano

co sapiesz ?? myślisz ,że łatwo taki serwer ogarnąć ??? Gm pisał coś ,że doda jakieś nowe dungi +150 lvl więc nie siedzą na swoich 4 literach , Cierpliwości trochę ludziska 

nic nie sapie tylko stwierdzam fakty : 

W weekend tyle mialo byc  poprawek  i nic pozytecznego nie wprowadzili

Wyniki konkursu sm mialy byc 14 a jest 15

Rekrutacja na tutorow miala byc jak ogarna maszyne dalej nie ma 

Zwoj ktory nie respi mobow z metko mial byc dodany przy najblizszej aktualizacji dalej nie ma 

Najgorzej jest jak obiecuja i pozniej zwlekaja z tym 2 tygodnie 

pisał coś ??? niepotwierdzone info i ty w to wierzysz? dodadza moze za 1 miesiac jezeli serwer nie padnie do tego czasu.

Opublikowano

Up ma racje, napisali by ze myślą nad czymś i to wprowadza lecz niech nie podają dat a potem jeszcze opoźnienia kilko dniowe

Opublikowano

@SuReK serwer ci wypalił. Propsy, gra się naprawdę fajnie, mimo kilku drobnych spraw serwr jest naprawdę ok. Oby tak dalej. Cieszy mnie też fakt że odszedłeś od schematu Lanerisa. 

Polecam jak najbardziej i oby tak dalej. Powodzenia. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

W ciągu expa od 50 do 75 wywaliło mnie 4x. Poszedłem na dt również mnie wywaliło kilka razy. Czy to moja wina czy taki po prostu ten serwer? Dodam, że na żadnym serwerze nie wywaliło mnie w dt.

Opublikowano

Szybka piłka, ciekawy serwer? Opłaca się pograć?

Jeśli nie wpierdziela cie loganie co 2-3 zmiany kanału czy tepanie to możesz wchodzić, ale powiem szczerze że mnie już szlag zaczyna trafiać jak przyjdzie bić bossy bo wywala co chwila.

To że zmian nie wprowadzają to się nie ma co dziwić bo zawsze tak jest, :), no są wyjątki.

Opublikowano

Jeśli nie wpierdziela cie loganie co 2-3 zmiany kanału czy tepanie to możesz wchodzić, ale powiem szczerze że mnie już szlag zaczyna trafiać jak przyjdzie bić bossy bo wywala co chwila.

To że zmian nie wprowadzają to się nie ma co dziwić bo zawsze tak jest, :), no są wyjątki.

Ale chwila podczas bicia Cie wywala czy podczas teleportacji czy zmiany channelu?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale chwila podczas bicia Cie wywala czy podczas teleportacji czy zmiany channelu?

podczas bicia nie, tylko jak zmieniam kanał lub gdy się tepam. Nie za każdym razem ale bardzoo często, jak pisałem co 2-3 tepnięcia lub zmiany kanału

Jest tak, gdy klikne teleport to jakby zacznie teleportować, ale zlaguje ekran i po chwili wywala do oka logowania, po ponownym zalogowaniu już jestem przeteleportowany

Opublikowano

Polecam serwer:

- Kontakt z administracją jest dosyć dobry

- Dużo eventów

- Bugi są naprawiane, gdy tylko jest to możliwe

- Fajny klimat

- Dużo graczy

- Administracja nie ma litości dla botów

Zapraszam wszystkich do wspólnej rozrywki! :)

Opublikowano

Zbugowało mi sklep na postaci. Sklepu nie ma, itemów dodawać/wstawić nie mogę bo mam otwarty sklep,a jak chce zamknąć stoisko to mi pisze że mam najpierw odebrać niesprzedane przedmioty.  Trochę lipton. Ktoś przerabiał podobny scenariusz?

2sbu2dv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...