Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Zostaniesz połączony z serwerem" co jest ?? Nowa maszyna a i tak są lagi 

ja normalnie jestem na serwerze :)

Opublikowano

ja normalnie jestem na serwerze :)

logowanie padło bo jest "błąd podczas łączenia z serwerem"

ok  juz wszystko dziala 

ciągle wywala 

Opublikowano

logowanie padło bo jest "błąd podczas łączenia z serwerem"

ok  juz wszystko dziala 

ciągle wywala 

jednak masz racje :l

ale expilem normalnie z 25minut

Opublikowano

pewnie dzieci DDOSUJĄ dlatego wywala albo za dużo osób na każde ch się loguję i też może wywalać 2k ponad graczy gra na serwerze z tego 1k to same sklepy i lagują serwer m1

shopy się chyba nie liczą do graczy online

Opublikowano

Nie polecam serwera.Jest on nastawiony tylko i wyłącznie na zarobek.Co chwile wywala,masa ludzi straciła eQ bo ktoś włamał się na konto.Admin 414 zwyzywał dziewczynę gdy powiedziała mu o tym,że ktoś ją okradł. JESZCZE RAZ NIE POLECAM

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Nie polecam serwera.Jest on nastawiony tylko i wyłącznie na zarobek.Co chwile wywala,masa ludzi straciła eQ bo ktoś włamał się na konto.Admin 414 zwyzywał dziewczynę gdy powiedziała mu o tym,że ktoś ją okradł. JESZCZE RAZ NIE POLECAM

Dostaliśmy informację, że wypłynęła baza Alucarda (jedna z graczek miała tam dokładnie takie same pasy) więc nie dziw się, jeżeli dajecie takie same pasy i Was okradają. My chcemy Wam pomóc, a Wy za przeproszeniem sapiecie do nas, że Was okradli z niby naszej winy. Trochę kultury ziomek. ;)

Rekrut
Opublikowano

Serwer godny polecenia, fajny easy, dużo osób i mało jeszcze osób w topce.

PS. Sprzedam ninje dagger 200lvl, moge dorzucić dropa 120 z eq tanio:)

Opublikowano

Administracjo Reviosa, widzieliście? https://www.youtube.com/watch?v=juG0x7eSG8E

Jeżeli użyłeś tego to postaw sobie krzyżyk przy swoim koncie już. Zgłoście film/kanał, bo aż mi szkoda wszystkich ludzi, którzy użyją czegokolwiek od tego złodzieja. Jak widać na kanale tego "hackera" znajdziemy wiele SM-Hacków na różne serwery, liczę że zbanuje go YouTube szybko.

PS. I czekam na edycję specjalną SM-Hack na PL'a, jemu się nie uda?

Opublikowano

Dlaczego po tym jak kilkanaście osób najebało po 300kkk+ z wróżki zmieniliście jej drop? Gdzie tutaj jest sprawiedliwość? 

Hmm... zmienili, bo ludzie głosowali by usunąć drop yang. To niesprawiedliwość , to demokracja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...