Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty cos o tym wiesz, na swoim Lanerisku kilkanascie dni na demonicznych prochach ;P

Tak wiem, ale powiedz mi jaki jest sens osiągnięcia wszystkiego w 1 dzień?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak już tam bardzo chcecie żeby wrócił drop z wróżki to zróbcie 1 resp jak na PL'u na każdym CH daje nam 6 wróżek jak ktoś przypilnuje to ma :), nie ma co ułatwiać, w chwili obecnej bardziej opłaca się czekać na wróżki jak iść i dropić... :)

Dzisiaj pojawi się update, który dużo wniesie (nie mam na myśli wróżki). :)

Opublikowano

Tak wiem, ale powiedz mi jaki jest sens osiągnięcia wszystkiego w 1 dzień?

Nikt nie twierdzi że trzeba dodać drop 200 pereł z jednego bossa. Ale warto by zwiększyć drop na DC i do Metinów szanse na dobre ulepszacze dodać, bo jeśli gra opiera się na ubiciu około 1.000 bossów, aby zrobić eq to nie jest to zbyt ciekawe :)

Opublikowano

Nikt nie twierdzi że trzeba dodać drop 200 pereł z jednego bossa. Ale warto by zwiększyć drop na DC i do Metinów szanse na dobre ulepszacze dodać, bo jeśli gra opiera się na ubiciu około 1.000 bossów, aby zrobić eq to nie jest to zbyt ciekawe :)

Dziś to poprawimy, dzięki za rady! :)

Opublikowano

Zwróćcie też uwagę na bezużyteczne skrzynki serwerowe. Powyżej 100lvl'a mogłoby lecieć z nich kilka ciekawszych rzeczy niż Kamienie Duchowe :)

P.S. Kończę marudzić :p

Fajnie, że administracja się interesuje.

Opublikowano

Dzisiaj pojawi się update, który dużo wniesie (nie mam na myśli wróżki). :)

Jak już jesteś, to napiszę tutaj, bo na forum nie wiadomo ile trzeba czekać z propozycjami.

• Mapa handlowa, całe miasta są zawalone tymi sklepami + nawet przed WW są sklepy

• Małże - dropi ich bardzo dużo, ale nie chce się ich otwierać, można dodać jakiś autootwiearcz tych małż?

• Szkaty - dodajcie drop ulepszaczy, oczywiście rozsądny procent do tych szkat, ponieważ nikt nawet już ich nie otwiera, a każdy ma tych szkat po kilka tysięcy.

Opublikowano

Jak już jesteś, to napiszę tutaj, bo na forum nie wiadomo ile trzeba czekać z propozycjami.

• Mapa handlowa, całe miasta są zawalone tymi sklepami + nawet przed WW są sklepy

• Małże - dropi ich bardzo dużo, ale nie chce się ich otwierać, można dodać jakiś autootwiearcz tych małż?

• Szkaty - dodajcie drop ulepszaczy, oczywiście rozsądny procent do tych szkat, ponieważ nikt nawet już ich nie otwiera, a każdy ma tych szkat po kilka tysięcy.

małży się nie otwiera, przydadzą się do ulepszania KD, taka moja uwaga :P 

@edit: co do szkat też coś proponowałem, ale zero odzewu :/

Opublikowano

małży się nie otwiera, przydadzą się do ulepszania KD, taka moja uwaga :P 

@edit: co do szkat też coś proponowałem, ale zero odzewu :/

No tak, ale pereł nie mam za dużo :v

Opublikowano

Co myślicie o 50% na każdą perłę z metina?

dobry pomysł , bo metiny mało opłacalne poki co . Co do wróżki , nie ruszajcie jej już kto zarobil to zarobil za jakiś czas się to unormuje , a jeśli miała by ona byc z takim zarobkiem to yang bedzie bez wartosci

Opublikowano

Przeciw  - Za dużo ułatwiacie gre niech się pomęczą i nie płaczą

Opublikowano

Widzisz że przegłosowane twój głos niczym nie świadczy sam jestem za :) 50% na drop pereł genialny pomysł !! 

Opublikowano

Nie chciałbym krytykować. Jednak jeśli tak bardzo chcesz wszystko utrudniać, to prosiłbym abyś zmienił serwer na jakiś Medium, lub nawet Hard. 

Każdemu się nie dogodzi, ale wchodząc na serwer easy ludzie spodziewają się jednak easy :)

Opublikowano

Widzisz że przegłosowane twój głos niczym nie świadczy sam jestem za :) 50% na drop pereł genialny pomysł !! 

Tak zamiast zarobić na perłach to  bedziesz je wywalal teraz kosztuja 1kkk za 10 szt a po przerwie 10kk za szt . Chcecie za łatwo a administracja na te głupie propo ulega 

Nie chciałbym krytykować. Jednak jeśli tak bardzo chcesz wszystko utrudniać, to prosiłbym abyś zmienił serwer na jakiś Medium, lub nawet Hard. 

Każdemu się nie dogodzi, ale wchodząc na serwer easy ludzie spodziewają się jednak easy  :)

Ta najlepiej niech dropi z metka po 10000x bo jeba*ym dzieciaka nie chce sie troszke pomeczyc 

Opublikowano

Tak zamiast zarobić na perłach to  bedziesz je wywalal teraz kosztuja 1kkk za 10 szt a po przerwie 10kk za szt . Chcecie za łatwo a administracja na te głupie propo ulega 

Ta najlepiej niech dropi z metka po 10000x bo jeba*ym dzieciaka nie chce sie troszke pomeczyc 

Po 1. Szanuj trochę innych ludzi, nie nazywaj ich tak jak to robisz - w życiu pewnie żadnego z nich nie widziałeś.

Po 2. Świat nie jest czarno biały i to co ty mówisz to abstrakcja. Zwiększenie dropu nie sprawi, że nagle każda perła będzie warta wyrzucenia, a pozwoli to tylko graczom którzy nie korzystali z buga na normalne robienie EQ :)

Po 3. Kolejny raz mówię - jeśli chcesz się "męczyć" to pobiegaj. Męczące. A jeśli chcesz grać to niech gra będzie przyjemna i urozmaicona, a nie monotonna, polegająca na biciu 100 bossów na zrobienie połowy seta :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prosze cie kolego zmien serwer :) jak ci sie nie podoba nikt po tobie płakał nie będzie !

Opublikowano

ja myślę że masz coś z głową skoro kilku nastu graczy piszę abyś dodał mapę handlową ponieważ wszędzie są shopy i nic nie można zrobić a nic nie tracicie aby dodać mapę handlową a ten drop w tyłek sobie wsadź a jak stracicie graczy dopiero się wtedy obudzicie że nie macie zysku z is bo ci co najbardziej ładowali pójdą na inny serwer ponieważ z tego się już syf robi i tyle w temacie :) Pozdrawiam jeśli się z tym nie zgadzacie wasz problem pocałujcie mnie w tyłek xDD

Opublikowano

Prosze cie kolego zmien serwer :) jak ci sie nie podoba nikt po tobie płakał nie będzie !

Serwer mi się podoba ale administracja jest zbyt uległa na propozycje graczy  na azraelu dropia 2-3 kazdej perly a zrobienie dc trwa max 6 minut  + dochodza bossy na mapach :) 

Opublikowano

ja myślę że masz coś z głową skoro kilku nastu graczy piszę abyś dodał mapę handlową ponieważ wszędzie są shopy i nic nie można zrobić a nic nie tracicie aby dodać mapę handlową a ten drop w tyłek sobie wsadź a jak stracicie graczy dopiero się wtedy obudzicie że nie macie zysku z is bo ci co najbardziej ładowali pójdą na inny serwer ponieważ z tego się już syf robi i tyle w temacie :) Pozdrawiam jeśli się z tym nie zgadzacie wasz problem pocałujcie mnie w tyłek xDD

Przykład typowego gracza tej gry, wiek 15 lat. 

Serwer mi się podoba ale administracja jest zbyt uległa na propozycje graczy  na azraelu dropia 2-3 kazdej perly a zrobienie dc trwa max 6 minut  + dochodza bossy na mapach :)

Racja, sam wbiłem dopiero 120 lvl i myślałem, że będzie trudniej + te perły nie są takie drogi w sklepach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...