Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten bug z wróżki to 200kk które dropi z niej?

Tak, na tym to polegało. Nie sądzę, aby można to było uznać za bug.

Opublikowano

Z Yangbuga.

Serwera nie polecam, działa sporo dziwnych cheatów, starsze projekty administracji też nie zachęcają do gry na obecnym. IS chyba lekko przesadzony jeżeli chodzi o wartości bonusów w przedmiotach.

W ogóle jakie cheaty? Ostatnio zablokowaliśmy Exploit Łuk.

Opublikowano

Wyszła lipa, serwer fajny, no ale skoro ludzie w chwile mogli zarobić tyle że wykupili całe m1, to gra straciła sens, bo jak ktoś od początku ładnie na tym zarobił to ma ogromną przewage :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Wszedłem na serwer, już nikt nie siedzi na wróżkach bo nie dropi z niej 250kk ^^

w v2 na spocie tak samo nie idzie wydropic już kasy bo drop sztabek jest tak słaby że nie ma najmniejszego sensu.

Ci którzy naje.bali hajsu na wróżkach niech się cieszą, sam od początku serwera trzepałem te wróżki dzień w dzień ;) Zdołałem kupić full IS za yangi, setki ulepszaczy że na lajcie robie 2/3 komplety EQ do pvp ( do max lvl'a) i expa ;))

I powiem, że ludzie którzy nie dropili w takowy sposób lekko są w dupie. ;)

Czy to był bug ? Wątpliwe, zgłaszałem na pw Gm'owi ale zero odpowiedzi w tym temacie ^^

Opublikowano

bugiem nazwalbym ilosc respow wrozek :)

3 respy na serwer izi, to chyba nie dużo. Zważywszy, że z nich nic ciekawego nie leci. Owszem, leciało.

Opublikowano

3 respy na serwer izi, to chyba nie dużo. Zważywszy, że z nich nic ciekawego nie leci. Owszem, leciało.

Haha nie ? patrz na mój sposób :

- ustawiałem sobie w ''zapisie lokalizacji '' TP na pierwszy resp wróżki, i ten ostatni nieco oddalony ( jeden był zaraz przy drugim ), żeby biegania dużo nie było to na faście się teleportowałem.

- rękawica dropu ciągle założona, niemalże co 2/3 wróżka leciała mi truta ( od początku serwera sprzedałem ich ponad od zaje.bania i jeszcze więcej ( po 200 już straciłem rachube ) Na starcie serwera, kilka pierwszych dni truty były warte około 500-600kk ( w takiej cenie sprzedałem powiedzmy 150 trutek = 90kkk ) później wiadomo ceny szły w dół, wystawiałem za 400 aż zszedłem do 300kk i schodzą do tej pory bo mam ich w zapasie od chu.ja ^^. Jeżeli wydropiłem w dniach startu serwera przez kilkanaście godzin np. 150 trutek ( czyli musiałem ubić 3x tyle wróżek ile trut - jak nie więcej  = 450 wróżek ( 6 channeli = 6 wróżek x 3 respy, zanim obleciałem 6 ch one się respiły w mgnieniu oka = 500 wróżek - około 125kkk z samych YANG które wypadały. Dzień w dzień dropiłem, wiadomo później więcej ludzi sie o tym dowiedziało i zaczęło w taki sposób się dorabiać, już wtedy nieco mniej ich ubijałem ale nadal trzepałem tak skur.wysynski hajs, że mogłem kupować jak leci a kasa nadal się nie skończyła.

Żeby Cie nie skłamać, w pewnym momencie gry miałem już ponad 600kkk ;) później dropiłem nadal, i zacząłem sobie skupować ulepy, hurtem w okazyjnych cenach, dropiłem do momentu aż nie usuneli dropu yang z tych wróżek. Myślę, że przez te dni od startu na lekkim chu.ju natrzepałem z nich grubo ponad 1kkkk ;)

Ludzie na truty rzucali się jak na karpie w lidlu, w ciągu nocy z kilku sklepów na których je wystawiałem rano nie zostawało już nic ;)

Pozdrawiam, serwer mega kozacki, ale jest kilkanaście osób które w taki sposób osiągnęły nawet i więcej kasy ;)

@Edit - po wydaniu 2/3 kasy co zarobiłem, na stan obecny nadal mam ponad 550kkk + 150 trutek ok. ) a zakupiłem wszystko co mi potrzebne do 200 lvl'a ;>

Opublikowano

Czy ten bug z wróżki to 200kk które dropi z niej?

wystarczylo zrobic cale eq na bonus yang, zalozyc monete ze sklepu za AP i rekawice zlodzieja :) wylatywalo po 350-450kk (z jednej) 

3 respy x 400 =1,2kkk

bylo 6x CH  czyli 6 x 1.2kkk = 7,2kkk :) oczywiscie tylko na poczatku bo pozniej zaczeli latac inni i skonczylo sie takie zarabianie :)

po ile perel leci ze smoka ?

Opublikowano

Fajnie się gra, wszystko OK, ale przez ten "bug" z wróżkami przestałem grać, administracja tłumaczy się, że wystarczy oglądać youtuberów żeby zobaczyć w jaki sposób oni zarabiają, gdzie pod filmikiem Dezen'a wyraźnie pisze, że korzystał on z tego i wiele razy zgłaszali to administracji, która miała to głęboko w dupie... I co nagle zaczęło przeszkadzać?! Wielka szkoda, ale nowy gracz jest bez szans na dogonienie graczy którzy z tego korzystali, nie neguje tego, że ktoś zabijał tą wróżkę godzinami, skoro administracji to nie przeszkadzało to dlaczego przeciętny gracz miał na tym nie zarabiać? Wniosek jest jeden, w porę tego nie zatrzymali i jest jak jest, widziałem dzisiaj w m1 sklep z full IS, ktoś do niego podbiegł i zostawił ok. 120kkk :), więc możecie sobie wyobrazić ile yang jest aktualnie w obiegu :) 

Opublikowano

Dodajcie mapę handlową bo nic w m1 nie można praktycznie robić bo są sklepy !!!!!!!

Ustaw sobie ukrywanie nazw sklepików i bedzie git :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale zniecheca do gry ta sytuacja yang na serwie, tak zle i tak zle. No coz, zwarzywiliscie

miłosz

Opublikowano

Ustaw sobie ukrywanie nazw sklepików i bedzie git :)

tylko gdy ukryjesz nazwę sklepów nie da się ich otworzyć tak jak przykładowo na PL'u, tam ukryjesz nazwe i jesteś w stanie go otworzyć tu jednak nie bo są offline sklepy ;)

Opublikowano

tylko gdy ukryjesz nazwę sklepów nie da się ich otworzyć tak jak przykładowo na PL'u, tam ukryjesz nazwe i jesteś w stanie go otworzyć tu jednak nie bo są offline sklepy ;)

Okej zgłosze im aby poprawili :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Okej zgłosze im aby poprawili :)

Wytłumaczysz nam co zrobiliście w sprawie tego dropu z wróżek przez te dni od startu serwera? ;>

Przyznaje bez bicia, sam na tym sposobie się tak dorobiłem że aż szkoda ludzi którzy zaczynają / zaczęli grę w ciągu 2/3 dni wstecz ^^

Opublikowano

Co z tego, że dodacie ankietę co z wróżką? Co wam to da?

Przywrócicie drop Yang - inflacja / bezużyteczne Yangi

Nie przywrócicie dropu Yang - gracze którzy nie wiedzieli o bugu są w ciemnej dupie.

Już nic z tym nie zrobicie. Zamiast tego zajmijcie się innym aspektem. Tak jak pisał kolega wyżej ludzie kupują za ten Yang ulepszacze i robią EQ.

Jedyne co w tej sytuacji możecie zrobić to zmieniejszyć ilość potrzebnych ulepszaczy lub zwiększyć drop ulepszaczy. 

Jeśli sytuacja z ulepszaniem się nie poprawi to ja również zrezygnuję z serwera. Oczekiwałem easy. Nie monotonii bicia 200 bossów i 100 dungenowów na jeden set :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co z tego, że dodacie ankietę co z wróżką? Co wam to da?

Przywrócicie drop Yang - inflacja / bezużyteczne Yangi

Nie przywrócicie dropu Yang - gracze którzy nie wiedzieli o bugu są w ciemnej dupie.

Już nic z tym nie zrobicie. Zamiast tego zajmijcie się innym aspektem. Tak jak pisał kolega wyżej ludzie kupują za ten Yang ulepszacze i robią EQ.

Jedyne co w tej sytuacji możecie zrobić to zmieniejszyć ilość potrzebnych ulepszaczy lub zwiększyć drop ulepszaczy. 

Jeśli sytuacja z ulepszaniem się nie poprawi to ja również zrezygnuję z serwera. Oczekiwałem easy. Nie monotonii bicia 200 bossów i 100 dungenowów na jeden set :)

Pozdrawiam.

Jakie ulepszacze masz na myśli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...