Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja myślę że masz coś z głową skoro kilku nastu graczy piszę abyś dodał mapę handlową ponieważ wszędzie są shopy i nic nie można zrobić a nic nie tracicie aby dodać mapę handlową a ten drop w tyłek sobie wsadź a jak stracicie graczy dopiero się wtedy obudzicie że nie macie zysku z is bo ci co najbardziej ładowali pójdą na inny serwer ponieważ z tego się już syf robi i tyle w temacie :) Pozdrawiam jeśli się z tym nie zgadzacie wasz problem pocałujcie mnie w tyłek xDD

Skoro nie możesz wejść na ch1 to powiedz mi jak byś chciał wejść na mape handlową skoro by było kilka razy więcej sklepików tam? Gdzie tutaj jest logika... A tak masz do wyboru 6 channeli na których są sklepiki...

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro nie możesz wejść na ch1 to powiedz mi jak byś chciał wejść na mape handlową skoro by było kilka razy więcej sklepików tam? Gdzie tutaj jest logika... A tak masz do wyboru 6 channeli na których są sklepiki...

też nie myślisz logicznie ale no nie dziwię się ponieważ jesteś tylko sponsorem i liczysz na zyki z isu więc masz w tyłeczku serwer . Tyle odemnie pozdrawiam nie podoba ci się to nie komentuj ;**

Opublikowano

Po 1. Szanuj trochę innych ludzi, nie nazywaj ich tak jak to robisz - w życiu pewnie żadnego z nich nie widziałeś.

Po 2. Świat nie jest czarno biały i to co ty mówisz to abstrakcja. Zwiększenie dropu nie sprawi, że nagle każda perła będzie warta wyrzucenia, a pozwoli to tylko graczom którzy nie korzystali z buga na normalne robienie EQ :)

Po 3. Kolejny raz mówię - jeśli chcesz się "męczyć" to pobiegaj. Męczące. A jeśli chcesz grać to niech gra będzie przyjemna i urozmaicona, a nie monotonna, polegająca na biciu 100 bossów na zrobienie połowy seta :)

Pozdrawiam.

Apacz to jeden z topowych niedorozwiniętych graczy tej gry, wiec nie wymagaj od niego niczego najlepiej, bo jeszcze się zarazisz od niego czymś :p

A to, że Administracja słucha graczy to chyba jest ich +, a nie -, bo chcą jak najlepiej dla nich, a nie robią tylko to co im odpowiada mając wyebke na wiare swojego serwera.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Apacz to jeden z topowych niedorozwiniętych graczy tej gry, wiec nie wymagaj od niego niczego najlepiej, bo jeszcze się zarazisz od niego czymś :p

A to, że Administracja słucha graczy to chyba jest ich +, a nie -, bo chcą jak najlepiej dla nich, a nie robią tylko to co im odpowiada mając wyebke na wiare swojego serwera.

Co ty chłopcze możesz wiedzieć o mnie ???? Niestety ty już się zaraziłeś głupotą :( Do tego  pierwsze naucz się pisać moj nick :)

Administracja dodajac drop perel z metkow psuje rynek 

Opublikowano

Co ty chłopcze możesz wiedzieć o mnie ???? Niestety ty już się zaraziłeś głupotą :( Do tego  pierwsze naucz się pisać moj nick :)

ja też tego nie rozumiem po co drop pereł skoro małży sporo dropi zamiast tego mogliby inne ulepki dodać zwiększyć a nie perły ale co się można po tej administracji spodziewać niczego bo to banda dzieci którym się pracować nie chce i robią serwery aby mieć na utrzymanie i wylane mają w serwer . Ja na swoim przykładzie mam 5k małży i po 800all pereł i mi to wystarczy . Z resztą nie mój serwer szczam na niego róbcie jak uważacie ale żebyście potem nie płakali pozdro 600 :*****

Opublikowano

ja też tego nie rozumiem po co drop pereł skoro małży sporo dropi zamiast tego mogliby inne ulepki dodać zwiększyć a nie perły ale co się można po tej administracji spodziewać niczego bo to banda dzieci którym się pracować nie chce i robią serwery aby mieć na utrzymanie i wylane mają w serwer . Ja na swoim przykładzie mam 5k małży i po 800all pereł i mi to wystarczy . Z resztą nie mój serwer szczam na niego róbcie jak uważacie ale żebyście potem nie płakali pozdro 600 :*****

Drop innych pereł zółtej itp nie tych zwyklych

Opublikowano

Ale ten drop pereł już jest na 150. i 180.

Opublikowano

Buntownik z Ciebie widzę.

Nie Buntownik tylko stwierdzam fakt co się tu dzieję . A z tymi perłami to apa3 ma racje nie potrzebne perły  lepiej inne ulepki możesz się z tym nie zgodzić ale każdy ma prawo do własnego zdania i nie ma demokracji :)

Opublikowano

Nie Buntownik tylko stwierdzam fakt co się tu dzieję . A z tymi perłami to apa3 ma racje nie potrzebne perły  lepiej inne ulepki możesz się z tym nie zgodzić ale każdy ma prawo do własnego zdania i nie ma demokracji :)

Zapomniałeś o: "pocałujcie mnie w tyłek, pozdro 600 :* :* :*"

Opublikowano

Zapomniałeś o: "pocałujcie mnie w tyłek, pozdro 600 :* :* :*"

Nie no aż tak źle to nie musi być :)  dobra rób ta co chceta abyście potem nie płakali ale ogólnie serwer spoko tylko lagi w miastach i tyle

Opublikowano

Nie no aż tak źle to nie musi być :) dobra rób ta co chceta abyście potem nie płakali ale ogólnie serwer spoko tylko lagi w miastach i tyle

Dla twojej informacji, kolorowe perły to ulepszacze.
Opublikowano

Zależy ile będzie trwała przerwa, jak długo, to w nocy, swoją drogą moglibyście zrobić OX jutro :)

Przerwy u nas zazwyczaj trwają minutę.

Opublikowano

Przerwy u nas zazwyczaj trwają minutę.

To nie widzę problemu, aby zrobić update teraz :)

Swoją drogą, gdzie dropią te perły kolorowe? 120 lvl DG, ale widzę też, że z metinów na 120 też lecą czasem, gdzie jeszcze?

Opublikowano

hehe.png

- Od teraz Metinów na DC będzie tylko 5.

- Metiny na DC będą się respić na dolnym polu, nie będą rozrzucone po mapie.

- Tartar będzie respił się na jednym z 3 pierwszych spotów, nie 5.

- Z Metinów od 120. będą dropić Perły, szansa na drop każdej z pereł rośnie wraz z lv. metka.

- Optymalnie poprawiono Lodową Wiedźmę.

- Poprawiono stabilność kanałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...