Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedlem na serwer, zrobilem 1x razadora, wrocilem do miasta, dalem mojej surze cale bizu do expa i perly, bo chcialem ulepszyc na poziom IV, wyjebalo serwer. Wszedlem i nie mam moich itemow, perly zostaly. Co mi glupie matoly odpowiecie teraz ? Czekam na tsie i zaden frajer nie raczy zejsc.

Tak zwany peszek gracza, administracja nie jest w stanie sprawdzić czy znikły Ci te itemy czy nie gdyż w momencie kicku channela wystąpił crash pamięci cache które zapisuje się co 7 minut, nie zdążyło zapisać twoich przedmiotów i nastąpił tzw. roll back.

Opublikowano

Moze jakis j****y admin laskawie wejsc na ts'a ?

Poczekaj do południa następnego dnia, wątpię że ktoś Ci pomoże o tej godzinie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mam 181 a nie mam dropu z maximusa ia szreka a oni mają 172 DOBRE!

dodacie drop owoców zycia (2) i (3) ? tak samo eliksiry na 100% i usuwanie czasu

Opublikowano

z max eq expa da rade wyciągnąć 150k a w pvp 50k, znerfcie troche eq do pvm co do expa bo je można robić jako do pvp ^^ a bizu do pvp daje tylko silny przeciwko .

Opublikowano

Na katakumbach moglibyście dać ten pomnik na samym początku po wejściu  nie wiem jaki w tym sens żeby jechać całą tą drogę? Strata czasu nic wiecej 

Opublikowano

Nie zmniejszajcie zadnych spotow, jakos wbilem juz ten 170 i na zadnym metinie mi sie hit nawet nie zbugowal, a przynajmniej mozna expic dropiac.. Nie dajcie sobie wejsc na glowe z tymi zmianami i ulatwieniami tez, bo zaraz bedziemy grac na 4funpvp, a nie easy.

Już niestety dają sobie po woli wejść na głowę.

Ja rozumie Easy, ale bez przesady. 

Gdy próbuje ustawić sygne, założyć nowy temat na forum serverowym wyskakuje -  

http://scr.hu/7nbw/7o4t8

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Siema mam pytanko.

Ile online w godz szczytu?

Czy latwo o perfeq/ ulepki na epkik?

Dlugo sie wbija maxa?

I czy warto zaczynac ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Już niestety dają sobie po woli wejść na głowę.

Ja rozumie Easy, ale bez przesady. 

Gdy próbuje ustawić sygne, założyć nowy temat na forum serverowym wyskakuje -  

http://scr.hu/7nbw/7o4t8

Nikt nikomu nie wchodzi na głowę.

Jeśli większość chce zmian a administracja jest dla graczy to robią aktualizację, nie wiedzę w tym nic dziwnego, gorzej gdyby większość chciała zmian a administracja to olewała.

PS. sam chciałeś by kolorowe perły leciały z małży, więc ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

bedzie tutor i mozliwosc wymiany rzeczy z gry  na inna platforme jak np steam?

miłosz

Opublikowano

Serwer jest super ogolnie , chodz z poczatku mialem niesmak , lecz po dluzszym czasie gry moge smialo powiedziec ze administracja na prawde robi ogromna robote. 

Serwer swietny, polecam dla ludzi co chca pograc dluzej, poniewaz jest bardzo duzo ludzi, administracja super sie stara, serwer bez bugow i przede wszystkim stabilny.

Teraz prosba do administracji, poniewaz liczba graczy rosnie... mogli byscie przestawic serwer na ciut lepsza maszyne i naprawic BM i Bodego bo same Mentale, Hellery, WP, Daggery biegaja...

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Na ostatniej mapie [180] zauważyłem dziwne zjawisko. Jak się wjedzie w pewne miejsca na mapie, to wyrzuca z gry, potem loguje się, chce jechać dalej i znów wyrzuca, trzeba się tepnąc na początek mapy, żeby było okej. :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Siema mam pytanko.

Ile online w godz szczytu?

Czy latwo o perfeq/ ulepki na epkik?

Dlugo sie wbija maxa?

I czy warto zaczynac ;D

1. Około 1500 na pewno

2.Łatwo

3.w 2 dni MAX (ciągłego expienia)

4.Warto :)

skąd truta ? 

RIP + Wiedźmy 

Opublikowano

Siema, napiszę ktoś skąd trute, ogólnie czy opłaca się grać i jaka klasa najlepsza w pvp, czy wszystkie dość równe ? 

Wszystkie bronie 75lv. leca ze szkat heksa , a same szkaty leca w red lesie z metkow :)

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Nikt nikomu nie wchodzi na głowę.

Jeśli większość chce zmian a administracja jest dla graczy to robią aktualizację, nie wiedzę w tym nic dziwnego, gorzej gdyby większość chciała zmian a administracja to olewała.

PS. sam chciałeś by kolorowe perły leciały z małży, więc ? 

Tak, owszem chciałem. W sumie popełniłem błąd, bo nie wiedziałem, że na mapie 150 tak ładnie lecą. 

Razador ''izi'' był wcześniej, teraz jeszcze łatwiejszy. Wchodzenie bonusów, też było okej. Bynajmniej było można zarobić na staniu w m1. 

Nigdy się nikomu nie dogodzi.  ;p

Server okej, wszystko do ubicia każdą postacią. Wystarczy dobrze zrobić eq. ;> 

Polecam. 

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...