Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim skromnym jakże zdaniem uważam że serwer wystartuje od nowa jutro około godziny X , coś około 12? może 18? kto to wie. Poczekam. A co do beta testerów Antarisa którzy sie wypowiadają tutaj pod serwer siejąc bzdurę podrabianymi screenami dla beki to czy Wy przypadkiem nie macie czego robić? 

Opublikowano

Antaris - co ma wspólnego z Nawie, i JA sokro jestem tam tylko BT i mam ustawione sygna i avek :D to znaczy ze nie moge pisac w innych tematach serwerow?

Poza tym jak juz wspominalem Nawie to dobry projekt wiec nie wiem po co ta cala dyskusja.

Jak jestem za Antaris to jestem przeciwko innym dobry projektom tak ?

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Up daj ok xD Ale serwer i tak nie działa xD

Wiem wiem, klikam okej i włącza się na luzie, tylko właśnie pytałem bo możne coś się popsuło i potem nie bd działać. Ale po twojej wypowiedzi wnioskuje ze tak każdy ma :)

Opublikowano

Mam pytanko, czy tez tak macie czy tylko błąd u mnie? 

122fczp.jpg

yep, też

Antaris - co ma wspólnego z Nawie, i JA sokro jestem tam tylko BT i mam ustawione sygna i avek :D to znaczy ze nie moge pisac w innych tematach serwerow?

Poza tym jak juz wspominalem Nawie to dobry projekt wiec nie wiem po co ta cala dyskusja.

nie spinaj już ziąą, po prostu nie wrzucaj gówna, które w ogóle nie jest śmieszne, a wręcz irytujące

Opublikowano

jest jakiśinny link do download'u klienta ? bo to mega.nz to najbardziej poje.... hosting na swiecie ;/

co tam jest pojebanego? 

Opublikowano

Ja powiem tak dla mnie mogą włączyć nawet o 3 a ja będę sobie spał to bez różnicy, Topka jak to się mówi nikomu nie ucieknie bo nawet po tygodniu można spokojnie do niej wbić.

Na serwer warto czekać i tyle. Problemy to normalna rzecz i chyba już nikogo nie dziwią?

@EladorS

Zauważyłem, że osoby z plakietką BT Antaris strasznie mieszają tak jak nie wiadomo kim byli nie tylko w publikacjach a także w tematach o samym projekcie,

Strasznie mnie to irytuje i dziwie się, że jeszcze nikt się za to nie zabrał.

A takim zachowaniem co wyżej zaniżasz oczekiwania co do Antarisa a także reputację co do Beta Testera.

@EladorS

Jak to było fake i czekasz na serwer to nie ogarniam, więc tylko proszę następnym razem myśl!

A i jeszcze nie jesteś zwykłym użytkownikiem bo mając tą plakietkę reprezentujesz projekt forum.

837371446280124127260.png
Opublikowano

up do czego sie mieszam? wstawilem tylko fake ss za ktorem dostalem ostrzezenie i slusznie, ja sie nie wypowiadam w innych tematach a plakietka BT nikogo ze mnie nie czyni jestem nadal zwyklym uzytkownikiem forum wiec nie rozumiem waszego pogladu, zreszta nie bylo by mnie tutaj jezeli nie oczekiwalbym na start.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

co tam jest pojebanego? 

nie ogarniam tego hostingu i gdy mi sie cos pobiera to zapisuje to na jakims dysku mega a za cholere nie potrafie do tego dojsc gdzie to jest. i ciagle na 99% sie zawiesza

Opublikowano

nie ogarniam tego hostingu i gdy mi sie cos pobiera to zapisuje to na jakims dysku mega a za cholere nie potrafie do tego dojsc gdzie to jest. i ciagle na 99% sie zawiesza

Wybierz opcję "pobierz przez przeglądarkę".

Opublikowano

up do czego sie mieszam? wstawilem tylko fake ss za ktorem dostalem ostrzezenie i slusznie, ja sie nie wypowiadam w innych tematach a plakietka BT nikogo ze mnie nie czyni jestem nadal zwyklym uzytkownikiem forum wiec nie rozumiem waszego pogladu, zreszta nie bylo by mnie tutaj jezeli nie oczekiwalbym na start.

to sie zachowuj jak zwykły szary użytkownik forum?. Tam w dziale Antarisa to już wgl , co drugi to pan i władca , wielki beta tester. Ehh. Ja też posiedze do 1-2 , ale im sie wtedy już nie opłaca tego serwera odpalać, ze względu na to że ludzie będą sie rzucać że o tak poznej godzinie to już spali. I że teraz czują sie do tyłu itp. 

Opublikowano

Ja sie nie spinam probuje tylko wyjasnic ze oczekuje na start serwera tak jak inni, nikogo nie obrazilem a wstawilem 2ss ktore kraza juz po internecie, sam padam ofiarom kim to ja nie jestem dobra koniec tematu widzimy sie w grze nawie.eu juz dziala ;)

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

pobierz przez chrome

Opublikowano

Jak jestem za Antaris to jestem przeciwko innym dobry projektom tak ?

Jak jesteś BT można rzec FORUMOWEGO serwera Metin2 to masz k***a mać go testować a nie sobie śmieszkować i prowokować ludzi w publikacjach innych serwerów. Od razu powinni Cie wyjebać za nieróbstwo i prowokacje. Nie pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...